Wszystko o AS Roma
- jarmel
- Redaktor
No to chyba oszalałeśwagner pisze:Jeśli ktoś myśli dalej, że Roma straci punkty w jakiś głupi sposób ze średniakiem ligi to mówię.. Nie straci.

Stawiam, że jeszcze w tym roku nie raz stracą punkty. Oby tylko Juve regularnie je zdobywało to o resztę nie będę się martwił.
#AllegriOut
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Powiem szczerze, że Roma - nie umniejszając faktu, że grają imponująco z przodu i z tyłu - ma naprawdę masę szczęścia. W każdym z trzech meczach - Udinese, Napoli i Inter - rywale mieli niesamowite okazję do zdobycia gola. I nie były to sytuacje w 80 minucie przy stanie 2-0 czy 3-0 dla Romy, ale w pierwszych połowach przy 0-0 czy ewentualnie 1-0. Strzał Guarina, sytuacja Di Natale, okazje Inisgne czy Pandeva - słupki, poprzeczki, spojenia - naprawdę było tego sporo. Roma zaczyna mnie już denerwować. Ale co by nie mówić - grają naprawdę niesamowitą piłkę, a ich spotkania ogląda się naprawdę dobrze.Lucas87 pisze: Oglądałem wczorajszy mecz Romy na Orange Sport i uważam, że (pomimo usprawiedliwienia- pewnymi ubytkami w składzie) faktycznie ten zespół nie prezentuje niczego nadzwyczajnego. Chievo skupiło się tylko na defensywie, szło im dobrze- to fakt. Głupio wyszło, że
Ale do końca pozostało 28 kolejek, więc wszyscy jeszcze nie raz pogubią punkty. Jeśli Rzymianie zagrają w styczniu przeciwko nam, w formie podobnej do wczorajszej - wówczas jestem spokojny o Juventus.
Przed Torino jest rzeczywiście duża szansa, aby stać się pierwszą drużyną, która urwie punkt/(y)- podopiecznym Garcii.
- Hoffman
- Juventino
Przyznam szczerze, że nie widziałem żadnego ich meczu, passa jest imponująca, byłem ostatnio w Rzymie i widać wysyp Romanistów wszędzie, chyba że tam jest tak normalnie i Laziale chowają się po slumsach to nie wiem, nie mogę się doczekać meczu z nami, to będzie prawdziwy sprawdzian i próba sił która pokaże na czym stoimy, my i oni.
- jakku1
- Juventino
Oglada ktos Rome?
O ile przez pierwsze 20 minut grali Rzymianie bardzo dobrze, to potem nie byli w stanie nawet oddac strzalu. Co do Torino, to Cerci jest chyba w zyciowej formie, nie da sie go dogonic, a tak krotko prowadzi pilke przy nodze, ze nawet w duzym gaszczu jest w stanie sie przedrzec albo wywalczyc wolnego. I jeszcze dochodza te cholernie kasliwe strzaly lewa noga.
Z Romy podoba mi sie chyba tylko Pjanic. Kilka fajnych pilek i przytomna asysta. Momentami tez fajnie wyglada ich gra pressingiem i skutecznosc w obronie. Chociaz Balzaretti dzisiaj przegrywa niemal wszystkie pojedynki z... Cercim
O ile przez pierwsze 20 minut grali Rzymianie bardzo dobrze, to potem nie byli w stanie nawet oddac strzalu. Co do Torino, to Cerci jest chyba w zyciowej formie, nie da sie go dogonic, a tak krotko prowadzi pilke przy nodze, ze nawet w duzym gaszczu jest w stanie sie przedrzec albo wywalczyc wolnego. I jeszcze dochodza te cholernie kasliwe strzaly lewa noga.
Z Romy podoba mi sie chyba tylko Pjanic. Kilka fajnych pilek i przytomna asysta. Momentami tez fajnie wyglada ich gra pressingiem i skutecznosc w obronie. Chociaz Balzaretti dzisiaj przegrywa niemal wszystkie pojedynki z... Cercim

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- daroo89
- Juventino
Co zrobiła obrona Toro przy akcji bramkowej? Tragedia
Roma miała przewagę optyczną, dłużej utrzymywali się przy piłce ale niewiele z tego wynikało, bo gdy podeszli na 25 metr to brakowało pomysłu na sforsowanie obrony gospodarzy. Torino na początku nie potrafiło się zorganizować do kontr ale z biegiem czasu co raz lepiej im to wychodziło i kilka razy Roma była w tarapatach. Cerci szaleje.

- juvemaroko
- Juventino
Postaw postaw bo innaczej bedzie ciezko zatrzymac Roma ktora jak narazie spokojnie idzie po 11 wygrana z rzedu.Kamex22 pisze:Dobra. Pora na rozwiązanie ostateczne. Jeśli dzisiaj Roma ponownie wygra, w następnym spotkaniu postawię na ich zwycięstwo. I możecie mi wierzyć, że z moim szczęściem, w końcu stracą punkty.
- jakku1
- Juventino
Tak musialo to sie skonczyc - Cerci i 1:1. Swietnie gra Torino w drugiej polowie, Roma kompletnie zawodzi, nawet strzalu nie oddali.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Hah, ciesze sie po bramce Toro. Jakiez to zabawne. ; )
Pierwszy raz włączyłem mecz Romy i naprawde nie wiem jak oni wyrobili te passe. Go Toro!
Pierwszy raz włączyłem mecz Romy i naprawde nie wiem jak oni wyrobili te passe. Go Toro!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Postawiłeś na LIVE ?Kamex22 pisze:Dobra. Pora na rozwiązanie ostateczne. Jeśli dzisiaj Roma ponownie wygra, w następnym spotkaniu postawię na ich zwycięstwo. I możecie mi wierzyć, że z moim szczęściem, w końcu stracą punkty.

- Kamex22
- Juventino
Kasa nie zdążyła z konta bankowego na konto buka dojśćSila Spokoju pisze:Postawiłeś na LIVE ?Kamex22 pisze:Dobra. Pora na rozwiązanie ostateczne. Jeśli dzisiaj Roma ponownie wygra, w następnym spotkaniu postawię na ich zwycięstwo. I możecie mi wierzyć, że z moim szczęściem, w końcu stracą punkty.

Swoją drogą brawo dla Torino. Radość po ich golu to dziwne uczucie. Jednak moim zdaniem sędzia był dziś po stronie Turynu.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2013, 22:41 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.