Wszystko o Interze
- strong return
- Juventino

Te sassanki z Sassuolo są tak beznadziejne w obronie, że trudno to aż opisać, więc na podstawie tego meczu, nie wyciągałbym daleko idących wniosków.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- MichałJuve124
- Juventino

Już jest 6 a to nie koniec meczu.

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
My po 4:0 byśmy sobie odpuścili i klepali piłkę na stojąco w środku polaartur_89 pisze:I co z tego, że jest 7-0...masakra ludzie z tak słabo grającym Sassualo w obronie to i Pionier Ujejsce by wygrał...
Wynik robi wrażenie, choć wiadome było, że Sassuolo zapłaci frycowe.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- mephisto
- Juventino

No i co? Chociaż przeciwnika mieli słabego, to tylko ignorant nie zauważy, że Inter zrobił duży postęp względem poprzedniego sezonu. Mam nadzieję, że zejdzie z nich powietrze, ale od początku sezonu grają naprawdę nieźle i szczerze obawiam się, że mogą być takim zespołem jak Juve w sezonie 11/12. Oby nie.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
Masz rację grają nieźle na początku sezonu, a kto nie chcę tego widzieć to tylko jego sprawa.mephisto pisze:No i co? Chociaż przeciwnika mieli słabego, to tylko ignorant nie zauważy, że Inter zrobił duży postęp względem poprzedniego sezonu. Mam nadzieję, że zejdzie z nich powietrze, ale od początku sezonu grają naprawdę nieźle i szczerze obawiam się, że mogą być takim zespołem jak Juve w sezonie 11/12. Oby nie.
To, że spuchnął to nie ulega wątpliwości. Inter tak samo jak w ubiegłym sezonie Napoli, nie ma ławki. W pierwszym składzie grają przeciętniacy i w dodatku na ławce siedzą przeciętniacy. Na krótką metę można grać jednym składem, ale w dłuższej perspektywie na pewno się to na nich odbiję.
Ale mimo wszystko, trzeba przyznać, iż Mazzari jak na razie wykonał ogrom pracy i gratulację dla niego.
p.s. coś czuję, że niedługo wysyp kibiców Interu będzie na naszym forum ;-)
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Pluto
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Moga sie wyżywac na beniaminkach bo nie graja w europejskich pucharach. Pytanie nie brzmi "jak wysoko beda klepac beniaminkow" ale "czy sa w stanie ugrac dziewiecdziesiat punktow w sezonie". Nie sa.
- Nedved1983
- Juventino

początek poprzedniego sezonu też mieli bardzo dobry,9 czy 10 zwycięstw z rzędu, przerwanie naszej serii bez porażki, strata 1 punktu do lidera... potem przyszedł kryzys i się z niego nie podnieśli do końca sezonu.
jakość drużyny i trenera widać właśnie podczas sytuacji kryzysowych, spadków formy. a takie na bank jeszcze przyjdą w tym sezonie, zarówno do nas jak i do nich.
graja w zasadzie tylko na 2 frontach, ile to daje my przekonaliśmy się 2 sezony temu.
dopiero w grudniu/ styczniu będzie można wyciągać poważniejsze wnioski.
jakość drużyny i trenera widać właśnie podczas sytuacji kryzysowych, spadków formy. a takie na bank jeszcze przyjdą w tym sezonie, zarówno do nas jak i do nich.
graja w zasadzie tylko na 2 frontach, ile to daje my przekonaliśmy się 2 sezony temu.
dopiero w grudniu/ styczniu będzie można wyciągać poważniejsze wnioski.
- ironfan6
- Juventino

Z Interem mamy kolejny przykład jak ważny jest trener. Teraz mówimy że mamy super skład. Ale jeśli spojrzmy na naszych zawodników 3 lata temu(przed Conte) to wszyscy wyzywaliśmy ich od oferm i przeciętniaków.
To Conte odbudował Pirlo, można powiedzieć ze reanimował Bonucciego i uczynił klasowymi graczami Marchisio i Barzagliego a z Vidala zrobił supergwiazde. Inter gra tylko na jednym froncie. Po powrocie Milito zaczną chyba grać 3-5-2 zamiast 3-5-1-1. Biorąc pod uwagę, że interesuje ich tylko SerieA ławka nie jest w cale słaba. Brak klasowych zmienników dotyczy chyba skrzydłowych(chociaz moze ten młody Brazylijczyk zaskoczy a Pereira pokaze gre jaką cieszył kibiców w Porto).
Musimy teraz wygrać z Hellasem i pokazac dobrą formę.
To Conte odbudował Pirlo, można powiedzieć ze reanimował Bonucciego i uczynił klasowymi graczami Marchisio i Barzagliego a z Vidala zrobił supergwiazde. Inter gra tylko na jednym froncie. Po powrocie Milito zaczną chyba grać 3-5-2 zamiast 3-5-1-1. Biorąc pod uwagę, że interesuje ich tylko SerieA ławka nie jest w cale słaba. Brak klasowych zmienników dotyczy chyba skrzydłowych(chociaz moze ten młody Brazylijczyk zaskoczy a Pereira pokaze gre jaką cieszył kibiców w Porto).
Musimy teraz wygrać z Hellasem i pokazac dobrą formę.
- ironfan6
- Juventino

Co do poprzedniego sezonu Interu. Początek wcale nie był dla nich dobry(porażki ze Sieną i Roma i to u siebie). A jak wygrywali to dzięki indywidualnością a nie dobrej grze. Z nami też wygarli dzieki klasie Palacio i Milito.
- juvemaroko
- Juventino

Inter nie bedzie grala tyle co czolowych Wloskich drzuyn. Napewno ten fakt bedzie mial znaczenia w rewanzowej rundzie kiedy kiedy kontuzje, zmeczenie i kartki moga sie okazac decydujacym czynnikiem w waznych spotkanie.
Moim zdaniem Inter bedzie w tym sezonie sie liczyc w walke o 3 pierwszych lokatach w serii A.
Moim zdaniem Inter bedzie w tym sezonie sie liczyc w walke o 3 pierwszych lokatach w serii A.
- Gotti
- Juventino

Juve za Ferrary też miało świetny początek sezonu. Inter spuchnie prędzej czy później, ale mimo wszystko myślę, że LM w tym sezonie będzie dla Juve, Napoli i właśnie Interu, bo Milan z roku na rok coraz gorszy, ale z nimi to nigdy nie wiadomo, bo karne z kapelusza itd. to ich drugie imię.
- annihilator1988
- Juventino

Polecam włączyć sobie filmik na 4 m. 59 s., jakaż duma widnieje na twarzy "trenejro" . Żeby nie było, że jetem uprzedzony do interu, to muszę przyznać, że postęp jest w porównaniu do poprzedniego sezonu. Nie leją ich ligowi słabeusze (póki co), ale na wszystko przyjdzie pora 
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG