LM 13/14 (gr. B) [1]: FC Kobenhavn 1-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Ja pierdziu, ale chała przed światem :oops: A ja głupi myślałem, że mecz sprzed roku przeciwko Nordscośtam ich czegoś nauczył. Jajco, a nie nauczył. Kandydaci do wygrania, psia mać!
Chiellini vs Ronaldo & Bale - to będzie widowisko. Już rozmrażam popcorn..
Chiellini vs Ronaldo & Bale - to będzie widowisko. Już rozmrażam popcorn..
Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 22:46 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dydux666
- Juventino
Ja tam bym się tak nie spinał, bo w sumie to rok temu było z Nordsjaelland. Chociaż mecz mega cienki, Chiellini fatalnie, Vidal fatalnie, Lichtsteiner też słabo. Ale znowu nie uzasadnione hejty na Pirlo i tym razem jeszcze na Quagliarelle, kurde, strzelił bramkę. A co, jakby tam stał Matri? 

Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 22:47 przez Dydux666, łącznie zmieniany 1 raz.
- cinek_uk
- Juventino
kolego ja wlasnie tego nie rozumiem...gramy wrzutki caly mecz a za Q wchodzi Gio... gdzie logika Conte? Takim stylem Q powinien zaczac z Ll...Kamil_on pisze: I o ile jestem w stanie zaakceptować zmianę Q na Giovinco
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Z czym do ludzi? Cholerna nieskuteczność i tyle. Jeśli z Galata będzie to samo to może nie być łatwo o wyjście z tej grupy. Zmiany? Mówiłem, De Ceglie to jest pierwszy gość do odstrzału w Juve, on był nawet pierwszy przez Iaquintą czy Amaurim. Słabsze mecze się zdarzają i nie ma co długo rozpaczać, ale w lidze oczekuje solidnego zlania beniaminka, a nie męczarni.
- pablo1503
- Juventino
Szkoda, że Antonio zabawił się w dobrego wujka i podarował De Ceglie prezent na urodziny.
Mieliśmy w drugiej połowie jakieś 15min., w których robiliśmy co chcieliśmy, ale na własne życzenie tego nie wykorzystaliśmy.
To zaledwie jeden mecz, ale boje się o awans. Nie wiem, ale kompletnie nie wyobrażam sobie meczu z Realem. Boję się, że nas rozjadą. :?
Mieliśmy w drugiej połowie jakieś 15min., w których robiliśmy co chcieliśmy, ale na własne życzenie tego nie wykorzystaliśmy.
To zaledwie jeden mecz, ale boje się o awans. Nie wiem, ale kompletnie nie wyobrażam sobie meczu z Realem. Boję się, że nas rozjadą. :?

- Wojtek1207
- Juventino
Vialli mówił o Llorente, że będzie miał jeszcze swoją szansę i że Conte wystawia tych, którzy są w najlepszej dyspozycji...
A prawda jest taka, że Conte ma swoich żelaznych faworytów i kropka. Vucinić według Conte "spełnił swoje zadania" w meczu z Interem. A później okazało się, że był najgorszym piłkarzem meczu...
Nie mówię, że Antek jest zły, czy coś, to wciąż świetny trener. Tylko trochę różni się od tego Conte, który po rozgromieniu w debiucie Parmy 4:1 mówił, że jeszcze sporo pracy i kupa rzeczy do poprawienia.
Następny mecz z Galatą... Myślę, że do tego czasu już się rozkręcimy, Chiellini w końcu się ogarnie, Pirlo zrozumie, że oczekuje się po nim pewnej odpowiedzialności, a w ataku obok Teveza będzie jakiś wartościowy zawodnik (swoją drogą, dzisiaj podobała mi się gra Giovinco).
To tyle. Forza Juve!
A prawda jest taka, że Conte ma swoich żelaznych faworytów i kropka. Vucinić według Conte "spełnił swoje zadania" w meczu z Interem. A później okazało się, że był najgorszym piłkarzem meczu...
Nie mówię, że Antek jest zły, czy coś, to wciąż świetny trener. Tylko trochę różni się od tego Conte, który po rozgromieniu w debiucie Parmy 4:1 mówił, że jeszcze sporo pracy i kupa rzeczy do poprawienia.
Następny mecz z Galatą... Myślę, że do tego czasu już się rozkręcimy, Chiellini w końcu się ogarnie, Pirlo zrozumie, że oczekuje się po nim pewnej odpowiedzialności, a w ataku obok Teveza będzie jakiś wartościowy zawodnik (swoją drogą, dzisiaj podobała mi się gra Giovinco).
