LM 13/14 (gr. B) [1]: FC Kobenhavn 1-1 JUVENTUS
- grande amore
- Juventino
Mam nadzieje, ze Conte teraz wydziera gardlo w szatni i rzuca butelkami z zimna, mocno gazowana woda. Panie i panowie, gramy gorzej niz piach :doh:
Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 21:48 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- ZaperJuve
- Juventino
Jeżeli ktoś pisał ostatnio, że byłby gol gdyby zamiast Isli stał tam Lichy to dziś mógł to sprawdzić, człowiek w ogóle w piłkę nie trafił...
jak włączyłem mecz na sopcascie, od 25 minuty, to nie wiem czy chociaż raz widziałem Fabio przy piłce. Jeżeli to jego najwyższa forma to strach pomyśleć jak obniży loty (mimo wszystko wierzę w niego
) Chielini też strach jak piłkę przy nodze miał, pokazała to sytuacja jak był plecami do Buffona i prawie odegrał do napastnika z przeciwnego zespołu (dobrze że Buffon pilnował). Pirlo też chyba kontynuuje to co zaczął z Interem.. Mam nadzieje że Conte ich opieprzy i zaczną biegać jak w pierwszym sezonie, gdzie grali krótkie podania, zmieniali się pozycjami, grali kombinacyjnie. Oby!
jak włączyłem mecz na sopcascie, od 25 minuty, to nie wiem czy chociaż raz widziałem Fabio przy piłce. Jeżeli to jego najwyższa forma to strach pomyśleć jak obniży loty (mimo wszystko wierzę w niego

- Lato1897
- Juventino
Dodać trzeba, ze akurat na najważniejsze mecze Conte robi rotację. Skoro sam powiedział, ze tutaj cieżko odrobić straty bo jest tylko 6 meczy. To w każdym gramy najsilniejszym składem a nie wprowadzamy 3 zawodników, którzy przez pierwsze 3 kolejki chyba w sumie nie ugrali 45 minut. DOdając do tego niezrozumiałe kalectwo Chielliniego, który z wiekiem coraz bardziej staje się drewniany to mamy to co mamy

- kuba2424
- Juventino
Bo to powinno być łatwe 2/3:0, więc nie ma się co dziwić. Ja wiem że białe koszulki mogły ich wprowadzić w błąd, ale to naprawdę nie jest REAL!bajbek17 pisze:No i jak zwykle wszyscy przed meczem liczyli na łatwe 2/3-0. Duńczycy grają słabo w obronie przy stałych fragmentach i w końcu to wykorzystamy.
- Kucharius1
- Juventino
Zapomnijmy już o LM walczmy o puchar Włoch i miejsce dające kwalifikację do Pucharu Europy
Ludzie jesteście świetni, rok temu Bayern przegrał z Bate po słabej grze i co zapomnieli o LM?
Brakuje mi Markiza i Mirko. Wpuściłbym Isle bo Lichy drugi mecz z rzędu gra piach.

Brakuje mi Markiza i Mirko. Wpuściłbym Isle bo Lichy drugi mecz z rzędu gra piach.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mehehehe pisze:Nasi wyglądają na poobijanych przez Conte w trakcie przerwy.

To jak te żarty z Marchisio i brudną robotą?
Mercato przespane, prócz Teveza nic się nie zmieniło, a w ost sezonie nie tylko atak kulał ale i pomoc. Vidal wszystkiego sam nie zrobi a o Pirlo można już zapomnieć.
- Wojtek
- Juventino
nie moge...pierwsza połowa żenua, ale w drugiej to bramkarz miał mecz życia.
Za jakie grzechy mamy Cegłe w skłądziE?!
Szkdoa że nie przegraliśmy...
FORZA!!
Za jakie grzechy mamy Cegłe w skłądziE?!
Szkdoa że nie przegraliśmy...
FORZA!!
Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 22:38 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zizou_1989
- Juventino
powtórka z tamtego roku nie wiem czy ta LM to nie jakaś kupiona ... strata bramki po wolnym potem nasze wyrównanie i z 7 100% na naszego gola. Brak mi słów ...
- sebatiaen
- Juventino
To dopiero piewsza kolejka ale przeciez my poza tevezem nie mamy bardzo dobrych technicznie graczy wiec meczymy sie wtakich meczach.
W europie sie inaczej gra jak w seriea, no tak jest.
Meczymy sie zjakimis slabiakami w europie, nie chce mi sie juve w LM ogladac nie bede pisal jak mnie to...
W europie sie inaczej gra jak w seriea, no tak jest.
Meczymy sie zjakimis slabiakami w europie, nie chce mi sie juve w LM ogladac nie bede pisal jak mnie to...