Liga Mistrzów 2013/14
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
I już mamy 1-0, spiker ma chyba problemy
to samo z Kloppem.
Padła w pewnym momencie z ust komentatora TVP1 zaskakująca dla mnie informacja: Insigne to najniższy piłkarz w tej edycji LM. Zszokowany sprawdziłem tę statystykę i nasz Giovinco jest o 1cm od niego wyższy :o

Padła w pewnym momencie z ust komentatora TVP1 zaskakująca dla mnie informacja: Insigne to najniższy piłkarz w tej edycji LM. Zszokowany sprawdziłem tę statystykę i nasz Giovinco jest o 1cm od niego wyższy :o
- jarmel
- Redaktor
Momentami przecierałem oczy ze zdumienia. Myślałem, że Borussia przejedzie po nich walcem i zacznie się gadanie jakie Serie A słabe a tu :shock: Napoli gra świetnie, niemcy spalili się jak jakieś leszcze, zresztą zachowanei Kloppa idealnie to podsumowuje. Mimo, że z tego Napoli takie prostaki i przegram trochę kasy jeśli zwyciężą to trzymam dziś za nich kciuki.
Ogląda może ktoś na tvp? Co na to Szpaku i spółka? :-D
Ogląda może ktoś na tvp? Co na to Szpaku i spółka? :-D
#AllegriOut
- Eric6666
- Juventino
nie rozumiem waszego zachwytu nad Napoli, Borussia nie była gorsza, a gdyby Robert strzelił ( świetnie się zastawił
) to byłoby 1-1. Fakt, że teraz Napoli "musi" to wygrać.
Teraz można czekać na grad bramek.

Teraz można czekać na grad bramek.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- whitesignus
- Juventino
No to smieciarze zaskakuja i maja wiele nieprawdopodobne szczescie. Kloop, Hummels i bramkarz out. No teraz nie maja prawa przegac. O ile w Serie A zycze im jak najgorzej to tu moga sie wykazac. Poczatek meczu mnie juz zaskoczyl, gdy Napoli siedzialo na TVP jak na drugoligowcach. Zapowiada sie niezla druga polowa. No Naplety, zrobcie cos, z czego fani calcio nie beda sie w koncu, z waszego powodu, wstydzic.
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- mati888
- Juventino
akurat na tvp komentuje Laskowski - a on, jak wiadomo, komentuje na bardzo wysokim poziomie. Niestety jego kompan (po głosie wydaje mi się, że Mielcarski) jest po prostu słaby.marcusftb pisze:nie moge sluchac tego kolesia... pelen profesjonalizm na c+jarmel pisze: Ogląda może ktoś na tvp? Co na to Szpaku i spółka? :-D
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- kuba2424
- Juventino
To co pokazuje dziś Napoli to naprawdę kawał dobrej roboty. Wyszli bez kupy na boisko, w przeciwieństwie do naszych, i radzą sobie wspaniale przy mocno sprzyjających warunkach. Nie wiem czy się martwić czy cieszyć...może i śmierdząca, ale jednak włoska wizytówka!