Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2013, 02:10

Im szybciej Mou przekona się do Maty, tym lepiej dla Chelsea. Dzisiaj wystarczyło 45 minut. A ja miałem wrażenie, że oglądałem dwa inne zespoły. Mata to naprawdę świetny zawodnik.

Obrazek
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2013, 19:53

Januzaj, którym się interesujemy *podobno* strzelił 2 brameczki dla MU i chyba pogrążył nasze marzenia o nim w Turynie. Ogląda ktoś spotkanie? Dobrze gra? widzę, że na lewym skrzydle akurat :angry:

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2013, 19:58

Chyba w Manchasterze nie chcą popełnic 2 razy tego samego błedu i mlodzika zaczynają wystawiać na mecze, a mam dziwne przeczucie, że koleś może być kims takim jak Giggs w sensie tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> skrzydłowym. Szkoda, bezcenne byłoby wyrwać znowu im talent na top playera :smile:

Obrazek
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 05 października 2013, 20:00

Paratici i tak go ściągnie za ten symboliczny milion.

ZaperJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2013, 20:03

Gra bardzo dobrze, pokazuje się dużo do gry, dobrze utrzymuje się przy piłce. Żółtą dostał za próbę wymuszenia karnego. Druga bramka dla United to świetne uderzenie z woleja Januzaja ;)

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 października 2013, 20:15

Myślę, że raczej możemy o nim zapomnieć ;)

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2013, 10:08

Moyes dmucha na zimne i nie chce popełnić tego samego błędu co Ferguson. Teraz będzie ciężko. Może Pogba pomoże (nie wiem czy się lubili). Skończyłby się płacz Antka, że Pepe jest połamany i nie może zmienić ustawienia.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2013, 12:58

Castiel pisze:Moyes dmucha na zimne i nie chce popełnić tego samego błędu co Ferguson. Teraz będzie ciężko. Może Pogba pomoże (nie wiem czy się lubili). Skończyłby się płacz Antka, że Pepe jest połamany i nie może zmienić ustawienia.
Januzaj to lewa strona, nie prawa.

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2013, 12:58

Castiel pisze:Moyes dmucha na zimne i nie chce popełnić tego samego błędu co Ferguson. Teraz będzie ciężko. Może Pogba pomoże (nie wiem czy się lubili). Skończyłby się płacz Antka, że Pepe jest połamany i nie może zmienić ustawienia.
Januzaj to lewa strona, nie prawa.
Eric6666 pisze:Januzaj, którym się interesujemy *podobno* strzelił 2 brameczki dla MU i chyba pogrążył nasze marzenia o nim w Turynie. Ogląda ktoś spotkanie? Dobrze gra? widzę, że na lewym skrzydle akurat :angry:
Tylko, że to takie lewe skrzydło raczej nie do 3-5-2. Zawodnik na wskroś ofensywny.

Obrazek
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2013, 13:23

zoff pisze: Januzaj to lewa strona, nie prawa.
Lewa u nas też jakoś dobrze nie wygląda. Giovinco i Vucinic są daremni choć temu drugiem coś czasem fajnego wyjdzie.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2013, 13:36

Castiel pisze:
zoff pisze: Januzaj to lewa strona, nie prawa.
Lewa u nas też jakoś dobrze nie wygląda. Giovinco i Vucinic są daremni choć temu drugiem coś czasem fajnego wyjdzie.
Dysputa o Sebie i Mirku w kontekście naszego lewego skrzydełka jest lekko bezsensowna,lub co najmniej czysto teoretyczna :wink: Wyżej wymienieni jak najbardziej pasują na lewą flankę,ale tylko do 4-3-3,a że gramy 3-5-2 to Conteusz katuje nas w/w na pozycjach napastników.

Naprawdę smutne,że w ekipie mistrza Włoch na lewego wingbacka jedynym nominalnym piłkarzem na tę pozycję jest niejaki DJ Paolo De Ceglie,a ponadto na pozycji tej biegają środkowy obrońca Federico P. oraz środkowy pomocnik czyli Asa,który asem to też nie jest,co najwyżej taki walet/jopek z niego...

Zdaje mi się,że po wczorajszym meczu MU będzie chciało za wszelką cenę podpisać nowy kontrakt z Januzajem.Tam mają taką presję i nagonkę za fatalny start sezonu,kiepskie transfery i żal za puszczenie Pogby,że wątpie by puścili za free drugi diament który zdobył im wczoraj 3pkt...

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2013, 13:43

Antek666 pisze: Zdaje mi się,że po wczorajszym meczu MU będzie chciało za wszelką cenę podpisać nowy kontrakt z Januzajem.Tam mają taką presję i nagonkę za fatalny start sezonu,kiepskie transfery i żal za puszczenie Pogby,że wątpie by puścili za free drugi diament który zdobył im wczoraj 3pkt...
Kluczem będzie tutaj jak często będzie grał ten młodzian. W ManU to wolą dawać szansę Youngowi, Giggsowi etc. Zresztą na wielu pozycjach tak jest. Jak widać oni woleli wznowić karierę Scholesowi niż przekonać się do takiego Pogby, który w Premiership zagrał kilkadziesiąt minut. Trochę dziwna ta filozofia. Wydaje mi się, że Ferguson ma tam cały czas wiele do powiedzenia.

Obrazek
sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2013, 13:48

można sie postarać o Dzeko czy Willian cos czuje ze nie bedo za duzo grac w swoich klubach

Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2013, 19:19

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2013, 20:28

--Maq-- pisze:http://www.goalsarena.org/video/england ... ty_en.html
Pierwsza bramka Arsenalu... :o

W O W. To jest konkretna bramka, da sie lepiej rozmontowac obrone ?

Obrazek
ODPOWIEDZ