LM 13/14 (gr. B) [4]: JUVENTUS 2-2 Real Madryt
- pumex
- Juventino
Ten mecz kosztuje mnie mnóstwo nerwów i zdrowia. Cholera, jednego kompletnie nie rozumiem: strzelamy gola i momentalnie zmieniamy koncepcję gry, oddajemy pole, stoimy, wyczekujemy... na co, kurna? Pytam się na co? Aż nam gola wsadzą?!? Real gra przeciętnie, Casillas jest mocno niepewny, obrona Królewskich często nieporadna, a my się cofamy?!? GRAĆ TO CO DO TEJ PORY I WYKORZYSTAĆ NIEPOWTARZALNĄ OKAZJĘ!!
Aha, Marchisio denerwuje już nawet mnie. Dwa razy prosto w Casillasa
Aha, Marchisio denerwuje już nawet mnie. Dwa razy prosto w Casillasa

- Kubba
- Juventino
Llorente niech schodzi i w jego miejsce Quag. Nie czaje czemu nie gramy na niego w pole karne z rożnych. Jeśli tak mamy grać to jest on zbędny na boisku, bo pojedynku 1vs1 nie wygra...
Szybko strzelić na 2-0 i dociągnąc do końca
Szybko strzelić na 2-0 i dociągnąc do końca

- jakku1
- Juventino
Swietna pierwsza polowa. Szkoda, ze jeszcze nie udalo sie czegos wepchnac, bo moglismy, a nawet powinnismy. Nie mam pojecia jak Cassilas obronil strzal Marchisio, ale akcje wyprowadzilismy naprawde piekna.
Najslabsze ogniwo? Caceres. Dwa razy sprezentowal pilke Madrytczykom albo w polu karnym albo przed polem karnym. I byly to de facto 2 z 3 najgrozniejszych akcji Realu w pierwszej polowie.
Najslabsze ogniwo? Caceres. Dwa razy sprezentowal pilke Madrytczykom albo w polu karnym albo przed polem karnym. I byly to de facto 2 z 3 najgrozniejszych akcji Realu w pierwszej polowie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Wojtek
- Juventino
Kapitalnie! Oby tylko utrzymać taką gre i to wygrać <3
Świetne, zaangazowanie, znakomity pressing no i gra w obronie, przez co Real nie miał przktycznie okazji
Kopenhaga prowadzi więc dziś nasza sytuacja moze sie zmienić o 180 stopni.
Vidal i jego karne <3
FORZA JUVE!!!!!!

Kopenhaga prowadzi więc dziś nasza sytuacja moze sie zmienić o 180 stopni.
Vidal i jego karne <3
FORZA JUVE!!!!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mamma mia! Che JUVE!!!! Gramy kapitalne zawody. Szybka, ciekawa piłka, mogliśmy nawet prowadzić wyżej. Szkoda zwłaszcza sytuacji Marchisio, po której genialnie bronił Casillas.
Momentami gnietliśmy wręcz rywala - oby taki obraz utrzymał się też w drugiej połowie. Ten mecz może przejść do historii, o ile oczywiście go wygramy.
DO BOJU!!!
Momentami gnietliśmy wręcz rywala - oby taki obraz utrzymał się też w drugiej połowie. Ten mecz może przejść do historii, o ile oczywiście go wygramy.
DO BOJU!!!
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2013, 21:41 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
jakku1 pisze:Najslabsze ogniwo? Caceres.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Gandalf8
- Juventino
Dobrze to wygląda. Nie można jednak patrzeć na to, co się dzieje w Kopenhadze, tylko w drugiej połowie trzeba szybko strzelić Realowi gola na 2:0, bo przy 1:0 byle głupi strzał odbity od obrońców i po przewadze.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- deszczowy
- Juventino
Niezła ta pierwsza połowa. Jakoś tak mi się wydaje, że za dwa - trzy lata Real zgłosi się po Pogbę jak kiedyś po Zizou.
- zahor
- Juventino
Ja natomiast bardzo drżę, kiedy interweniować musi Asamoah. Krycie na radar mogło się skończyć golem Ronaldo.jakku1 pisze: Najslabsze ogniwo? Caceres. Dwa razy sprezentowal pilke Madrytczykom albo w polu karnym albo przed polem karnym. I byly to de facto 2 z 3 najgrozniejszych akcji Realu w pierwszej polowie.
Bardzo fajnie Pogba, Pirlo, Tevez, a Vidal gra po prostu genialnie. Akcja, kiedy przebiegł na drugą stronę boiska i zabrał w polu karnym piłkę aktorzynie z Madery jak trampkarzowi - perełka. Byle teraz nie walnąć żadnego babola, będzie dobrze.
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2013, 21:39 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gotti
- Juventino
Drażni mnie Asamoah jak zawsze zresztą. Próbuje dryblować, ale nie umie dryblować i w tym jest problem.
Strzelamy bramkę i za chwile zmiana koncepcji i zaczęło śmierdzieć bramką dla Realu. Niech Conte sobie jaj nie robi. Mamy ich dziś pocisnąć 3:0.
A nieporadność Krystyny jest w tym meczu piękna i te gwizdy jak jest przy piłce.
Strzelamy bramkę i za chwile zmiana koncepcji i zaczęło śmierdzieć bramką dla Realu. Niech Conte sobie jaj nie robi. Mamy ich dziś pocisnąć 3:0.
A nieporadność Krystyny jest w tym meczu piękna i te gwizdy jak jest przy piłce.
- Kubba
- Juventino
Caceres jest strasznie niedokładny przy podaniach. W obronie spoko, choć raz spieprzył praktycznie wygraną piłke z Bale'em.annihilator1988 pisze:jakku1 pisze:Najslabsze ogniwo? Caceres.To ja chyba oglądam, jakiś inny mecz. Utrzymać korzystny wynik
- jakku1
- Juventino
Kurcze, no to nie wiem co mialby zrobic Urugwajczyk zebym mogl go nazwac najslabszym ogniwem. Strzelic samoboja?annihilator1988 pisze:jakku1 pisze:Najslabsze ogniwo? Caceres.To ja chyba oglądam, jakiś inny mecz. Utrzymać korzystny wynik

Przeciez Martin najpierw w 12 minucie dal sobie odebrac pilke jak dziecku i Bale mial swietna okazje do zdobycia gola (a strzelil na szczescie prosto w Buffona) a potem pod koniec polowy nie chcialo mu sie pobiec za futbolowka, ktora dogonil Ronaldo. Tez oddal celny strzal.
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2013, 21:42 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113