Serie A 13/14 (11): Parma 0-1 JUVENTUS
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
Słaby mecz, ale było trzeba się takiego spodziewać wiedząc, że we wtorek Real.
Pogba mnie rozczarowuje trochę
Pogba mnie rozczarowuje trochę
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- jakku1
- Juventino

Ogbonna do meczu z Realem gral bardzo dobrze. Dzisiaj tez nie gra najgorzej, chociaz to podanie do Buffona wyjatkowo ryzykowne.
Tak na dobra sprawe, to nie ma kogo u nas wyroznic. Moze Vidala? W sumie wyglada dzisiaj dobrze, a na pewno juz najlepiej z calej naszej pomocy. Najslabsze ogniwo? Padoin. W obronie ogarnia, ale w ataku dzisiaj gra bardzo, bardzo zle.
Tak na dobra sprawe, to nie ma kogo u nas wyroznic. Moze Vidala? W sumie wyglada dzisiaj dobrze, a na pewno juz najlepiej z calej naszej pomocy. Najslabsze ogniwo? Padoin. W obronie ogarnia, ale w ataku dzisiaj gra bardzo, bardzo zle.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- SirRose
- Juventino

Nudy na pudy... Fatalnie się ten mecz ogląda. Mam nadzieję, że wymęczymy 1:0 i nie będzie o czym gadać, choć po pierwszej połowie ciężko być optymistycznie nastawionym. Może zmiana w ataku (Quagiarella za Giovinco) wniesie trochę ożywienia.
- Smolwin
- Juventino

Bardzo mizerne pierwsze 45 minut w naszym wykonaniu. Nikogo nie można za cokolwiek pochwalić. Żaden z napastników nie może się przedrzeć w pole karne Psrmy, przydałby się LL za krasnala i Pirlo za niewidzialnego Claudio, może wtedy obraz gry się poprawi.
- Wojtek
- Juventino

Ogbonna fajną piłe posłał do Buffona, w światło bramki a w dodatku podskakująca
Padoin...szkoda że nawet piłki nie umie przyjąć.
Giovinco zostaje zrównany z ziemią przez obrońce gospodarzy a sędzie nie gwiżdze karnego, no cóz.
Cięzko kogokolwiek dziś wyróżnic.
Licze chociaż na te skromne 1-0.
Padoin...szkoda że nawet piłki nie umie przyjąć.
Giovinco zostaje zrównany z ziemią przez obrońce gospodarzy a sędzie nie gwiżdze karnego, no cóz.
Cięzko kogokolwiek dziś wyróżnic.
Licze chociaż na te skromne 1-0.
- daroo89
- Juventino

Tryb energooszczędny w pełni. Gramy na stojąco, bez pomysłu jak złamać Parmę. Wszyscy wyglądają bardzo ociężale i ospale (nawet Tevez, którego byłą wszędzie pełno w poprzednich 2 meczach, dzisiaj troszkę niewidoczny). Nie wiem na ile to wina zmęczenia, a ile nastawienia mentalnego na ten mecz. Liczę, na jakiś indywidualny przebłysk Apacza. Śmierdzi remisem, mam nadzieję, że Conte włączy suszarę w przerwie. Forza Juve!
- zakiii
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Absolutnie przestana 1 połowa. Zero składnych akcji, wyjścia na pozycje, o czymś takim jak pressing to chłopaki nie mają pojęcia. Wygląda to dzisiaj fatalnie i tak samo się też to ogląda. Oby 2 połowa była lepsza.
- pablo1503
- Juventino

Zaraz chyba się przełączę na Arsenal - Liverpool.
Ja rozumiem, że im się nie chce, bo we wtorek czeka ich bardzo ważne starcie, ale mogliby zagrać chociaż na 50%
Wystarczy 15min. wielkiego Juventusu i pozamiatane. Potem niech sobie chodzą zamiast biegać.
Ja rozumiem, że im się nie chce, bo we wtorek czeka ich bardzo ważne starcie, ale mogliby zagrać chociaż na 50%
Wystarczy 15min. wielkiego Juventusu i pozamiatane. Potem niech sobie chodzą zamiast biegać.