Rivaldo znalazl klub (wreszcie;) )
- KwiAtek
- Juventino
Rivaldo podpisał w poniedziałek roczną umowę z mistrzem Brazylii - Cruzeiro. Wsparcie finansowe na pozyskanie piłkarza zaoferowała jedna z miejscowych
firm farmaceutycznych. Szczegóły umowy nie zostały jednak podane.
Piłkarz, który w 2002 roku zdobył z kolegami mistrzostwo świata, poszukiwał nowego pracodawcy od czasu, kiedy został zwolniony z AC Milan w ubiegłym miesiącu. Przygoda z włoskim gigantem była dla Rivaldo prawdziwym koszmarem.
Były pomocnik Barcelony zdementował w niedzielę plotki, jakoby miał zasilić szeregi Al Ittihad - zespołu z Arabii Saudyjskiej.
Rivaldo zostanie oficjalnie zaprezentowany jako gracz Cruzeiro już w najbliższy czwartek.
zrodlo: www.lechsport.pl
firm farmaceutycznych. Szczegóły umowy nie zostały jednak podane.
Piłkarz, który w 2002 roku zdobył z kolegami mistrzostwo świata, poszukiwał nowego pracodawcy od czasu, kiedy został zwolniony z AC Milan w ubiegłym miesiącu. Przygoda z włoskim gigantem była dla Rivaldo prawdziwym koszmarem.
Były pomocnik Barcelony zdementował w niedzielę plotki, jakoby miał zasilić szeregi Al Ittihad - zespołu z Arabii Saudyjskiej.
Rivaldo zostanie oficjalnie zaprezentowany jako gracz Cruzeiro już w najbliższy czwartek.
zrodlo: www.lechsport.pl
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- kouba
- Qualità Juventino
a szkoda że nie poszedł do Arabii
żartuje oczywiście, dobrze sie stało, że poszedł do przyzwoitego klubu i zarazem na "stare śmieci" (chodzi mi o Brazylie) Teraz przynajmniej bedzie wystepował we wszystkikch meczach Brazylii, a tam gra wręcz cudownie. Troche by Go poniżyło, gdyby poszedł do tego Al Ittihad

- Olszan
- Juventino
To chyab dobry wybór i dla niego i przede wszystkim dla klubu będzie z niego miał duży pożytek aq ten Milan tylko go zepsuł jeszcze dwa lata temu był mega gwiazdą a teraz wszyscy mówią że sie spalił że stary a to jest nadal jeszcze świetny zawodnik 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Seiru
- Juventino
Może w Brazylii, zacznie grać na światowym poziomie, tak jak kiedyś, chociaż go nie lubie, to życze mu dobrze....eeee niech se gra, może coś jeszcze w życu kiedyś zdobedzie i mnie do siebie przekona 
non mollare mai
- KowalFromStolica
- Juventino
Czy to było spowodowane odejściem z Barcy?? Nie wiem ale on już powoli się wypala i nie sądze by jego przyszły klub miał z niego wielki pożytek.W czasie meczu F.Zidane-F.Ronaldo pokazał jak daleko jest od dobrej gry.Mnóstwo jego podań było nie celnych a i nie nabiegał sie zbytnio.Wielka gwiazda już odeszła.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- beavis
- Juventino
Nie lubie go i chcialem zeby wyladowal w Azji tam bylby raczej kres jego kariery a tak w Brazylii moze jeszcze wrocic do formy oby nie
a nie lubie poniewaz nie podoba mi sie jego gra nie podoba mi sie jego wiesnacka twarz
ale glownie za jego kabaret na MŚ gdy trafili go bodajze w brzuch a ten z wielkim krzykiem padl ze po swojej buzce slicznej dostal.