Serie A 13/14 (7): JUVENTUS 3-2 Milan
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Niech mi ktoś do cholery to wytłumaczy, jak to jest możliwe, ze chcąc odrobić bramkę, grają tak jak wszyscy tego chcemy. Duża agresja, atak, pressing.
Bramka zostaje strzelona stan 1-1, można dobić rywala, to co się dzieje?
Wracają do grania tego wielkiego dna, g***wna z ostatnich meczów. Nie jestem w stanie tego pojąć.
Bramka zostaje strzelona stan 1-1, można dobić rywala, to co się dzieje?
Wracają do grania tego wielkiego dna, g***wna z ostatnich meczów. Nie jestem w stanie tego pojąć.
- Wojtek
- Juventino
Początek jak zwykle...fajnie że potem przyciśliśmy Milan i udało sie strzelić, ale dlaczego znowu siedliśmy po bramce!? Po bramce to juz istna żenada.
O ile pokochałem Quaga po tym co zrobił z Galatą to teraz przesadził, jak można nie wykorzystać takiej setki!? Przecież to wykorzystałoby 50% userów JP którzy kiedykolwiek mieli styczność z piłką...
MUSIMY TO WYGRAC!.
O ile pokochałem Quaga po tym co zrobił z Galatą to teraz przesadził, jak można nie wykorzystać takiej setki!? Przecież to wykorzystałoby 50% userów JP którzy kiedykolwiek mieli styczność z piłką...
MUSIMY TO WYGRAC!.
Szkoda, że tak szybko wyrównaliśmy, przynajmniej było by co oglądać, a tak skoro już nie przegrywamy to znów gramy kupę.
P.S Vidal co wyczynia
P.S Vidal co wyczynia

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mazi12
- Juventino
Znowu, Znowu. Znowu. Znowu.... Ile można grać piach? A bramka w 20. sekundzie to jakiś żart w wykonaniu Juve. Wychodzą na mecz jakby musieli, a nie chcieli. A Quag znowu ważniejsza siła niż precyzja strzału
- jakku1
- Juventino
Pierwsze 20 minut bardzo dobre z naszej strony. Potem zaczelo sie tradycyjne "czlapanie". Podoba mi sie dzisiaj Asamoah. Chiellini takze niezle. Slabej Vidal i Tevez. Buffon zrobil sie cholernie niepewny.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Skibil
- Redaktor
Obrona w tym sezonie to jakieś nieporozumienie. Vidal ewidentnie nie jest w formie. Z takim Milanem trzeba koniecznie wygrać, a gra imo wygląda lepiej, ale wciąż dużo brakuje do tego, co oglądaliśmy rok czy dwa lata temu.
- pablo1503
- Juventino
Ależ słaby mecz.
Nie wiem gdzie leży problem. Czy to Conte nie potrafi już ich zmobilizować, a może to najzwyczajniejszy w świecie dołek formy, a może ustawienie?
Nie będę komentował, bo nie ma co.
Milan nie jest żadnym zagrożeniem i jeżeli tego nie wygramy, to tylko z własnej głupoty. Skoro nasi przeciwnicy są tacy nijacy, to chciałbym zmiany taktyki w tym meczu.
Pogba -> Vidal
Lichtsteiner -> Bonucci
Przechodzimy na 4-3-1-2 z Pogbą na Traquertiście.
Nie wiem gdzie leży problem. Czy to Conte nie potrafi już ich zmobilizować, a może to najzwyczajniejszy w świecie dołek formy, a może ustawienie?

Nie będę komentował, bo nie ma co.
Milan nie jest żadnym zagrożeniem i jeżeli tego nie wygramy, to tylko z własnej głupoty. Skoro nasi przeciwnicy są tacy nijacy, to chciałbym zmiany taktyki w tym meczu.
Pogba -> Vidal
Lichtsteiner -> Bonucci
Przechodzimy na 4-3-1-2 z Pogbą na Traquertiście.

- kosciu88
- Juventino
Co sie stalo z nasza obrona? Co mecz wychodza zdekoncentrowani. Gdyby to nasz wszedl tak w napastnika Milanu jak Constan w Teveza to kany by byl bankowo :doh:
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Kubba
- Juventino
Żałosna gra...
-tracimy gola w 25 sekundzie w meczu u siebie
-gramy z kontry z Milanem, który gra rezerwowym atakiem
-gramy z kontry i praktycznie nie stosujemy pressingu
-nie potrafimy przytrzymać piłki dłużej niż przez minutę
-nie potrafimy grać po ziemi, wymiana 3-4 podan i strata
-kompletny brak pomysłu na grę
Porównajcie styl gry z pierwszego sezonu (nawet i z poprzedniego - choć było już gorzej) do tego śmierdzącego kupska
-tracimy gola w 25 sekundzie w meczu u siebie
-gramy z kontry z Milanem, który gra rezerwowym atakiem
-gramy z kontry i praktycznie nie stosujemy pressingu
-nie potrafimy przytrzymać piłki dłużej niż przez minutę
-nie potrafimy grać po ziemi, wymiana 3-4 podan i strata
-kompletny brak pomysłu na grę
Porównajcie styl gry z pierwszego sezonu (nawet i z poprzedniego - choć było już gorzej) do tego śmierdzącego kupska
- zahor
- Juventino
Nie wiem jak ocenić jego zachowanie przy golu. Z jednej strony ewidentnie złamał linię spalonego, ale on tam chyba kogoś krył i nie wiem czy miał możliwość wyjść do przodu odpowiednio szybko.jakku1 pisze:Podoba mi sie dzisiaj Asamoah.
Vidala wezmę w obronę - krzywe podanie do Padoina raczej nie było błędem Chilijczyka, a brakiem zrozumienia. Podanie do Fabio lepsze być nie mogło, w odróżnieniu od adresata.
Co do meczu - jak zwykle, gramy doskonale wtedy i tylko wtedy, kiedy przegrywamy. Ewidentnie wina 3-5-2.
Ostatnio zmieniony 06 października 2013, 21:39 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.