Serie A 13/14 (10): JUVENTUS 4-0 Catania

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2013, 21:36

Marat87 pisze:
naros pisze:Rotacja z Parma na pewno duża tutaj trochę mniejsza ale na pewno kilku graczy powinno odpocząć. Mecz powinien przebiegać jak ten z Genoa. Buffon - Barzagli - Bonucci - Ogbonna - Isla - Pogba - Pirlo - Marchisio - Peluso - Tevez - Llorente. Tak byłoby ok.
Z beznadziejną na wyjazdach Catanią, która straciła swoich najważniejszych piłkarzy ( zresztą i z nimi na wyjazdach nigdy nie brylowali ) ma być mniejsza rotacja? A z na wyjazdowym mecz z Parmą, która jest w całkiem niezłej formie ( po niemrawym początku ), ma być większa rotacja?
Niestety tak bo to kilka dni przed meczem z Realem. Musimy odpocząc nie ma zmiłuj. Idealnie byłoby przestawić te mecze ale.. się nie da. :wink:

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 17:38

Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie - Giovinco, Llorente
Podobno ma być takie coś. Jest De Ceglie nie ma Caceresa, jeżeli tak dalej pójdzie to stracimy kolejnego rezerwowego po Gacku, który jak gra to prezentuje poziom zbliżony do graczy pierwszej 11, czego nie można powiedzieć o Isli,Padoini,De Ceglie a nawet Peluso.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 19:59

Jest Caceres ale w obronie za Barzagliego. Boki to Isla i Cegła....czyli ich brak...załamka... :roll:
niemniej jednak mają być 3 pkt. i to bez nerwów :!:

Obrazek
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 20:29

Mam nadzieję na 1-2 bramki Llorente. I myślę, że dzisiaj 4 bramki strzelone do bramki rywala, są jak najbardziej możliwe (patrząc na formę naszego ataku).

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 20:37

Nie żebym nie umiał poszukać linku, ale jak ktoś będzie miał coś dobrego niech się poczęstuje ;)
Dzisiaj wygramy, liczę na kontynuacją dobrej passy naszego napadu

Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 20:38

Tu jest całkiem OK :)
http://www.rojadirecta.me/goto/locotv.us

Paradokslanie DeCeglie moze sie przydac, moze cos wrzuci na glowe Ferdka

Mozna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:32

Niezła połówka, chociaż sporo niepotrzebnych strat. Ktoś mi powie dlaczego wszyscy sie ślizgają albo przewracają o własne nogi ?

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:33

Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę, ale ... De Ceglie całkiem w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gra dzisiaj.
Vidal nie mógł się długo odnaleźć, ale nareszcie się obudził. Tracił, gubił itd, chyba już wszedł w mecz.
Gol Pirlo... jak on tą nogę dołożył, piłeczka podniosła się i od razu spadała, coś pięknego.
Llorente słabo. Treze z tych wrzutek już by ze 3 gole nabił :wink:
Ostatnio zmieniony 30 października 2013, 21:34 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.

slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:33

Bo gifach z Vidalem czas na Caceresa :smile:

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:34

Lubię takie mecze... oooo jak ja lubie takie mecze...

Pełna kontrola i żadnego zagrożenia. Typowy mecz mistrza z drużyną końca tabeli.

Bardzo podoba mi się ten Petković - 19 lat i zero kompleksów. Ktos cos o nim słyszał wcześniej?

daroo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:35

Chyba w końcu zrozumieliśmy, że żaden przeciwnik się przed nami nie położy i na stojąco meczu, nawet z największymi ogórami wygrać się nie da. W końcu widać więcej agresji i intensywności w grze oraz pojawiają się akcje kombinacyjne. Przez moment pozwoliliśmy Catanii na zbyt wiele ale na szczęście szybko uspokoiliśmy grę z tyłu. Bardzo podoba mi się dzisiaj Kielon, kilka decydujących odbiorów z jego strony. Co oni się wszyscy tak przewracają na tej murawie? Nie widać, żeby padało. :think:

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:35

Gwiazdy tańczą na lodzie..

Kolejny niezły mecz Isli po prawej stronicy, w końcu coś się tam dzieje kiedy Chilijczyk wychodzi w pierwszym składzie.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:36

No to po pierwszej połowie ;)
Wynik bardzo dobry, widać, że po Genui lekko wyhamowalismy i gramy na innej intensywności, ważne, że efekt jest taki sam.
Podoba mi się mimo wszystko obrona, która dostala kilka ciosów po kontratakach, ale mimo wszystko walka i zaangażowaniem uniknęlismy bramki.
Poza tym dzisiaj strasznie jezdzimy - widać jakby warunki sie atmosferyczne w Turynie w ostatniej chwili zmieniły i wiekszosc zawodników jezdzi na dupie.
Kolejny mecz jak dla mnie Tevez gra za egoistycznie, raz mógł podac do Cegly lub FL, potem mogł zagrać wzdłuż bramki. Ale może to tylko moja optyka, a Conte nakazał mu wjezdzac w pole karne, bo widzi w tym mozliwosc wywalczenia karnego.
3 mecz pod rząd w którym po I połowie schodzimy wygrywajac 2:0.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:37

Mecz bez historii.

Szkoda że nasi napstnicy nic nie strzelili, i pewnie juz nie strzelą bo II połowa to będzie spacerowanie i odpoczynek, max 1 bramke uda sie strzelic;)
Llorente bardzo słabo, chodzi o skuteczność...

Napoli proawdzi :/

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2013, 21:38

Llorente zbyt duzo strat, bardzo fajna polowka De Ceglie, przyzwoicie Isla, Marchisio przez pierwsze 20 minut gral straszny piach - potem bylo juz lepiej. Aha, slabo rowniez Bonucci. Kilka takich bledow, z jakich jeszcze jakis czas temu byl znany.

Tevez zbyt czesto szuka na sile Vidala i vice versa. Widac, ze sie na boisku lubia, ale to zaczyna byc irytujace. Aha, od kilku spotkan bardzo fajnie gra Pirlo. On chyba ostatnimi czasy ma najlepsza forme z naszych pomocnikow. Marchisio gra slabo, Pogba mocno w kratke, Vidal zagra dwa mecze bardzo dobrze, a potem dwa tak sobie. Pirlo natomast od meczu z Galata naprawde gra dobrze. Mam nadzieje, ze utrzyma taka dyspozycje jak najdluzej.
Ostatnio zmieniony 30 października 2013, 21:41 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Zablokowany