Kumplowi za miesiac rodza sie blizniaki i obiecalem mu ze na kazde urodziny dostana koszulke Juventusu z numerem oznaczajacym wiek i imieniem, poki co ze imion nie znaja szukam jakis spioszkow - czy czegos podobnego dla niemowlat. Staralem sie znalezc cos w necie i bez powodzenia, poratuje ktos ?:)
Poszperałem, poczytałem - podobno oryginały w 100% - ktoś z forum nawet kupował. Zachęciłem się i mam nadzieje że nie długo ( bo już zapłaciłem ), będę szczęśliwym posiadaczem o to tego cudnego zestawu
hej, mam do sprzedania 3 meczówki Juve na ten sezon (domowe). Jedna Vidala, dwie czyste. Koszulki są w rozmiarze M. Mam też inne koszulki jakby ktoś chciał ; )
DOBRA CENA !
zapraszam po fotki na maila - kuchcior90@o2.pl
Siemanko. Kilka postów wcześniej pisałem o pewnej stronie. Przyszedł do mnie strój od nich, zatem prosiłbym o ocenę w sprawie oryginalności, gdyż moim zdaniem wszystko jest OK, poza getrami.
Gdyby ktoś z Krakowa lub okolic był zainteresowany... Wczoraj byłem w Factory Outlet w Modlniczce i w ofercie sklepu Nike są koszulki Juve z ubiegłego sezonu: domowa w cenie 160 zł oraz wyjazdowa w cenie 200 zł. Z dwoma gwiazdkami i osobno tarczą Scudetto do przyszycia/wprasowania.
Ponadto trafiłem na perełkę! Domowa koszulka Juve z długim rękawem z sezonu 11/12 za bagatela... 60 polskich złotych
Zamienie koszulkę z sezonu 95/96 na inną, bądź coś innego związanego z Juve. ( rozważe kazda propozycję ). Koszulki w życiu bym nie oddał bo mam ją już ładnych parę lat, ale mam drugą taką samą, więc chciałbym jakoś kolekcje ubogacić. Koszulka jest w bardzo dobrym stanie. Ogólnie noszę rozmiar M,L,XL. Ta koszulka to eSka i choć jest taka różnica (L-S) to jest w sam raz.