Wszystko o AS Roma
- Winner
- Juventino
Ja jetem w szoku bo myślałem że jedno zwycięstwo w osłabieniu się może zdarzyć (Sampdoria) ale wygrać 2 mecze w osłabieniu to jest nie lada sztuka. Jestem szczerze zdziwiony.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Spokojnie Panowie, Roma na przełomie roku zacznie gubić masowo punkty. Ci piłkarze po prostu nie wytrzymają kondycyjnie. Liczmy tylko na to, że Juve złapie wiatr w żagle ;p

- Lucas87
- Juventino
Pierwszy mecz po nowym roku, przypadnie nam zagrać właśnie z nimi.
Mam nadzieję, że do tego czasu uda się im pogubić trochę punktów z paroma rywalami. Z pewnością Rzymianie trochę przypomianją ekipę Contego z pierwszego sezonu jego pracy w Juve. Jednak wówczas w walce o tytuł liczyły się de facto dwa zespoły, dużo remisowaliśmy (Roma dotychczas wszystko wygrywa), ale Milan był osłabiony walką w europejskich pucharach. Oczywiste podobieństwo- czyli takie, że wówczas my nie byliśmy obciążeni grą w Europie, natomiast w tym sezonie- Roma...Dziś Rzymianie udowodnili, że potrafią sobie radzić zarówno z presją jak również z grą w osłabieniu. Walka z Romą o scudetto do ostatniej kolejki sezonu
To całkiem prawdopodobne.
Mam nadzieję, że do tego czasu uda się im pogubić trochę punktów z paroma rywalami. Z pewnością Rzymianie trochę przypomianją ekipę Contego z pierwszego sezonu jego pracy w Juve. Jednak wówczas w walce o tytuł liczyły się de facto dwa zespoły, dużo remisowaliśmy (Roma dotychczas wszystko wygrywa), ale Milan był osłabiony walką w europejskich pucharach. Oczywiste podobieństwo- czyli takie, że wówczas my nie byliśmy obciążeni grą w Europie, natomiast w tym sezonie- Roma...Dziś Rzymianie udowodnili, że potrafią sobie radzić zarówno z presją jak również z grą w osłabieniu. Walka z Romą o scudetto do ostatniej kolejki sezonu

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- SKAr7
- Juventino
Niech sobie biją nawet i rekord zdobytych bramek we wszechświecie, byle na koniec sezonu grzecznie i bez marudzenia oglądali koronację Juventusu w TV.Wojtek pisze:Ja bym się na to nie napalał...
Najlepszy start do dzis miało Juve z sezonu 2005/2006 tak?
Jeśli tak to Roma właśnie dziś ten rekord wyrównała a w czwartek go pobije.
- Andryk
- Juventino
chcialbym przypomnieć rok temu w pewnym momencie Inter tez był brany bardzo poważnie na kandydata do zdobycia mistrzostwa, natomiast skończyło sie wiadomo jakLucas87 pisze:Dziś Rzymianie udowodnili, że potrafią sobie radzić zarówno z presją jak również z grą w osłabieniu. Walka z Romą o scudetto do ostatniej kolejki sezonuTo całkiem prawdopodobne.

- Lucas87
- Juventino
No dobrze, ale nie przypominam sobie- żeby Inter zaczął poprzedni sezon od dziewięciu zwycięstw z rzędu. Inter praktycznie co rok jest typowany do walki o mistrzostwo, choć wiadomo, że gdyby nie Calciopoli- mogliby dalej czekać na tytuł od 1989. Dalsza postawa Romy jest zagadką, choć mówiąc szczerze, zaliczam się do grona osób, które życzą im wicemistrzostwa Włoch w tym sezonieAndryk pisze:chcialbym przypomnieć rok temu w pewnym momencie Inter tez był brany bardzo poważnie na kandydata do zdobycia mistrzostwa, natomiast skończyło sie wiadomo jakLucas87 pisze:Dziś Rzymianie udowodnili, że potrafią sobie radzić zarówno z presją jak również z grą w osłabieniu. Walka z Romą o scudetto do ostatniej kolejki sezonuTo całkiem prawdopodobne.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
prosteLypsky pisze:nie srajcie się tą romą. spuchną.

Już końcówka ich formy. Spoglądam na ich mecze i mówię wam, że niedługo zaczną gubić punkty.
Niemniej jednak i tak zrobili coś niebywałego, 10 winów i 34-1 w bramkach