Liga Mistrzów 2013/14
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Gdzie byłeś ze swoim jedwabistym przemyśleniem dwa tygodnie temu, gdy Napoli ogrywało Borussie?Kiss pisze:A ja gdzies dzisiaj czytałem, ze liga wloska lada chwila będzie w top3:D hehe
- jakku1
- Juventino
Nie ma co wyrokowac. Arsenal jest obecnie w najlepszej formie, sposrod ekip z Anglii. Prowadza w lidze, wygrali oba spotkania w LM, graja szybko i skladnie. Wyglada na to, ze Ozil to byl ten brakujacy element w ukladance Wengera.
A co gdybania jak wygladalby Juventus w starciu z tym Arsenalem, to niektorzy chyba juz zapomnieli, ze w zeszlej edycji LM tez przgrywalismy z pewnym angielskim klubem 0:2. W dodatku byl to zdobywca LM bardzo wzmocniony w letnim okienku transferowym.
Edit: Ajax - Milan 1:0
A co gdybania jak wygladalby Juventus w starciu z tym Arsenalem, to niektorzy chyba juz zapomnieli, ze w zeszlej edycji LM tez przgrywalismy z pewnym angielskim klubem 0:2. W dodatku byl to zdobywca LM bardzo wzmocniony w letnim okienku transferowym.
Edit: Ajax - Milan 1:0

Ostatnio zmieniony 01 października 2013, 22:32 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- naros
- Juventino
Gol dla Ajaxu. Milan przygrywa. Nie wiem czemu chłopaki z Milanu tak się uparli przy tym Allegrim.. Wygral im raz upragnione Mistrzostwo z taką ekipą że 50% trenerów Serie A na tamten czas dało by radę. Teraz gdy kadra jest nieco szczuplejsza Max nic nie może zrobić. Ja bym go zwolnił już dawno. Nie wiem na co oni czekają ale w moim mniemaniu Milan robi sie coraz bardziej żałosny...
EDIT: Znowu fuks Milanu.. mam tego dosyć.. są żałośni na "maxa..
EDIT: Znowu fuks Milanu.. mam tego dosyć.. są żałośni na "maxa..
Ostatnio zmieniony 01 października 2013, 22:35 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Hahahaha siedze widzę wynik 1-1 i mówie, pewnie bramka z karnego ballo.
I co ?
1;1 - karny 94 minuta hahahaha
I co ?
1;1 - karny 94 minuta hahahaha

- pablo1503
- Juventino
Nie oglądałem meczu, ale powiedzcie mi, czy karny był prawidłowo podyktowany?
Po meczu z Arsenalem wyszła jedna ze słabości Napoli, a mianowicie brak kreatywności w środku pola. Po fantastycznym początku sezonu, Hamsik przygasł, a Behrami i Inler są tylko od rozbijania akcji przeciwników.
Po meczu z Arsenalem wyszła jedna ze słabości Napoli, a mianowicie brak kreatywności w środku pola. Po fantastycznym początku sezonu, Hamsik przygasł, a Behrami i Inler są tylko od rozbijania akcji przeciwników.

- cerb
- Juventino
Co sie czepiasz,,, niech jeszcze dostarcza nam 3 pkt w niedziele i wtedy moga sobie zwalniac...naros pisze:Gol dla Ajaxu. Milan przygrywa. Nie wiem czemu chłopaki z Milanu tak się uparli przy tym Allegrim..... Ja bym go zwolnił już dawno.

- naros
- Juventino
Racja. Do meczu z nami Max zostaję. Potem mogą robić co chcą :-Dcerb pisze:Co sie czepiasz,,, niech jeszcze dostarcza nam 3 pkt w niedziele i wtedy moga sobie zwalniac...naros pisze:Gol dla Ajaxu. Milan przygrywa. Nie wiem czemu chłopaki z Milanu tak się uparli przy tym Allegrim..... Ja bym go zwolnił już dawno.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Eric6666
- Juventino
szczypek pisze:Gdzie byłeś ze swoim jedwabistym przemyśleniem dwa tygodnie temu, gdy Napoli ogrywało Borussie?Kiss pisze:A ja gdzies dzisiaj czytałem, ze liga wloska lada chwila będzie w top3:D hehe

Milan rok temu potrafił zremisować z Anderlechtem i Malagą, aby potem wygrać z Barcą 2-0 i potem znowu sfrajerzyć. Mają słabą grupę i 2 miejsce jest dla nich raczej zarezerwowane ( ew. urwą jakieś punkty Barcie, ale i tak max 2 miejsce ). Nie muszą się wysilać w tych spotkaniach szczególnie, że Ajax z Celticem między sobą też pewnie pogubią punkty. Inna sprawa, że od kilku spotkań Milan gra piach.
Co do Napoli to mają najcięższą grupę w LM i moim zdaniem z niej nie wyjdą na rzecz Arsenalu i Borussi. Ciekawe jakby to wyglądało z Higuainem.
Ps. nie cieszcie się z Milanu i Napoli, bo jutro gra Juventus i tak samo może być wpadka.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Winner
- Juventino
Napoli zagrało słabo ale chyba nie spodziewaliście się że wygrają z Arsenalem na wyjeździe? Z Borussią wygrali bo grali na własnych "śmieciach"
, w Dortmundzie zapewne też przegrają. Napoli znacznie lepiej radzi sobie w domowych meczach gdy mają wypełniony pełny stadion, tam na pewno będą zdobywać punkty także z Arsenalem z którym dziś przegrali.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
Barwuah sfaulował obrońcę :rotfl:pablo1503 pisze:Nie oglądałem meczu, ale powiedzcie mi, czy karny był prawidłowo podyktowany?
Sędzia dożywotnie propsy za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

Szkoda Ajaxu bo zasłużyli na zwycięstwo...

