Serie A 13/14 (5): Chievo 1-2 JUVENTUS
- Gandalf8
- Juventino
Wydaje mi się, że tylko Pogbie chce się w tym meczu grać. Musi wejść Tevez to może się uda jakoś wepchnąć te 2 bramki, ale obawiam się, że skończy się na nędznym remisie...
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Smolwin
- Juventino
Niestety kolejny raz walimy głową w mur. Czy wszyscy będą na naszą cześć stawiać autobus przed własną bramką?
W takim spotkaniu gdy rywal gra co najmniej pięcioma zawodnikami broniącymi we własnym polu karnym nie możemy słać w co drugiej akcji górnej piłki na osamotnionego LL bo to wygląda jak gra na orliku.
Prócz Pogby środek pola bardzo słabo. Niedawno mieliśmy problem za kogo ma młody francuz grać, jak tak dalej pójdzie to nie wiadomo będzie kogo dokoptować do wspólnej gry z francuzem w centrum boiska...
W takim spotkaniu gdy rywal gra co najmniej pięcioma zawodnikami broniącymi we własnym polu karnym nie możemy słać w co drugiej akcji górnej piłki na osamotnionego LL bo to wygląda jak gra na orliku.
Prócz Pogby środek pola bardzo słabo. Niedawno mieliśmy problem za kogo ma młody francuz grać, jak tak dalej pójdzie to nie wiadomo będzie kogo dokoptować do wspólnej gry z francuzem w centrum boiska...
- Kubba
- Juventino
Żałosna gra całego Juventusu. Piach niemiłosierny. Szkoda słów. Gdyby nie kupiony liniowy to jeszcze bardziej byśmy się ośmieszyli.
Wejście Teveza pomogło w grze przy polu karnym przeciwnika. Tzn. sam Carlos to robił bo kto inny miałby mu w tym pomóc?
Conte niech dalej brnie w 3-5-2 na zespoły pokroju Hellas, Chievo, Kopenhaga...
Kolejny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> stracony gol. Ile jeszcze?!
Wejście Teveza pomogło w grze przy polu karnym przeciwnika. Tzn. sam Carlos to robił bo kto inny miałby mu w tym pomóc?
Conte niech dalej brnie w 3-5-2 na zespoły pokroju Hellas, Chievo, Kopenhaga...
Kolejny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> stracony gol. Ile jeszcze?!
- Dante93
- Juventino
Gra ogólnie slabiutka, bardzo dobry Marchisio i fajny Pogba który wyjątkowo dużo hasał na WB
Isla i Peluso taką grą pokazują dlaczego wiochą jest stawiać na nich w LM.

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- Łukasz
- Juventino
Błąd Buffona, błąd sędziego, błąd Bernardiniego. 2:1.
- Tengen
- Juventino
Mam niesmak po tym meczu. Gdyby nie sędzia mogłoby być bardzo krucho. Jeszcze druga bramka po samobóju. Buffon po raz kolejny wybija przed siebie, a nie na bok, w dodatku jeszcze klops z wykopem przy pierwszej bramce. Bez Teveza jest niemrawo w ataku. Pogba, jak w ostatnim meczu nieco mnie irytował, tak dzisiaj najlepszy z nas.
Trzeba się otrząsnąć, a nie pozować na mstera z filmów ze wschodnimi sztukami walkami, że walczymy bez gardy, na stojąco i i tak łatamy świeżaków.
Czy mi się dobrze pamięta, czy w zeszłym roku gośc zeszczotką na głowie też nam strzeliła bramkę?
Trzeba się otrząsnąć, a nie pozować na mstera z filmów ze wschodnimi sztukami walkami, że walczymy bez gardy, na stojąco i i tak łatamy świeżaków.
Czy mi się dobrze pamięta, czy w zeszłym roku gośc zeszczotką na głowie też nam strzeliła bramkę?
- Eric6666
- Juventino

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
no i pykło!
Nie ma co narzekać na grę - najważniejsze, że grając padakę wygrywamy! 13 punktów w 5 meczach. Doskonały wynik. Szczególnie patrząc przez pryzmat remisu Napoli z Sassuolo...
Bardzo martwi mnie postawa Pirlo i Buffona. Już zaczynam bać się Realu, który od kilku lat jest budowany pod pressing i kontry...
Nie ma co narzekać na grę - najważniejsze, że grając padakę wygrywamy! 13 punktów w 5 meczach. Doskonały wynik. Szczególnie patrząc przez pryzmat remisu Napoli z Sassuolo...
Bardzo martwi mnie postawa Pirlo i Buffona. Już zaczynam bać się Realu, który od kilku lat jest budowany pod pressing i kontry...
- deszczowy
- Juventino
Nie podoba mi się początek sezonu w naszym wykonaniu. MĘCZYMY się z ogórami z Werony?
Zagraliśmy dziś zwyczajnie słaby mecz. Niewidoczny Pirlo, bezproduktywny, faulujący Llorente, sędzia, który chyba miał dzień Il_Fenomeno: ciało może by i chciało, ale duch słaby...
Ktoś wie, co działo się dziś z Buffonem? Bo takich głupich błędów w jego wykonaniu to ja nie pamiętam od dawna.
Pogba MOTM.
Zagraliśmy dziś zwyczajnie słaby mecz. Niewidoczny Pirlo, bezproduktywny, faulujący Llorente, sędzia, który chyba miał dzień Il_Fenomeno: ciało może by i chciało, ale duch słaby...
Ktoś wie, co działo się dziś z Buffonem? Bo takich głupich błędów w jego wykonaniu to ja nie pamiętam od dawna.
Pogba MOTM.
- annihilator1988
- Juventino
Nic nie napiszesz o ręce Estiego w pierwszej połowie, i faulu na Carlosie w polu karnym rywala? Bardzo słabe zawody sędziego.Łukasz pisze:Błąd Buffona, błąd sędziego, błąd Bernardiniego. 2:1.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PlanetJuve
- Juventino
Tracimy bramke to sa checi na strzelenie gola. Wyjdziemy na prowadzenie akcje ofensywne traca 90% mocy.. Jeszcze ten gol nieuznany dla Chievo... Kiepska gra.. Pirlo powinien w ogole nie grac jak ma to robic w taki sposob.. Nie przydatny w obronie jak i w ataku.
Ostatnio zmieniony 25 września 2013, 22:43 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- strong return
- Juventino
Szkoda tego Pogby na ławkę, może chłop faktycznie powinien grać przynajmniej czasami za Pirlo, jak wszyscy będą zdrowi, inna sprawa że to nie ten profil jakby, ech, szkoda by go było stracić w przyszłym okienku...
Mecz do zapomnienia. Styl kiepski, ale przynajmniej nie zremisowaliśmy z ssasankami z Sassuolo.
Andrea jest bez formy, przy braku Teveza, byliśmy bez nogi i bez ręki w kwestii kreatywności.
Gigi chyba pił w trakcie wolnego.
Zaś będzie gadanie, ale pitolić to, na szczęście są 3 pkt.
Mecz do zapomnienia. Styl kiepski, ale przynajmniej nie zremisowaliśmy z ssasankami z Sassuolo.

Andrea jest bez formy, przy braku Teveza, byliśmy bez nogi i bez ręki w kwestii kreatywności.

Zaś będzie gadanie, ale pitolić to, na szczęście są 3 pkt.
Ostatnio zmieniony 25 września 2013, 22:45 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Gandalf8
- Juventino
Udało się wymęczyć te 3 punkty.
Co do bramki na 1:1 to idealnie pasuje słowo "wepchnąć" użyte przeze mnie we wcześniejszej wiadomości pisanej w przerwie.
Później kolejny błąd Buffona, który "wypluwa" piłkę przed siebie i rywale zdobywają gola prawidłowo, nie wiem jak liniowy dostrzegł tam spalonego... Ale później karnego po faulu na Tevezie sędzia nie podyktował, więc wyszło na równo, ale i tak będzie gadanie o "sędziowaniu pod Juve"/
No a zwycięstwo zapewnił gracz gospodarzy, chociaż myślę, że Llorente by do tej piłki doszedł i strzelił (tylko nie wiem czy do bramki czy w bramkarza).
Ogólnie straszna padaka w grze, ale 3 punkty są.
Co do bramki na 1:1 to idealnie pasuje słowo "wepchnąć" użyte przeze mnie we wcześniejszej wiadomości pisanej w przerwie.
Później kolejny błąd Buffona, który "wypluwa" piłkę przed siebie i rywale zdobywają gola prawidłowo, nie wiem jak liniowy dostrzegł tam spalonego... Ale później karnego po faulu na Tevezie sędzia nie podyktował, więc wyszło na równo, ale i tak będzie gadanie o "sędziowaniu pod Juve"/
No a zwycięstwo zapewnił gracz gospodarzy, chociaż myślę, że Llorente by do tej piłki doszedł i strzelił (tylko nie wiem czy do bramki czy w bramkarza).
Ogólnie straszna padaka w grze, ale 3 punkty są.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,