LM 13/14 (gr. B) [4]: JUVENTUS 2-2 Real Madryt
- jarmel
- Redaktor
Fakt, były dwie straty ale były też ważne odbiory i ogólnie solidna gra, ja jestem z niego zadowolony.jakku1 pisze:
Najslabsze ogniwo? Caceres. Dwa razy sprezentowal pilke Madrytczykom albo w polu karnym albo przed polem karnym. I byly to de facto 2 z 3 najgrozniejszych akcji Realu w pierwszej polowie.
Casillas jakiś niepewny, ale kurde przy główce Markiza musiał się popisać super interwencją. Obyśmy się nie cofneli na drugą połowę, bo nie widzę wtedy tego meczu.
Forza Juve!
#AllegriOut
- annihilator1988
- Juventino
Ja pamiętam tylko tą jedną sytuację w polu karnym. Poza tym czyścił wszystko. A co do podań to zgoda. Ma kłopoty z dograniem piłkiKubba pisze:Caceres jest strasznie niedokładny przy podaniach. W obronie spoko, choć raz spieprzył praktycznie wygraną piłke z Bale'em.annihilator1988 pisze:jakku1 pisze:Najslabsze ogniwo? Caceres.To ja chyba oglądam, jakiś inny mecz. Utrzymać korzystny wynik
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2013, 21:43 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Skibil
- Redaktor
Grają z pazurem, determinacją, poświęceniem - dlaczego nie mogli tak wcześniejszych meczów w LM? Nie oczekuję takiej gry z Catanią, bo nie ma się co oszukiwać, z pionkami trzeba wygrywać najmniejszym nakładem sił. Ale Galata u nas? Pierwszy mecz z Realem?
Dziś grają pięknie, oby tylko wynik pozostał korzystny.
Dziś grają pięknie, oby tylko wynik pozostał korzystny.
- juvemaroko
- Juventino
Bardzo dobra pierwsza polowa, gramy ambitnie i walecznie.
Niestety nie gramy skutecznie, dobrze ze nam sie udalo strzelic z 11m.
W drugiej polowie real zaatakuje oby sie udalo strzelic drugiego gola z kontry.
Niestety nie gramy skutecznie, dobrze ze nam sie udalo strzelic z 11m.
W drugiej polowie real zaatakuje oby sie udalo strzelic drugiego gola z kontry.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Cieszy przede wszystkim fakt, że momentami Real nie ma nic do powiedzenia - zasłużyliśmy na to prowadzenie. Obyśmy w drugiej połowie zagrali z podobnym zaangażowaniem. Real pewnie trochę się otworzy, co powinno dać szansę na kontrataki choćby Teveza...
- Nedved1983
- Juventino
żeby te wyniki się utrzymały
mamy przewagę, jesteśmy lepiej ustawieni, mamy zapał i chęci. oby do przodu!

- Giovani
- Juventino
Ja jestem bardzo zadowolony z gry Juve. Świetnie Pogba i Bonucci. Bardzo mądra gra tego drugiego - wiele przechwytów i ta świetna piłka do Vidala - dlaczego on wtedy nie strzelił, albo przynajmniej nie próbował ? Szkoda, ale za to perfekcyjnie wykonał karnego.
Mam nadzieję, że Bale dogra to spotkanie do końca i nie zobaczymy na boisku Di Marii.
Mam nadzieję, że Bale dogra to spotkanie do końca i nie zobaczymy na boisku Di Marii.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No i wykrakałeś... Niby remis nie jest zły, ale do jasnej cholery - ten mecz był do wygrania. Podobnie jak wszystkie w tej edycji LM, ale zawsze musi coś się zesrać, za przeproszeniem.jakku1 pisze:Kurcze, no to nie wiem co mialby zrobic Urugwajczyk zebym mogl go nazwac najslabszym ogniwem. Strzelic samoboja?annihilator1988 pisze:jakku1 pisze:Najslabsze ogniwo? Caceres.To ja chyba oglądam, jakiś inny mecz. Utrzymać korzystny wynik
Przeciez Martin najpierw w 12 minucie dal sobie odebrac pilke jak dziecku i Bale mial swietna okazje do zdobycia gola (a strzelil na szczescie prosto w Buffona) a potem pod koniec polowy nie chcialo mu sie pobiec za futbolowka, ktora dogonil Ronaldo. Tez oddal celny strzal.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
ajajaja, szkoda, że Quagliarella nie błysnął swoim strzałem z dystansu 
Jeden plus to wygrana Kopenhagi
p.s. my to jakiegoś pecha w tej edycji LM mamy

Jeden plus to wygrana Kopenhagi
p.s. my to jakiegoś pecha w tej edycji LM mamy

Ostatnio zmieniony 05 listopada 2013, 22:38 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- jarmel
- Redaktor
jakku1 wykrakał 
Dziwne, że nie próbowaliśmy wygrać tego spotkania, ewidentnie remis był planem minimum, który widocznie piłkarzom odpowiadał. Sytuacja w tabeli już jaśniejsza, nie boję się o wyjście z grupy.

Dziwne, że nie próbowaliśmy wygrać tego spotkania, ewidentnie remis był planem minimum, który widocznie piłkarzom odpowiadał. Sytuacja w tabeli już jaśniejsza, nie boję się o wyjście z grupy.
#AllegriOut
- PrzemasJuve
- Juventino
szkoda, mozna bylo wygrac, mozna bylo przegrac, pozostaje wygrac w turcji i z dunczykami
5 mecz bez wygranej w lm stal sie faktem
5 mecz bez wygranej w lm stal sie faktem
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!