LM 13/14 (gr. B) [1]: FC Kobenhavn 1-1 JUVENTUS
- Tengen
- Juventino
Real z Galatą już 5:1, a my....? Tyle okazji i praktycznie wszystko w bramkarza. Tevez wyjątkowo partolił strzały dzisiaj, ale nie on jeden. Boże, jaki jestem wnerwiony po tym meczu. Nikt dzisiaj chyba z faworytów nie odstawił takiej kapy jak my. Wstyd
- Ein
- Juventino
Pomijając fakt, że mogliśmy ten mecz wygrać wynikiem podobnym do Realu to bramkarz przeciwnika miał taki dzień konia, że szkoda gadać 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Co najmniej z 3 bramki strzeliłby pierwszy lepszy ślepiec mając tyle sytuacji co Juventus dziś.
To było walenie głową w mur. Powiedzcie mi, czy to dziś nasi zagrali w ataku jak kaleki, czy po prostu ten wiland czy jak mu tam jest, aż tak dobry?
To jedno z tych spotkań, dzięki którym wieczór można uznać za z...epsuty.
To było walenie głową w mur. Powiedzcie mi, czy to dziś nasi zagrali w ataku jak kaleki, czy po prostu ten wiland czy jak mu tam jest, aż tak dobry?
To jedno z tych spotkań, dzięki którym wieczór można uznać za z...epsuty.
- Andryk
- Juventino
wstyd i kompromitacja to chyba dwa najłagodniejsze słowa tego wieczoru... piłkarzyki zapomnieli, że mecze sie nie wygrywają same tylko trzeba coś pobiegać i postrzelać w bramkę, żeby co wpadło. Zmiana de cegile mistrzowska.
- kuba2424
- Juventino
Jedyny pozytywny wniosek, jaki mi przychodzi na myśl po tym meczu to taki, że rok temu też zremisowaliśmy z Duńczykami, a później było tylko lepiej
DC - :shock: po co on się pojawił na tym boisku?
Dziś fatalnie Chiellini, ale i Ogbonna się obsrał

DC - :shock: po co on się pojawił na tym boisku?
Dziś fatalnie Chiellini, ale i Ogbonna się obsrał
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mieliśmy z 5-6 setek i jedna poprzeczkę... No ale jak się kopie w bramkarza...
Genialne zmiany a'la Ranieri. I tak dobrze, że za Quaqa nie wszedł Padoin...
Bardzo słaba postawa Juventusu. W ogóle nie radzimy sobie z pressingiem...
Genialne zmiany a'la Ranieri. I tak dobrze, że za Quaqa nie wszedł Padoin...
Bardzo słaba postawa Juventusu. W ogóle nie radzimy sobie z pressingiem...
- Nedved1983
- Juventino
normalnie brak słów! za 2 tyg. trzeba pokonać Galatę, inny scenariusz to nerwówka do końca grupy. Real pojechał Galatę, do tego na ich boisku. ale oni to nie my, frajerzy rozdający punkty amatorom.
nasza skuteczność to żenada. powinno być z 6-7:1. w jakiej beznadziejnej formie musi być Llorente? taka wieża jest stworzona na takie mecze, z tyloma rożnymi!
nasi byli rozkojarzeni, co było widać już przed meczem, uśmieszki, poklepywanie rywali...
wynik idzie w świat, będzie sporo śmiechu w Europie...
nasza skuteczność to żenada. powinno być z 6-7:1. w jakiej beznadziejnej formie musi być Llorente? taka wieża jest stworzona na takie mecze, z tyloma rożnymi!
nasi byli rozkojarzeni, co było widać już przed meczem, uśmieszki, poklepywanie rywali...
wynik idzie w świat, będzie sporo śmiechu w Europie...
- annihilator1988
- Juventino
Jesteś żenujący, polaczku, a w dodatku nie masz życia poza forum, co wielokrotnie dało się wyczytać "między wierszami" w twoich wypocinachmateelv pisze:To jak te żarty z Marchisio i brudną robotą?
. Wegetuj dalej.
Jestem pełen podziwu dla dzisiejszych zmian:
daj Cegle 30 minut, Isli 5

Nie wspomnę tu na ostrzeliwaniu własnej bramki przez Murzynka

Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 22:42 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Lypsky
- Juventino
Zastanawiam się czy większą żenadą jest gra naszych, czy może zmiany Conte? :lol:
De Ceglie i Giovinco na takiego rywala to duet doskonały.
Niech skończą pieprzyć w wywiadach, a wezmą się za robotę. Nie mogę doczekać się kolejnych wypowiedzi, tym razem w stylu "w poprzedniej edycji było podobnie, damy z siebie wszystko".
Tak beznadziejnego Vidala chyba nie widziałem, Pogba wcale nie lepiej. Szkoda sytuacji Teveza, facet zachowywał się jak Matri, w sytuacjach, w których powinien lekko podpić piłkę nad bramkarzem.
Miło popatrzeć na wyniki gigantów, którzy zgodnie zlali swoich rywali.
De Ceglie i Giovinco na takiego rywala to duet doskonały.
Niech skończą pieprzyć w wywiadach, a wezmą się za robotę. Nie mogę doczekać się kolejnych wypowiedzi, tym razem w stylu "w poprzedniej edycji było podobnie, damy z siebie wszystko".
Tak beznadziejnego Vidala chyba nie widziałem, Pogba wcale nie lepiej. Szkoda sytuacji Teveza, facet zachowywał się jak Matri, w sytuacjach, w których powinien lekko podpić piłkę nad bramkarzem.
Miło popatrzeć na wyniki gigantów, którzy zgodnie zlali swoich rywali.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bajbek17
- Juventino
Hmm ja to widziałem inaczej. Jakby na środku bramki Kopenhagi postawić pachołek to wynik byłby ten sam.Ein pisze:Pomijając fakt, że mogliśmy ten mecz wygrać wynikiem podobnym do Realu to bramkarz przeciwnika miał taki dzień konia, że szkoda gadać
- Marian.
- Juventino
Meczu prawie nie oglądałem, bo nie znalazłem żadnego godnego uwagi streamu. Ogladałem multilige, pokazywali tylko urywki z naszego meczu, ale nawet po takich krótkich momentach mogę coś wywnioskować. Powtarza się sytuacja z meczu z interem. Osiemdziesiąta któraś minuta, a nasi obroncy podają sobie piłke pomiędzy sobą. NO PRZECIEZ K U R W I C A CZŁOWIEKA MOZE WZIAC. Z frajerami nie możemy wygrać, kolejny nołnejm zalicza życiówkę przeciwko nam. Dramat to jest co sie dziś stało, nasza druzyna nie wyciagneła zadnych wniosków po zeszłorocznym meczu z Nordsjealland.
Dobrze, że Real zmiażdzył Galate, bo później mogą się liczyć bramki. Wystarczyło dzis pokonać Kopenhagę i jakoś by to wyglądało, a tak to czuję, że znów bedziemy walczyc o awans do ostaniej kolejki.
Ciekaw jestem strasznie co powiedzą nasi zawodnicy i Conte po meczu.
Dobrze, że Real zmiażdzył Galate, bo później mogą się liczyć bramki. Wystarczyło dzis pokonać Kopenhagę i jakoś by to wyglądało, a tak to czuję, że znów bedziemy walczyc o awans do ostaniej kolejki.
Ciekaw jestem strasznie co powiedzą nasi zawodnicy i Conte po meczu.
Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 22:43 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.