LM 13/14 (gr. B) [2]: JUVENTUS 2-2 Galatasaray
- Murzin
- Juventino
:lol: Z takim podejściem to daleko nie zajdziemy.bał się kontaktu fizycznego z Drogbą
Mam nadzieję, że uda się jeszcze odwrócić wynik. Liczę na wejście kolejnego napastnika i ciekawą grę w kolejnej połowie.
- Sebkovič
- Juventino
Gramy totalna padake poprostu padake przez duze P. Niedokladne podania dlugie zagrania to zupelnie leza. Bonucci? nie komentuje. Ruszamy sie tak jakbysmy grali w blocie. Tevez obolaly Quag cos probuje Lichy ladnie zagrywa a reszta chyba na wakacjach choc one skonczyly sie juz dawno. Conte mobilizuj bo czarno to widze.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- whitesignus
- Juventino
I na takie mecze powinno byc wypracowane ustawienie 4-3-3. Teraz trzeba zaatakowac, ale nie z takimi skrzydlami. Moze atak Tevez - LL - Q bu cos udziabnal. 3-5-2 to zadne ustawienie na LM jesli chce sie ugrac 3 pkt
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
A ja nie rozumiem po cholerę gramy 5 obrońcami jak i tak nam to nic nie daje.yanquez pisze:Ja tylko nie rozumiem dlaczego cały czas gramy górą, a Llorente na ławie...Oj ze dwa razy mu zabrali i poszła groźna kontra. Według mnie słaby mecz dzisiaj rozgrywa...Dante93 pisze: Bezblędnie dziś gra Pirlo, celne przerzuty, 2-3 dobre prostopadłe piłki, do tego 2-3 wazne przechwyty. A no i zero głupich strat do tego.
.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dobra, ale co z tego, że Bonucci zrobił błąd? SKORO PRZÓD GRA PIACH? Niech nadrabiają w takim razie, skoro wydarzył się wypadek, a nie.
Porażka, zaczęli trochę żywiej niż zawsze, ale kończy się jak zwykle. Dla mnie Conte to trochę taboret, widzieć taką padakę od wielu meczy i nic nie zmienić.
Porażka, zaczęli trochę żywiej niż zawsze, ale kończy się jak zwykle. Dla mnie Conte to trochę taboret, widzieć taką padakę od wielu meczy i nic nie zmienić.
- Makaron3
- Juventino
Strach pomyśleć jak się Real po nas przejedzie.
Jeśli wyjdziemy z grupy jakimś cudem i trafimy na Bayern
będzie rekord.
Fascynujące (bluzg). Ale gramy piach, normalnie masakra.
Mi się marzy 4-2-3-1. Żałosne 3-5-2 to można grać z Pescarą.
Jeśli wyjdziemy z grupy jakimś cudem i trafimy na Bayern

Fascynujące (bluzg). Ale gramy piach, normalnie masakra.
Mi się marzy 4-2-3-1. Żałosne 3-5-2 to można grać z Pescarą.
- Gandalf8
- Juventino
Brawo, z taką grą na 100% wyjdziemy z grupy i to z pierwszego miejsca... od końca.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pierwszy raz od wielu, na prawdę wielu spotkań mogę napisać: frajerstwo. Nie umiem inaczej tego nazwać.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Może mi ktoś wytłumaczyć co w tym klubie robi Isla?!
Nie obchodzi mnie to już jak grał w Udine, liczy się tu i teraz, ja więcej nie chce go oglądać w koszulce Juventusu. Facet nie miał ani jednego dobrego meczu. To jego stroną Galata strzeliłą bramkę.
Skandal - to tyle dobranoc.
Nie obchodzi mnie to już jak grał w Udine, liczy się tu i teraz, ja więcej nie chce go oglądać w koszulce Juventusu. Facet nie miał ani jednego dobrego meczu. To jego stroną Galata strzeliłą bramkę.
Skandal - to tyle dobranoc.