Liga Mistrzów 2013/14
- whitesignus
- Juventino
Nie moge ze smieciarzy :rotfl: Widocznie mecz z Borussia to byl przypadek. Jaka padaczka na boisku :doh:
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- pumex
- Juventino
Przepraszam, że to co napiszę śmierdzieć będzie dzieckiem-frustratem rządnym transferów, ale przykład Arsenalu dobitnie pokazuje, jak jedno porządne wzmocnienie może wznieść zespół na wyższy poziom. Wiadomo o kim mowa.

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Patrząc na wynik i mecz, przypomina mi się mecz z zeszłego roku innej włoskiej drużyny z inną angielską drużyną, gdzie też było 2-0 dla gospodarzy, a skończyło się zupełnie innym stosunkiem bramek.szczypek pisze:Wy to się nigdy nie nauczycie, że mecz trwa 90 minut?
- naros
- Juventino
Masz rację. Ozil to kapitalny gracz, jeden z moich ulubionych. Za to Arsenal to jedyny angielski klub który darzę jakoś sympatią. Zawsze im kibicuje w PL i bardzo podoba mi się ich gra w tym sezonie. Teraz jadą po Napoli jak chcą. Brawo.pumex pisze:Przepraszam, że to co napiszę śmierdzieć będzie dzieckiem-frustratem rządnym transferów, ale przykład Arsenalu dobitnie pokazuje, jak jedno porządne wzmocnienie może wznieść zespół na wyższy poziom. Wiadomo o kim mowa.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Kamex22
- Juventino
Póki co nic nie wskazuje na to żeby miało się coś odmienić.szczypek pisze:Wy to się nigdy nie nauczycie, że mecz trwa 90 minut?
Kurde chciałem kibicować Napoli, naprawdę chciałem... Ale jak widzę te zakazane mordy to nie da się...
@Pumex Tylko, że nas nie stać na transfer za 50M... No ale Tevez za 9M daje radę

- grande amore
- Juventino
Jak tak dalej pojdzie, to znow trzeba bedzie skupiac sie na lidze :-|
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Wojtek
- Juventino
Kapitalny mecz na Emirates!
Tego oczekiwałem. Pierwsze 15minut to poezja w wykonaniu Arsenalu. Jak narazie nasz Wojtek nie ma co robić na bramce i oby tak dalej.
Śmiejecie sie z napoli ale Juve w tej chwili też przegrywałoby 2-0 z takim Arsenalem...
Swoją drogą to niewiedzialem że tak fajnie sobie chłopcy Wengera pykają, a Ozil
Licze na wiecej ze strony Arsenalu :lol:

Śmiejecie sie z napoli ale Juve w tej chwili też przegrywałoby 2-0 z takim Arsenalem...
Swoją drogą to niewiedzialem że tak fajnie sobie chłopcy Wengera pykają, a Ozil

Licze na wiecej ze strony Arsenalu :lol:
- Osgiliath
- Juventino
Patrząc przez BPL i LM Arsenal zdaje się ogarnął się szybko po dzwonku jaki dostali na rozpoczęcie ligi. Mam wreszcie nadzieję, że teraz coś zawojują i w Anglii i LM. Oezil? Genialnie wszedł w ten zespół. No ale kwota transferu odstrasza.naros pisze:Masz rację. Ozil to kapitalny gracz, jeden z moich ulubionych. Za to Arsenal to jedyny angielski klub który darzę jakoś sympatią. Zawsze im kibicuje w PL i bardzo podoba mi się ich gra w tym sezonie. Teraz jadą po Napoli jak chcą. Brawo.pumex pisze:Przepraszam, że to co napiszę śmierdzieć będzie dzieckiem-frustratem rządnym transferów, ale przykład Arsenalu dobitnie pokazuje, jak jedno porządne wzmocnienie może wznieść zespół na wyższy poziom. Wiadomo o kim mowa.
Tak czytam o ACM i widzę, że młodziki z Ajaxu dominują póki co, także coś SerieA w defensywie dziś. Oby jutro tak nie było

- Dante93
- Juventino
Może to niepopularne co teraz napisze, ale Juventus w obecnym stanie nie miałby raczej po co wychodzić na drugą połowe, dlatego ogarnąl bym te śmichy na Napoli.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- zahor
- Juventino
Ja tymczasem oglądam Bazyleę grającą z Schalke i podtrzymuję to, co pisałem ostatnio - że porażka Chelsea to nie było wydarzenie, które należałoby zapisać kredą w kominie. Niemcy mieli w zasadzie tylko jedną sytuację, po niefrasobliwej interwencji Schaera, natomiast potem do głosu zaczęli dochodzić Szwajcarzy, momentami wręcz zamykając gości w polu karnym, pokazując parę ciekawych akcji kombinacyjnych i Schalke ma naprawdę sporo szczęścia, że na przerwę schodzi bez straty gola, bo po kapitalnym strzale Strellera piłka minęła bramkę o centymetry. Jeżeli Bazylea właduje coś po przerwie (spore szanse), a potem nie potknie się w dwumeczu z Rumunami (też prawdopodobne), to w zasadzie awans będą mieli w kieszeni,chociaż oczywiście trochę za wcześnie jeszcze na takie rozważania.
- naros
- Juventino
Spokojnie, jutro musimy wygrać więc mam nadzieję że nie będe oglądał naszego zespołu jek w trzech ostatnich spotkaniach. Powinniśmy od pierwszej minuty nadać tempo i przycisnąć. Z czasem Carlos coś wciśnie. :-DOsgiliath pisze:Patrząc przez BPL i LM Arsenal zdaje się ogarnął się szybko po dzwonku jaki dostali na rozpoczęcie ligi. Mam wreszcie nadzieję, że teraz coś zawojują i w Anglii i LM. Oezil? Genialnie wszedł w ten zespół. No ale kwota transferu odstrasza.naros pisze:Masz rację. Ozil to kapitalny gracz, jeden z moich ulubionych. Za to Arsenal to jedyny angielski klub który darzę jakoś sympatią. Zawsze im kibicuje w PL i bardzo podoba mi się ich gra w tym sezonie. Teraz jadą po Napoli jak chcą. Brawo.pumex pisze:Przepraszam, że to co napiszę śmierdzieć będzie dzieckiem-frustratem rządnym transferów, ale przykład Arsenalu dobitnie pokazuje, jak jedno porządne wzmocnienie może wznieść zespół na wyższy poziom. Wiadomo o kim mowa.
Tak czytam o ACM i widzę, że młodziki z Ajaxu dominują póki co, także coś SerieA w defensywie dziś. Oby jutro tak nie było

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Kiss
- Juventino
Nie o wynik chodzi, a o gre, która to jest w wykonaniu Napoli dramatyczna. Chyba jeden strzal w bramke, który obronilaby babcia Szczesnego.
A ja gdzies dzisiaj czytałem, ze liga wloska lada chwila będzie w top3:D hehe
A ja gdzies dzisiaj czytałem, ze liga wloska lada chwila będzie w top3:D hehe