- SKAr7
- Juventino
Nie tylko to popularne, co teraz piszesz, jest to również moim skromnym zdaniem (jak większość rzeczy, które są popularneDante93 pisze:Może to niepopularne co teraz napisze, ale Juventus w obecnym stanie nie miałby raczej po co wychodzić na drugą połowe, dlatego ogarnąl bym te śmichy na Napoli.

Dlaczego? Z dwóch powodów- po pierwsze Napoli przegrało ten mecz w pierwszej kolejności taktycznie. Druga bramka, gdzie bodaj Inler zbiegł z linii biegu Ozila(!), zostawiając mu mnóstwo miejsca (!!) by podążyć za Giroudem, krytym przez dwóch zawodników(!!!), by i tak za nim nie zdążyć (!!!!) i zamek z 7miu zawodników Arsenalu na którego przełamanie Napoli zupełnie nie miało pomysłu- czarno na białym pokazują, jak dobrze Wenger odrobił pracę domową. Nie mam pojęcia, czy Conte dałby się rozgryźć gorzej , czy lepiej niż Benitez, ale wiem na pewno, że nasze 3-5-2 dałoby tak kompletnie inny obraz spotkania, że nie ma co nawet próbować tego porównywać.
Po drugie "Juventus w obecnym stanie" to Juventus, który gra z murującymi ścianę średnio-dobrymi piłkarzami. Meczów ze ścianą nie można porównywać ze zwykłymi spotkaniami, gdzie rywal też chce konstruować swoje akcje. Popatrz na dzisiejszą Barcelonę. Ta Barcelona, która notuje bodaj komplet zwycięstw od początku sezonu, a ostatnie 4 mecze to bilans 14:1, dziś potrzebowała czerwonej kartki dla Browna i błysku geniuszu Neymara, żeby znów nie wtopić z tym "słabeuszem", któryego rok temu odprawiliśmy bez problemu. Zresztą, kto zerkał na ten mecz ten wie, że Celtic grając w 10 miał dwie takie akcje, że te 3 punkty Blaugrany mogły zostać na CP.
Niestety, nasz pech polega na tym, że już niewiele drużyn w Italii chce z nami wychodzić i wygrać. Dwa razy mogliśmy grać w piłkę w tym sezonie i w sumie wygraliśmy 8:1. Gdzie leży Juventus w obecnym stanie pokażą mecze z Napoli i Realem i ILE punktów wydrzemy z zasieków Boloń i Catań. Tak jest przez całą kadencję Conte i tak będzie.
- strong return
- Juventino
No cóż Hamsik ma chyba obniżkę formy, za to Ozil naprawdę zrobił różnice, Ramsey jest w niesamwitym gazie i to nasze groźne Napoli wyglądało jak średniak ligowy przy Napoli. Chociaż zagrali genaralnie słabo, bojaźliwie dość z ledwością wąchali piłkę w pierwszej połowie.
To też wskazówka, że Juve w Europie może być ciężko, ale jak się chłopaków Britosa i Albiola weźmie w obroty, to nie są szczególnie dobrze, ale w sumie, można się było tego spodziewać.
A Milan cóż sędzia idiota, czy UEFA woli przejście Milanu? Nieważne, przynajmniej wokół naszych zrobi się ciszej w związku z sędziowaniem. I dobrze.
To też wskazówka, że Juve w Europie może być ciężko, ale jak się chłopaków Britosa i Albiola weźmie w obroty, to nie są szczególnie dobrze, ale w sumie, można się było tego spodziewać.
A Milan cóż sędzia idiota, czy UEFA woli przejście Milanu? Nieważne, przynajmniej wokół naszych zrobi się ciszej w związku z sędziowaniem. I dobrze.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Dante93
- Juventino
Ogólnie odnosząc się do całej twojej wypowiedzi to w zasadzie w całości się z nią zgadzam. Mój dekadencki komentarz miał tylko i wyłącznie powstrzymać te zaciesze jakie to Napoli jest 'suabe' bo, jak powiedziałem, Juventus obecnie nie wydaje się byc w optymalnej dyspozycji (bardziej ugodowy zwrot?SKAr7 pisze:Nie tylko to popularne, co teraz piszesz, jest to również moim skromnym zdaniem (jak większość rzeczy, które są popularne ) przeraźliwie głupie

Dziwna seria spotkań, z ciekawszych wyników warto wspomnieć o meczu Steuy z Chelsea zakończonym 0:4 który daje nam, Polakom, jakiś pogląd na to coby działo się z Legią jeśli jednak przeszłaby dalej

Ostatnio zmieniony 02 października 2013, 15:20 przez Dante93, łącznie zmieniany 1 raz.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"