To tyle. Forza Juve!
- Gotti
- Juventino
Zmiany Conte chciałem przemilczeć, ale wpuszczenie tak beznadziejnych piłkarzy jak De Ceglie i Giovinco to jakaś kpina z jego strony. Czemu nie wpuścił Llorente, który po jakimkolwiek stałym fragmencie mógł coś strzelić głową? Ogólnie cyrk na kółkach, aż mi się odechciało tej całej LM w tym sezonie. Real rozjechał Galatę jak nie wiadomo co, a Juventus nie daje rady jakimś ogórom zajmującym 10 miejsce w swojej lidze.
Szkoda mi Llorente, bo po tym meczu widać, że Conte na siłę nie chce mu dać grać, bo co jak co, ale wpuszczenie De Ceglie i tego bezproduktywnego Giovinco to jakaś paranoja, bo więcej od nich zrobił by Nedved ściągnięty z trybun.
Szkoda mi Llorente, bo po tym meczu widać, że Conte na siłę nie chce mu dać grać, bo co jak co, ale wpuszczenie De Ceglie i tego bezproduktywnego Giovinco to jakaś paranoja, bo więcej od nich zrobił by Nedved ściągnięty z trybun.
- Mate.G
- Juventino
Oni grali tak słabo, że to jest nie pojęte jakim cudem strzeliliśmy 1 bramkę. To powinno być 1;4 Dzisiejsza głupota przekroczyła wszelkie możliwe granice. Też nie rozumiem czemu nie wszedł Llorente pod koniec skoro tak bardzo szukaliśmy wrzutek.
Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 22:50 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Smolwin
- Juventino
Ja pierd... jak można być aż tak beznadziejnym i w tylu sytuacjach 100% sam na sam walić prosto w tego zarośniętego drwala, który za każdym razem kładł się w ciemno licząc na to, iż jakiś idiota go trafi.
Ludzie rozumiem, że cegła też człowiek i, że antek chciał mu dzisiaj zrobić prezent na urodziny wpuszczając go dziś na plac gry, ale czy nikt tam nie widzi, że kończąc dziś 27 lat nadal nie umie, ani przyjąć, ani tym bardziej sensownie podać nie mówiąc już o jakimkolwiek dośrodkowaniu.
Śmieszy natomiast to, że największe zagrożenie pod naszą bramką tworzyliśmy sobie sami, za mocnymi bądź też za lekkimi podaniami do golkipera...
Ten kielon im starszy, tym bardziej niepewny, momentami sprawia wrażenie nieogranego juniora.
Na plus aktywny pogba i tevez na minus zaskoczyli vidal i pirlo, którzy solidnie mnie dzisiaj zawiedli.
Ludzie rozumiem, że cegła też człowiek i, że antek chciał mu dzisiaj zrobić prezent na urodziny wpuszczając go dziś na plac gry, ale czy nikt tam nie widzi, że kończąc dziś 27 lat nadal nie umie, ani przyjąć, ani tym bardziej sensownie podać nie mówiąc już o jakimkolwiek dośrodkowaniu.
Śmieszy natomiast to, że największe zagrożenie pod naszą bramką tworzyliśmy sobie sami, za mocnymi bądź też za lekkimi podaniami do golkipera...
Ten kielon im starszy, tym bardziej niepewny, momentami sprawia wrażenie nieogranego juniora.
Na plus aktywny pogba i tevez na minus zaskoczyli vidal i pirlo, którzy solidnie mnie dzisiaj zawiedli.
- sebatiaen
- Juventino
Dokladnie, po co Conte wpuszczal De Ceglie i Giovinco?
z wtedy przeszlismy na gre De Ceglie z lewej i dwoch napastnikow Tevez Giovinco.
Przeciez to bez sensu, na to przypuszczam ze nawet Fornalik by nie wpadl.
:płaczę:
z wtedy przeszlismy na gre De Ceglie z lewej i dwoch napastnikow Tevez Giovinco.
Przeciez to bez sensu, na to przypuszczam ze nawet Fornalik by nie wpadl.
:płaczę:
- Kucharius1
- Juventino
Więc może tak... Rok temu Bayern w beznadziejnym stylu przegrał z BATE ?LordJuve pisze:Hm...no i sam ten fakt nie zastanawia Cię, że jednak ten Juventus nie bardzo idzie do przodu, nie bardzo się rozwija?Dydux666 pisze:Ja tam bym się tak nie spinał, bo w sumie to rok temu było z Nordsjaelland.
Ale ludzie mają ból dupy. Pewnie jutro idą do gimnazjum, i wstyd będzie przed kibicami Realu ;(