LM 13/14 (gr. B) [2]: JUVENTUS 2-2 Galatasaray
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
No i koniec LM
Niech nikt nawet nie wspomina o naszych losach rok temu, bo chyba nikt nie wierzy w remis i wygraną z Realem.
Aha, najważniejsze... jeśli w następnym meczu znowu wyjdziemy 3-5-2 zamiast 4-3-3, w którym dzisiaj graliśmy o wieeele lepiej, to ja osobiście zacznę wątpić w Conte.

Aha, najważniejsze... jeśli w następnym meczu znowu wyjdziemy 3-5-2 zamiast 4-3-3, w którym dzisiaj graliśmy o wieeele lepiej, to ja osobiście zacznę wątpić w Conte.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
jakie frajerstwo, dwie takie bramki w takim wazym meczu. Kazdy mecz jest inny ale z Realem bedzie ciezko chocby o 1 pkt. Juventus jak zwykle zrobil sobie problem bo oni nie moga normalnie wygrac z badziewiakami.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- naros
- Juventino
Nie mogę w to uwierzyć. Euforia po bramce a za minutę zamarłem i jeszcze nie mogę dojść do siebie. Nasza obrona jest ostatnio bardzo słaba, strasznie dużo prostych błędów. Qualiarella zdecydowanie najlepszy na boisku. Isla po dzisiejszym cyrku może pakować swoje walizki.. Nie chcę go więcej widzieć na boisku. Jestem pewien że Pado dałby tysiąc albo nawet milion razy lepszą zmianę niż ten pseudo piłkarz. Zagrał fatalnie. Nie on jeden ale on najbardziej, wystarczylo mu 45 min innym 90..

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Molek big fun juve
- Juventino
Wprowadził 4-3-3 i te akcje zaczęły w końcu jakoś wyglądać. LL gdyby grywał coś to pewnie by ukuł którąś z piłek , które miał. Isla się nie nadaje na prawego obrońcę. Chiellini+Bonucci ban kilkumeczowy. Środek niech wygląda Og+Bar. Swoją drogą trochę to śmieszne , że DD wygrał dzisiaj wszystkie pojedynki główkowe .
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- mati888
- Juventino
dlaczego oni zaczynają grać tak, jak powinni dopiero w niemal beznadziejnej sytuacji? Nie można było tak zapieprzać jeszcze w pierwszej połowie? Swoją drogą Isla zapierdzielił nam tą drugą bramkę brakiem powrotu :roll:
no nic, rok temu mieliśmy 3 remisy z początku - wierzę, ze historia zatoczy koło
no nic, rok temu mieliśmy 3 remisy z początku - wierzę, ze historia zatoczy koło
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- pablo1503
- Juventino
Co za mecz. Dla obiektywnego widza to był niesamowity wieczór, ale dla nas - subiektywnych bardzo przykry. Galata nie grała nic! Piłka nożna jest taka niesprawiedliwa.
Chiellini wygrał wszystkie pojedynki z Drogbą, ale ten najważniejszy przegrał
Nie chce mi się komentować całego meczu na gorąco. Jutro ochłonę, to może cosik mądrzejszego sklecę.
Pojedynki Drogby z Chiellinim na dłuuuugo zapamiętam.
dla obu panów.
Chiellini wygrał wszystkie pojedynki z Drogbą, ale ten najważniejszy przegrał

Nie chce mi się komentować całego meczu na gorąco. Jutro ochłonę, to może cosik mądrzejszego sklecę.
Pojedynki Drogby z Chiellinim na dłuuuugo zapamiętam.

- kosciu88
- Juventino
Jak moglismy dac sobie strzelic bramke po 15 sekundach? Zal. 4 3 3 troche ozywilo mecz w 2 polowie.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Zdun
- Juventino
Z taką grą to ewentualnie puchar uefa z Legią ....Kabaret mało powiedziane , Real pojedzie nas z 3 4 zero na luzie. Możemy sobie wygrywać w lidze z chievo czy milanem. Jesteśmy beznadziejni i nie liczymy się w LM. A te długie piłki z obrony do ataku to żart roku
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
2012-09-19 20:45 Chelsea FC - Juventus FC 2 : 2
2012-10-02 20:45 Juventus FC - Szachtar Donieck 1 : 1
2013-09-17 20:45 FC Kopenhaga - Juventus FC 1 : 1
2013-10-02 20:45 Juventus FC - Galatasaray SK 2 : 2
Przypadek ?
2012-10-02 20:45 Juventus FC - Szachtar Donieck 1 : 1
2013-09-17 20:45 FC Kopenhaga - Juventus FC 1 : 1
2013-10-02 20:45 Juventus FC - Galatasaray SK 2 : 2
Przypadek ?

- kuba2424
- Juventino
Spokojnie, przecież w tabeli jesteśmy na drugim miejscu.
Trochę szkoda, że daliśmy sobie odebrać w beznadziejny sposób te ciężko wywalczone trzy punkty, które mogą się okazać kluczowe na sam koniec.
Turcy sprytnie nas wytrzymali. Teraz mają dwa mecze z Kopenhagą i nam odjeżdżają. Robi się znów gorąco, czyli powtórka z zeszłego sezonu.
Trochę szkoda, że daliśmy sobie odebrać w beznadziejny sposób te ciężko wywalczone trzy punkty, które mogą się okazać kluczowe na sam koniec.
Turcy sprytnie nas wytrzymali. Teraz mają dwa mecze z Kopenhagą i nam odjeżdżają. Robi się znów gorąco, czyli powtórka z zeszłego sezonu.