Najlepsza "11" wedlug was

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2004, 18:32

haha zenada?,co ciekawie skad zainteresowanie wyrazily nim Mu I chelsea.....no ale...

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2004, 22:01

FaN_7Becksa86CT pisze:haha zenada?,co ciekawie skad zainteresowanie wyrazily nim Mu I chelsea.....no ale...
1.Chelsea wyraziła zainteresowanie bardzo wieloma zawodnikami
2. Czy uważasz że sam fakt zainteresowania czyni go dobrym obrońcą ?

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2004, 22:51

nie wiem jak ty myslisz.....ale spujz na pomoc realu...atak....bramkarza i obrone....czy ten klub pozwolil by na gre pilkarzowi w podstawowej 11 gdyby nie byl dobry?,spujz na pavona ktory staje sie bardzo dobry..nadzieja futbolu....

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2004, 08:25

FaN_7Becksa86CT pisze:nie wiem jak ty myslisz.....ale spujz na pomoc realu...atak....bramkarza i obrone....czy ten klub pozwolil by na gre pilkarzowi w podstawowej 11 gdyby nie byl dobry?,spujz na pavona ktory staje sie bardzo dobry..nadzieja futbolu....
Jaki jest on dobry, pokazał ubiegłego roku Del Piero. Salgado będąc przy nim , pozwolił Alexowi na przekładanie piłki na nogi na nogę. I nie mów że to był słabszy mecz. Mu poprostu brak umiejętności. Wystarczyłoby kilka meczy w Calcio, a fani jego talentu by się o tym przekonali.
Tylko proszę nie bierz przykładu z innych fanów Realu, którzy jako argument o jego "talencie" podawali dobrą grę w ofensywie :D
PS. Pavon "Nadzieją futbolu" ?! Obrazek

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 05:59

hehe widze ze tutaj fani w 99% zyja tylko meczem tym z Realem w Lidze mistrzow.....ciagle mowia o nim,jak to del piero gral itd...,wiec co z tego ze go mieszal?,spujz teraz na buffona ktory ostatnio sie nie popisal...a ty go nazywasz najlepszym bramkarzem swiata....,tez pokonal go jakis cienias..ale salgado ogral sam del piero i gdzie tu poruwnanie? bo ja nie widze....toi tak jak bys spojrzal na cos czego nie ma....

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 07:10

FaN_7Becksa86CT pisze:hehe widze ze tutaj fani w 99% zyja tylko meczem tym z Realem w Lidze mistrzow.....ciagle mowia o nim,jak to del piero gral itd...,wiec co z tego ze go mieszal?,spujz teraz na buffona ktory ostatnio sie nie popisal...a ty go nazywasz najlepszym bramkarzem swiata....,tez pokonal go jakis cienias..ale salgado ogral sam del piero i gdzie tu poruwnanie? bo ja nie widze....toi tak jak bys spojrzal na cos czego nie ma....
Widziałem wiele jego słabych meczy. Ten mi szczególnie utkwił w pamięci :twisted:

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
ODPOWIEDZ