Serie A 13/14 (6): Torino 0-1 JUVENTUS
- Kubba
- Juventino
Biedny mecz... Nic się nie dzieje. Tevez dziś bardzo dużo strat, nie podoba mi się jego gra. Grę Giovinka jakoś mniej krytycznie oceniam. Marchisio jak zwykle, ninja i dopiero strzał pod koniec połowy... Niby wraca po kontuzji, ale przed wyglądało to podobnie.
Mam nadzieję, że się obudzą w szatni.
W sumie może Miras by się przydał?
Mam nadzieję, że się obudzą w szatni.
W sumie może Miras by się przydał?

- Piti
- Juventino
Gramy kupe jak widać nawet na Toro nie możemy się zmotywować, sędzia też daje popis nie gwiżdżąc ewidentnych fauli na Giovinco, nasze wahadła też dają popis, ten na prawej flance zbija gołębie na dachu zaś temu po lewej plącze się piłka między nogami :doh: . Glik wyjątkowo spokojny 
poza tym to nie odgwizdal sedzia kilka fauli na nim

bez przesady, nie zagral az tak tragicznie. Nie jego wina ze dostaje górne dosrodkowaniapumex pisze:GiovincoChłop trzyma (standardowy) poziom

Ostatnio zmieniony 29 września 2013, 13:25 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Kolejny raz padaka... I to jaka... Jak się nie ogarną do meczu z Galatą to wyczuwam wpiernicz, a wtedy nasze wyjście z grupy LM nie będzie zależeć tylko od nas i możliwe, że skończymy w LE.
Giovinco jest przesłaby, a o naszych stałych fragmentach mogę jedynie powiedzieć, że to jakaś kpina i niesmaczny żart, więcej nie powiem, bo nie chce kartki.
Giovinco jest przesłaby, a o naszych stałych fragmentach mogę jedynie powiedzieć, że to jakaś kpina i niesmaczny żart, więcej nie powiem, bo nie chce kartki.
- Mate.G
- Juventino
Gramy jak Vucinic w tych swoich wkurzających okresach 

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Troszkę statycznie, dużo strat, jakby jednym i drugim zależało przede wszystkim nie stracić, a z przodu co wyjdzie to wyjdzie. Giovinco po raz kolejny ruchliwy, dużo zwodów ale...nieziemsko bezproduktywny. Moim zdaniem pierwszy do zmiany.
Sędzia powinien chociaż raz pokazać czerwień za te bezmyślne faule piłkarzy Toro.
Sędzia powinien chociaż raz pokazać czerwień za te bezmyślne faule piłkarzy Toro.
:doh:ReinerJuve pisze:Kolejny raz padaka... I to jaka... Jak się nie ogarną do meczu z Galatą to wyczuwam wpiernicz, a wtedy nasze wyjście z grupy LM nie będzie zależeć tylko od nas i możliwe, że skończymy w LE.
Ostatnio zmieniony 29 września 2013, 13:26 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosciu88
- Juventino
Niezla padake gramy, zero pomyslu i zero klarownych sytuacji. Conte musi walnac przemowe w szatni bo tego sie ogladac nie da.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- jakku1
- Juventino
Znow gramy jakby od niechcenia, wolno i po prostu kiepsko. Tevez kompletnie nie rozumie sie w ataku z Giovinco, w efekcie czego zarowno jeden jak i drugi wyglada w tym spotkaniu slabo. Ich gra jest szarpana, malo jest skladnych akcji. Wydaje mi sie, ze ciagla rotacja napastnikami powoduje, ze w zasadzie zaden duet nie moze sie zgrac. Gra Teveza momentami wygladala niezle w parze z Vuciniciem (pewnie cwiczyli razem przez caly okres przygotowawczy), a teraz od kilku spotkan nie widzielismy tego duetu razem na boisku.
Jesli mialbym kogos wyroznic od nas to chyba tylko Marchisio. Jego obecnosc w skladzie bardzo duzo nam daje jesli chodzi o gre w defensywie, zwlaszcza przy kontrach.
Jesli mialbym kogos wyroznic od nas to chyba tylko Marchisio. Jego obecnosc w skladzie bardzo duzo nam daje jesli chodzi o gre w defensywie, zwlaszcza przy kontrach.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie da się ukryć, że mamy mniejszy lub większy dołek. Nie może być przypadkiem, że 3/4 pierwszego składu gra najwyżej przeciętnie. Może to pierwsza prawdziwa czkawka letnich obozów... who knows.
- juvemaroko
- Juventino
Slaba gra spowoduje strate punktow chyba ze sie ogarna w drugiej polowie.
- juventussek
- Juventino
Ciezko sie gra tewezowi i dziowino przy autobusie torino wlasnie malo w tym sensu, dlatego powinny pojsc od razu zmiany jorente/wuczini.