LM 13/14 (gr. B) [2]: JUVENTUS 2-2 Galatasaray

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2013, 20:17

@zahor:
Lista powolanych na jutrzejsze spotkanie:
1 Buffon 3 Chiellini 5 Ogbonna 6 Pogba 8 Marchisio 9 Vucinic 10 Tevez 11 De Ceglie 12 Giovinco 13 Peluso 14 Llorente 15 Barzagli 19 Bonucci 20 Padoin 21 Pirlo 22 Asamoah 23 Vidal 26 Lichtsteiner 27 Quagliarella 30 Storari 33 Isla 50 Citti

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2013, 20:22

grande amore pisze: Lista powolanych na jutrzejsze spotkanie:
Tak, tak, tylko że spośród tych 22 (jeżeli się nie machnąłem w liczeniu) zawodników trzeba będzie wybrać 18, a pozostałych 4 odesłać na trybuny. Moje pytanie brzmi - do kiedy należy podjąć tę decyzję i czy Tevez znajdzie się w tej osiemnastce nawet, jeżeli jego występ będzie niepewny?

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2013, 20:33

Zwykle takie decyzje sa znane (w sensie: podawane do publicznej wiadomosci) maksymalnie na okolo godzine przed pierwszym gwizdkiem. Spokojnie, mamy jeszcze dobe na wyklarowanie sytuacji ;-)

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2013, 23:28

Ja sobie chyba odpuszczę jutrzejszy mecz, bo wygląda na to, że Juve gra kiszkę przeze mnie - jedyne mecze których nie widziałem, to dwukrotne klepanie Lazio. :prochno:

A tak już całkiem serio: obstawiam, że wygramy, ale też coś nam wpadnie. Liczę też na Vucinicia.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 09:48

Mecz, który za wszelką cenę musimy wygrać. Sami sobie taką sytuacją kreujemy więc teraz trzeba się z nią zmierzyć. Nasza gra nie powala, ale jest skuteczna. Jestem przekonany, że w końcu dobre wyniki będę szły w parze z widowiskową grą. Do tej pory za Conte w dalszej części sezonu mieliśmy przestoje formy, teraz sytuacja nieco się zmieniła ale nie ma tu powodów do płaczu :ok:

Obawiam się Galaty, są nieobliczalni, chociaż sezon zaczeli słabo. Bardzo liczę, że Tevez jednak da radę zagrać, jest nam bardzo potrzebny niemniej jednak nie ma co ryzykować jego zdrowia.
Musimy to wygrać a kibice muszą być 12stym zawodnikiem. Mam nadzieję. że Mancini nam nie namiesza. Później mamy 2 mecze z realem więc różnie może być.
Najważniejsze to nie stracić gola, dla nas na pewno coś wpadnie.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 10:58

Tevez według zapowiedzi wyjdzie w pierwszej jedenastce: "Juventus probable XI v Galatasaray".

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 11:56

gregor_g4 pisze: ta pierwszy z brzegu przyklad Inter....

wloska mysl szkoleniowa wg mnie jest konserwatywna i przestarzala, do tego dochodzi ciagle ciagota do catenaccio....
tu trzeba kogos z zagranicy kto wybije z glowy gre na 1-0 bo pozniej czesto gesto sie to konczy 1-1.....
nie mam nic do Conte, jest w porzo, mozemy z nim wygrac slaba serie a co dla mnie wyczynem mega nie bedzie.
ale prawda taka ze w Europie z nim nic nie osiagniemy...

a to co odstawiaja pilkarzyki to inna bajka....
Wiedziałem że przytoczysz przykład Interu, dlatego nawet WYTŁUŚCIŁEM wyraz WŁOSKI klub, jak widać, nie zrozumiałeś i podajesz chyba jedyny przykład jakim jest Mourinho. Jedyny na cała Italie. Taki pierwszy z brzegu, że jest wyjątkiem od reguły.

Jak juz ktoś napisał, nie wciągaj tyle.

Daj Boże Teveza dziś.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 12:09

gregor_g4 pisze:Wloska mysl szkoleniowa wg mnie jest konserwatywna i przestarzala, do tego dochodzi ciagle ciagota do catenaccio....
Śmiechłem. Zanim zaczniesz używać jakiś wyrazów, naucz się ich znaczenia. Catenaccio to nie granie na 1:0 i bronienie wyniku. Włoska myśl przestarzała? To ciekawe, bo włosi jako pierwsi unowocześnili 3-5-2, wprowadzili środkowego obrońcę jako ostatniego rozgrywającego. Jakim cudem trenerzy pokroju Mazzariego, Conte czy Montelli mają grać przestarzałą taktyką, skoro sami nie są tacy znowu starzy, a wprowadzają własne modele prowadzenia drużyny?

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 15:27

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Vucinic, Tevez. Tak podaję Football Italia.
Dziwi mnie brak Marchisio ale po kontuzji chyba nie doszedl jeszcze do optymalnej dyspozycji dla tego w jego miejsce Pogba który od początku sezonu go zastępuje i jest w dobrym rytmie meczowym. Tevez jak widać wyleczony. 3 pkt muszą być nasze!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 15:42

naros pisze:Dziwi mnie brak Marchisio ale po kontuzji chyba nie doszedl jeszcze do optymalnej dyspozycji dla tego w jego miejsce Pogba który od początku sezonu go zastępuje i jest w dobrym rytmie meczowym.
Mnie nie dziwi, Pogba jest w ostanich spotkaniach jednym z najlepszych, jak nie najlepszym zawodnikiem zespołu, więc nie ma podstaw aby posadzić go na ławkę kosztem Claudio w tak ważnym meczu.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 16:52

Nasza Primavera wygrala z mloda Galata 3-1. Gorsi od mlodziakow byc nie mozemy. Tre punti e basta :-P

------
------
Mowcie mi Magda
Don Paolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 19:28

grande amore pisze:Nasza Primavera wygrala z mloda Galata 3-1. Gorsi od mlodziakow byc nie mozemy. Tre punti e basta :-P
A młodzieżówka Realu zremisowała u siebie z Kopenhagą :dance:

Znowu bramkę dla naszych zdobył Marzouk, dobry z niego kocurek ;)

pogrzebacz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 19:53

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 19:53

JUVENTUS FC - GALATASARAY STAMBUŁ

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic

Galatasaray: Muslera - Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Riera - Felipe Melo, Selcuk Inan - Hakan Balta, Sneijder, Bruma - Drogba

Czyli ryzykujemy Tevezem :think:

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2013, 20:00

Swider10 pisze:
Czyli ryzykujemy Tevezem :think:
Ja bym raczej powiedział, że jeśli Teveza by zabrakło, to wtedy byśmy ryzykowali...

Zablokowany