Jak radzą sobie byli Juventini
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
była bramka Gacka to warto posłuchać wymowy jego nazwiska przez angielskiego reportera 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pan Zambrotta
- Juventino
gajeczerenni
ziegler to jakby nie było też "eks-juventino", więc powiem krótko - przy obu golach toro dawał większą lub mniejsza plamę. A my mu za to jeszcze dopłacamy

ziegler to jakby nie było też "eks-juventino", więc powiem krótko - przy obu golach toro dawał większą lub mniejsza plamę. A my mu za to jeszcze dopłacamy

- zahor
- Juventino
Wyszedłby przedni suchar gdyby nie taki detal, że Ziegler gra w Sassuolo i mając udział przy bramkach, oddalał Torino od spadku.Murzin pisze:Toro łatwo do Serie B nie spadnie, więc wysłaliśmy Zieglera by troszkę pomógł
Przytocz mi proszę ten wywiad, bo wszystkie źródła do których do tej pory miałem dostęp głosiły inną wersję - Gacek sam poprosił o transfer bo chciał więcej grać. Z chęcią przeczytam o tym jak to sprzedano go dla pieniędzy, mimo woli Conte i samego zawodnika.kuba2424 pisze: Osobiście uważam, że błędem było go sprzedawać. Sam Conte w wywiadzie opowiedział się za Gackiem, a sprzedaż uargumentował polityką pieniężną.
Niekoniecznie. Moim zdaniem chodzi po prostu o to, że angielski średniak zaproponował mu kontrakt cztery razy większy niż Mistrz Włoch, co niewątpliwie świadczy o tym jaka przepaść jeżeli chodzi o finanse dzieli Anglię i Italię.jackop pisze: Wychodzi na to, że decyzja o puszczeniu Gacka przyszła z góry i Conte musiał się z nią pogodzić.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2013, 19:02 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... iaccha.php
Wychodzi na to, że decyzja o puszczeniu Gacka przyszła z góry i Conte musiał się z nią pogodzić. Co tylko potwierdza, że nasz trener nie zawsze ma decydujące zdanie w kwestii transferów.Co do Giaccheriniego, to jego odejście było świadectwem poziomu finansowego, na jakim włoski futbol stoi. Ja nigdy bym się nie rozstał z piłkarzem jak Giaccherini".

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Lucas87
- Juventino
O ile to jest prawda to mnie mignęło o tym w Piłce Nożnej w nr 23.
W artykule - Korespondencja z Włoch pisało, że rzekomo Conte żalił się, że musieli sprzedać Giaccheriniego tylko dlatego żeby kupić Teveza.
Jak dla mnie trochę naciągana historyjka.
W artykule - Korespondencja z Włoch pisało, że rzekomo Conte żalił się, że musieli sprzedać Giaccheriniego tylko dlatego żeby kupić Teveza.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- evilboy
- Juventino
Moim zdaniem Conte chodziło raczej o to, że klub nie mógł sobie pozwolić na zagwarantowanie mu takiego kontraktu, jaki dostał w angielskim średniaku. U nas pensję poniżej 2 mln euro mają nawet Barzagli, Bonucci, Chiellini, Asamoah, Lichtsteiner czy Giovinco, więc po prostu nie dało się zaproponować tyle Gackowi. Taka sytuacja. Nie interpretowałbym słów Conte jako żalenie się na zarząd, że sam podjął decyzję o sprzedaży, ale żalenie się na włoskie realia, które sprawiły, że usiedli z zarządem do stołu i wspólnie ustalili, że Giaccherini musi odejść.jackop pisze:http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... iaccha.php
Wychodzi na to, że decyzja o puszczeniu Gacka przyszła z góry i Conte musiał się z nią pogodzić. Co tylko potwierdza, że nasz trener nie zawsze ma decydujące zdanie w kwestii transferów.Co do Giaccheriniego, to jego odejście było świadectwem poziomu finansowego, na jakim włoski futbol stoi. Ja nigdy bym się nie rozstał z piłkarzem jak Giaccherini".
Plotka. Bez przesady, aż tak nie biedujemy, żeby na początku okna transferowego musieć sprzedać kogoś za 8 mln euro, aby sprowadzić kogoś innego za oszałamiającą kwotę 12 mln euro. Zresztą transfery do ataku były priorytetem, więc jak już to nieplanowane odejście Gacka mogło przyczynić się do zakontraktowania Ogbonny.Lucas87 pisze:O ile to jest prawda to mnie mignęło o tym w Piłce Nożnej w nr 23.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- kuba2424
- Juventino
Źródło podał ci już jackop dwa posty wcześniej.zahor pisze:Przytocz mi proszę ten wywiad, bo wszystkie źródła do których do tej pory miałem dostęp głosiły inną wersję - Gacek sam poprosił o transfer bo chciał więcej grać. Z chęcią przeczytam o tym jak to sprzedano go dla pieniędzy, mimo woli Conte i samego zawodnika.kuba2424 pisze: Osobiście uważam, że błędem było go sprzedawać. Sam Conte w wywiadzie opowiedział się za Gackiem, a sprzedaż uargumentował polityką pieniężną.
Bardzo możliwe,a nawet wręcz prawdopodobne że naciągana, nie zmienia to faktu, że Conte tak stwierdził.Lucas87 pisze: W artykule - Korespondencja z Włoch pisało, że rzekomo Conte żalił się, że musieli sprzedać Giaccheriniego tylko dlatego żeby kupić Teveza.
- gucio_juve
- Juventino
Druga bramka Tiago w Primera Division. Warto obejrzeć, ciekawe rozegranie rzutu wolnego przy bramce Portugalczyka.
- grande amore
- Juventino
Serwis TuttoJuve donosi dzisiaj, ze Alessandro Del Piero zostal kapitanem Sydney FC. Podobno sam zainteresowany napisal o tym na swoim profilu na Facebooku.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- MichałJuve124
- Juventino
Il Capitano :-D
Widać jak cenny jest w Sydney!
Widać jak cenny jest w Sydney!

- albertcamus
- Juventino
Słyszałem, że Olof Melberg radzi sobie całkiem nieźle w Kopenhadze.
- Brutalo
- Juventino
Melo chyba rozbujał niezłą imprezkę ->
Ma chłopak rozmach. W Turynie płonęły trybuny, tutaj <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> krzesełkami... Czasem za nim tęsknię
Ma chłopak rozmach. W Turynie płonęły trybuny, tutaj <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> krzesełkami... Czasem za nim tęsknię

- pablo1503
- Juventino
A o co dokładnie chodzi? Na filmiku widzę tylko bandę idiotów biegających z krzesłami.Brutalo pisze:Melo chyba rozbujał niezłą imprezkę ->
Ma chłopak rozmach. W Turynie płonęły trybuny, tutaj ### krzesełkami... Czasem za nim tęsknię

Wiecie co jest z Marronne? kolejny mecz, a on nawet nie siedzi na ławie w Sassuolo. Jest aż tak słaby, czy może ma jakąś kontuzję?