Wszystko o Fiorentinie
- Vimes
- Juventino
Giuseppe Rossi został wybrany przez portal goal.com najlepszym graczem tygodnia na świecie: "'A truly awe-inspiring comeback' - Goal.com's World Player of the Week Giuseppe Rossi". Może nie jest to jakaś wielce prestiżowe wyróżnienie, ale jak widać powrót Rossiego został zauważony. Fiorentina z taką parą w ataku nie będzie tęsknić za Joveticiem i Ljajiciem.
Małe pytanie, wczoraj nie zagrał Cuadrado. Jakiś drobny uraz czy może jest szansa, że jeszcze dzisiaj zmieni klub
?
Małe pytanie, wczoraj nie zagrał Cuadrado. Jakiś drobny uraz czy może jest szansa, że jeszcze dzisiaj zmieni klub

- booyak
- Juventino
Z tego co prawił wczoraj Lipiński przy okazji transmisji meczu ponoć został solidnie poturbowany w meczu Ligii Europy i Montella nie chcąc ryzykować jego zdrowia zostawił go na ławce. Ile to wiarygodna informacja nie mam pojęcia.Vimes pisze:Małe pytanie, wczoraj nie zagrał Cuadrado. Jakiś drobny uraz czy może jest szansa, że jeszcze dzisiaj zmieni klub?
★ ★ ★
- Brutalo
- Juventino
Gomez właśnie brzydka kontuzja. Minimum miesiąc mu daję. Viola dużo na tym straci, jakiś Jakovienko za niego...
- Brutalo
- Juventino
Był prawie sam na sam z bramkarzem, chciał minąć, ale się przewrócił, a bramkarz spadł mu na nogę w momencie, w którym była dziwnie wygięta. Strasznie się zwijał, nosze z kocem, coś na nogę i potem z pomocą medyków na jednej nodze zaraz poskakał do szatni. Było widać, że cierpi.zoff pisze:A co dokładnie się stało?Brutalo pisze:Gomez właśnie brzydka kontuzja. Minimum miesiąc mu daję. Viola dużo na tym straci, jakiś Jakovienko za niego...
Valero na 1-0 dla Violi, Rossi jakby nie było - asysta. Viola jakby trochę żywiej w drugiej połówce, ale Cagliari też miało swoje sytuacje.
Bramka po dośrodkowaniu Abrosiniego i przedłużeniu (po rykoszecie) Rossiego. Spisują się nowi we Florencji...

- Piti
- Juventino
Sprowadzenie połamanego Rossiego w promocyjnej cenie (chyba 11 mln) bylo strzalem w 10 dla Fiory. Maja szczescie, bo ten transfer to cos w stylu loterii "Wypali, nie wypali" jak widać prawie 2 lata wyjete z zycia pilkarskiego nie oddziałały negatywnie na jego grze, talent to jednak talent. Jednak mógl równie dobrze nie wypalić i znów się połamać jak u nas Pepe.
Jedno jest pewne, w kontekscie przyszlosci mozemy o nim zapomnieć, bo trafił do Violi
Jedno jest pewne, w kontekscie przyszlosci mozemy o nim zapomnieć, bo trafił do Violi

Ostatnio zmieniony 15 września 2013, 14:22 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
1:1
Najngollan ma dobre podanie (w kontekście całego spotkania), bramka również przy jego udziale. Szkoda, że tak dużo za niego wołali, chociaż akurat środek pola jest u nas dość dobrze obsadzony.
Nie oglądałem od początku, ale sądząc po czasie zmiany Cuadrado chyba też kontuzja, ale Joaquin schodził normalnie, po prostu sił nie miał... Nie wiem po co go kupili, chociaż pamiętam jego grę w Valencii.

Nie oglądałem od początku, ale sądząc po czasie zmiany Cuadrado chyba też kontuzja, ale Joaquin schodził normalnie, po prostu sił nie miał... Nie wiem po co go kupili, chociaż pamiętam jego grę w Valencii.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Raczej grę w Betisie, kiedy był chyba najlepszym prawym skrzydłowym na świecie, ale Valencia to raczej równia pochyła, gdzie dość szybko zaczęli myśleć nad pozbyciem się go razem z olbrzymim kontraktem.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Mówiłem, że Viola bez Cuadrado traci ok. 40% swojego potencjału w ofensywie. Facet jest niesamowity, mógłby w next sezonie wpaść do nas 

- gucio_juve
- Juventino
Gomez nie zagra przez 2-3 miesiące. Więc bardzo prawdopodobne, że nie zobaczymy go w spotkaniu z nami 

- Castiel
- Juventino
Po cyrkach z Joveticiem to na niego nie ma szans. Choć przyznać trzeba - facet by nas poderwał w ofensywie na pewno, ale w obronie to on chyba kiepski jest.Sila Spokoju pisze:Mówiłem, że Viola bez Cuadrado traci ok. 40% swojego potencjału w ofensywie. Facet jest niesamowity, mógłby w next sezonie wpaść do nas
- grande amore
- Juventino
Wg Tuttosport chyba jednak nawet 2x dluzej (patrz: tytul).Kimi pisze:6 tygodni to tylko 1.5 miesiąca
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda