LM 13/14 (gr. B) [1]: FC Kobenhavn 1-1 JUVENTUS
- Brutalo
- Juventino
- pablo1503
- Juventino
Peluso jest tragiczny jako pół-lewy stoper, ale jako LWB jeszcze jakoś ujdzie.Brutalo pisze:Peluso ? ? To ja już bym wolał dzisiejszego jubilata...
Liczę na Kilkadziesiąt minut Llorente.
1:3 wygramy.
Pogba, Tevez, Pirlo.

- Wojtek
- Juventino
Ojj nie przesadzaj
Nie pamiętasz już jaką piłke posłał na Celtic Park w 3 minucie ? 
A tak na serio to bardziej pewny jestem za Peluso niż DC, więc z dwojga złego...
Mam nadzieje że Ogbonna nie da ciała, a Quag zagra jak rok temu na Stamford Bridge!
Licze na brameczke Tevez i to nie jedną oraz łatwą wygraną
FORZA!!

A tak na serio to bardziej pewny jestem za Peluso niż DC, więc z dwojga złego...
Mam nadzieje że Ogbonna nie da ciała, a Quag zagra jak rok temu na Stamford Bridge!

Licze na brameczke Tevez i to nie jedną oraz łatwą wygraną

FORZA!!
- Cabrini_idol
- Juventino
Ok Panowie macie jakieś linki z dobrą jakością, bo dzisiaj idę na łatwiznę, jak zawsze szukałem to dzisiaj nie mam powera. Poratujcie bracia
Co do meczu i skladu to jestem w miarę zadowolony, ale wolabym aby to Rysiek odpoczywal na prawej niz Asa na lewej. Fakt jest taki, że bez rotacji juz nie przejdzie aż do pierwszych śniegów.
edit : na prawde nie za ciekawie z transmisjami w necie.

Co do meczu i skladu to jestem w miarę zadowolony, ale wolabym aby to Rysiek odpoczywal na prawej niz Asa na lewej. Fakt jest taki, że bez rotacji juz nie przejdzie aż do pierwszych śniegów.
edit : na prawde nie za ciekawie z transmisjami w necie.

- rajmund88
- Juventino
http://livetv.ru/en/eventinfo/185713_ko ... _juventus/
ja ogladam tutaj zawsze i jest fajnie ,czesc linkow do sopcasta a reszta przegladarkowe.
Licze na 3 pkt i minuty llo i isli
ja ogladam tutaj zawsze i jest fajnie ,czesc linkow do sopcasta a reszta przegladarkowe.
Licze na 3 pkt i minuty llo i isli
- bendzamin
- Redaktor
Lichy w sobotę grał tylko 45 minut, więc to w miarę logiczny wybór. Pewnie w niedzielę wyjdzie Isla albo Padoin.Cabrini_idol pisze:Co do meczu i skladu to jestem w miarę zadowolony, ale wolabym aby to Rysiek odpoczywal na prawej niz Asa na lewej.
Mirosława nie ma nawet na ławce, więc rosną szanse na grę Llorente. Może akurat Peluso coś wrzuci... Tak czy inaczej, będzie dobrze.
- Mate.G
- Juventino

Nie rozumiem po co bulić na onecie ?
To nie działa jakoś wyśmienicie jakość nie jest powalająca. W dodatku bez komentarza

- pumex
- Juventino
Na ławce nie ma żadnego środkowego obrońcy, trochę to dziwne, jak w Hiszpanii
Peluso? Dopiero jak widać jego nazwisko w wyjściowym składzie to człowiek orientuje się, jaką bidną alternatywę mamy na lewym skrzydle 

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Słuchając 'specjalistów' w studio Sky słychać ich typy pokroju 1-0 czy 2-1 dla Juventusu. Porównując to z tutejszymi proroctwami, widać troszkę inne wyniki. Ciekaw jestem kto będzie bliżej: specjaliści ze Sky, czy specjaliści z JuvePoland? :-D
- Castiel
- Juventino
Peluso - Conte ewidentnie kieruje się wiarą w tego zawodnika niż logicznym podejściem gdzie tylko umiejętności są brane pod uwagę. Chciałbym wiedzieć czym trener się kierował przy takim wyborze. Czyli dalej w LM mogę się spodziewać, że posadzi Teveza, a wpuści Giovinco na Real?
- bendzamin
- Redaktor
Przecież to nasi Janusze mają najdłuższe wąsy i premiumy na telegazecie 8)Mehehehe pisze:Ciekaw jestem kto będzie bliżej: specjaliści ze Sky, czy specjaliści z JuvePoland? :-D
Sopcasta żadnego nie mam, ładna jakość jak na flash tutaj. Po włosku.
Tak, możesz. Conte to po pierwsze słaby trener, a po drugie - rasista. Giovinco ma bielszą skórę i bardziej niebieskie oczy.Castiel pisze:Czyli dalej w LM mogę się spodziewać, że posadzi Teveza, a wpuści Giovinco na Real?
Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 20:41 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Asa wejdzie na zmęczonego rywala, to samo Isla. Nie przeżywałbym tak bardzo Peluso w pierwszym składzie. Ze Szkotami się sprawdził, dlaczego miałby zawieść z niżej tytułowanym rywalem?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG