Serie A 13/14 (3): Inter 1-1 JUVENTUS
- SKAr7
- Juventino
Nie tu. Różnica jest, w którym rejonie się ją traci i ilu jeszcze swoich w momencie straty ma się za plecami. A akurat taki Barza, Pogba, czy Pirlo tracili piłkę w bliźniaczo podobnych sytuacjach. Napastników można rozgrzeszyć, ale nie zmienia to faktu, że kozłów ofiarnych dziś mogło być kilku, a kwestią pecha jest, że trafiło na Giorgio. Taki Caceres może sobie podawać na swojej połowie do rywala ile chce, gdzie chce. Jak to samo zrobi PDC albo Bonuc to bramka murowana.zahor pisze:Nie to żebym bronił Pirlo, to jednak jest trochę różnica czy piłkę głupio traci obrońca, pomocnik czy napastnik.SKAr7 pisze:W sumie Chellini miał pecha. Ze dwie tak samo frajerskie piłki stracił Pirlo z Pogbą, po jednej obaj napastnicy i Vidal. Równie dobrze bramka mogła paść po jednej z tych akcji.
Nie da się jednak ukryć, że Mazzarri i Delio Rossi znaleźli jakiś dosyć optymalny sposób na zabieranie nam piłki wysoko i kontrowanie. Niebezpieczne.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mówiłeś też, że spokojnie wygracie 3:0.Dieego22 pisze:Dobry wyrownany mecz, tak jak mowilem pilkarze Interu dali z siebie wszystko.
Tak, zwłaszcza jak dali sobie wpakować bramkę dwie minuty po tym jak sami ją strzelili. Generalnie nie zauważyłem zadowolenia z postawy jego piłkarzy, zwłaszcza w tym jak szybko uciekł do szatni zaraz po gwizdku.Dieego22 pisze:Mazzarri dobrze przygotowal zespol a zawodnicy wykonywali jego polecenia na boisku.
Pozdro.
- Eric6666
- Juventino
ma ktoś informację, czy podał rękę komuś z Juve? czy uciekł jak zwykły merdacz? a w wywiadzie, że ma dobre relacje z Conte :rotfl: chyba uwierzył, że Inter pójdzie jak burza jak Juve w pierwszym sezonie ( oczywiście dalej mają szansę, ale w tym meczu przy lepszej dyspozycji Pirlo, a nawet przy obecności Marchisio mecz byłby w ogóle inny).szczypek pisze:Tak, zwłaszcza jak dali sobie wpakować bramkę dwie minuty po tym jak sami ją strzelili. Generalnie nie zauważyłem zadowolenia z postawy jego piłkarzy, zwłaszcza w tym jak szybko uciekł do szatni zaraz po gwizdku.Dieego22 pisze:Mazzarri dobrze przygotowal zespol a zawodnicy wykonywali jego polecenia na boisku.
Pozdro.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- bendzamin
- Redaktor
Uciekł dosłownie sekundę po gwizdku sędziego, jakby zostawił w szatni włączone żelazkoEric6666 pisze: ma ktoś informację, czy podał rękę komuś z Juve?

Szkoda tych dwóch punktów, ale to nic, nadrobimy. Widać było, że nie zamierzamy wypruwać sobie żył za zwycięstwo i jestem w stanie to zrozumieć. Najbardziej żałuję chyba tej sytuacji Isli, może gdyby Lichy tam był, to by wpadło. Swoją drogą, dziwne, że facet zawsze zapala się tak negatywnie na Inter, a nie na przykład na któryś z rzymskich klubów.
Liczę teraz na 9 łatwych punktów (Kopenhaga i 2 x Werona).
PS Nie wiem
jak mozecie dyskutowac
z tym kolesiem ktory

naduzywa enterow ale
chyba wypadl mu klawisz
ktorym stawia sie przecinek!!

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja bym raczej powiedział, że na tym posterunku był Isla, ale co ja tam wiem. ;]Dieego22 pisze:Nastepnie panika szanse Teveza oraz Vidala na wygranie meczu ale na posterunku Handanovic.
To kiedy nagłówki, że Inter mentalnym zwycięzcą meczu?
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jakieś takie wrażenie miałem, że bardziej się napiął na ten mecz Inter, a naszym zależało tylko na tym, żeby jakiejś wtopy nie było, także remis jest raczej zadowalającym wynikiem. Acz bramka stracona po takim błędzie irytuje, do tego szkoda sytuacji Isli. No ale nie ma nad czym płakać, zwłaszcza mając na uwadze Kopenhagę.
- Castiel
- Juventino
W tym meczu Isla wyjdzie w podstawowym składzie. Tak samo jak Llorente.B@rt pisze:mając na uwadze Kopenhagę.
A co do meczu to nie ma co płakać. To dopiero 3 kolejka. Mnie to osobiście nie wzrusza. Interiści cieszą jakby pana Boga za nogi złapali.
- filippo
- Juventino
Z Kopenhagą wyjdzie najmocniejszy skład, bo Conte pamięta mecz z mistrzem Danii rok temu. Pokpili sprawe i zremisowali. To nie może się powtórzyćCastiel pisze:W tym meczu Isla wyjdzie w podstawowym składzie. Tak samo jak Llorente.B@rt pisze:mając na uwadze Kopenhagę.
A co do meczu to nie ma co płakać. To dopiero 3 kolejka. Mnie to osobiście nie wzrusza. Interiści cieszą jakby pana Boga za nogi złapali.
forumowy ujadacz
Bo złapali 8)Castiel pisze: Interiści cieszą jakby pana Boga za nogi złapali.
A co do meczu to fajnie się oglądało, Vidal po raz kolejny pokazuje, że jest dla nas bezcenny. Niedosyt jednak pozostaje, bo fajnie było by ich pojechać na SS.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- annihilator1988
- Juventino
Trenerzyna interu cierpi na rozdwojenie jaźni. Dowód:
"Stephan Lichtsteiner powinien dostać swoją drugą żółtą kartkę. Postawowiłem już dawno, że nie omawiam pracy sędziów".
"Stephan Lichtsteiner powinien dostać swoją drugą żółtą kartkę. Postawowiłem już dawno, że nie omawiam pracy sędziów".
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Co pokazał wczoraj Tevez, że jest tak wychwalany? Jak na niego słaby występ, wczoraj był Vucinicem dwa.
Jedziecie po Isli a gdyby Tevez odegrał do Quagliarelli mielibyśmy wygraną, niestety oddał mizerny strzał. Mówcie co chcecie nie podobał mi się wczoraj występ Carlitosa.
Jedziecie po Isli a gdyby Tevez odegrał do Quagliarelli mielibyśmy wygraną, niestety oddał mizerny strzał. Mówcie co chcecie nie podobał mi się wczoraj występ Carlitosa.
Ostatnio zmieniony 15 września 2013, 11:54 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- Cabrini_idol
- Juventino
dawid91 pisze:Co pokazał wczoraj Tevez, że jest tak wychwalany? Jak na niego słaby występ, wczoraj był Vucinicem dwa.
Haha nie zartuj, Tevez byl wczoraj najlepszym zawodnikiem Juventusu. Chyba mial najwiecej odbiorów, dryblingów i rajdów w całym meczu. Bodajże tylko raz stracił piłke.

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Wiesz, nudna ta niedziela, ale piszę na serio.pumex pisze:Ekhm... :doh: To jakieś prowo, czy serio piszesz?dawid91 pisze:Co pokazał wczoraj Tevez, że jest tak wychwalany? Jak na niego słaby występ, wczoraj był Vucinicem dwa.
Od takiego piłkarza oczekuje się czegoś wiecej, występ słaby, bez rewelacji i tyle.
Co wynikło z tych rajdów Teveza? Drewniany Asamoah miał przynajmiej jeden i dołożył dużo do bramki Vidala, a chwalony nie jest.
Ostatnio zmieniony 15 września 2013, 12:02 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!