Serie A 13/14 (3): Inter 1-1 JUVENTUS
- Gotti
- Juventino
Inter to najżałośniej prowadzony klub z tych "większych" w nowożytnej historii piłki nożnej - sami kibice Interu o tym świetnie wiedzą.
Co do Llorente to nie wierzę w to, że źle prezentuje się na treningach. To jest egzekutor i jak nie będzie grał i nie będzie miał zaufania to Conte mu zniszczy karierę. Wystarczy, że Hiszpan będzie na boisku w polu karnym i już wykonuje swoją robotę, bo coś zawsze trafi. Jak nie głową to dobije, bo ma do tego odpowiednie warunki fizyczne.
Będzie to samo co z Elią, czyli dostanie 15 minut gry w 10 kolejce Serie A i zagra piach, no bo dziwne, żeby nie zagrać piachu będąc skreślonym przez Conte na wstępie. Później znów dostanie kilka minut, aby kibice mogli zobaczyć, że jest słaby i tak się to skończy.

Co do Llorente to nie wierzę w to, że źle prezentuje się na treningach. To jest egzekutor i jak nie będzie grał i nie będzie miał zaufania to Conte mu zniszczy karierę. Wystarczy, że Hiszpan będzie na boisku w polu karnym i już wykonuje swoją robotę, bo coś zawsze trafi. Jak nie głową to dobije, bo ma do tego odpowiednie warunki fizyczne.
Będzie to samo co z Elią, czyli dostanie 15 minut gry w 10 kolejce Serie A i zagra piach, no bo dziwne, żeby nie zagrać piachu będąc skreślonym przez Conte na wstępie. Później znów dostanie kilka minut, aby kibice mogli zobaczyć, że jest słaby i tak się to skończy.
- wojczech7
- Juventino
No tak, bo Elia odszedł i teraz bryluje.Gotti pisze:Będzie to samo co z Elią, czyli dostanie 15 minut gry w 10 kolejce Serie A i zagra piach, no bo dziwne, żeby nie zagrać piachu będąc skreślonym przez Conte na wstępie. Później znów dostanie kilka minut, aby kibice mogli zobaczyć, że jest słaby i tak się to skończy.
Wyluzujcie z tym skreśleniem Llorente przez Conte. Hiszpan swoje szanse na pewno dostanie.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Eric6666
- Juventino
dodam więcej, Conte także Vidal baaardzo wolno wprowadzał do pierwszego składu. Dopiero jak zaczęło to być grzechem Vidal wskoczył na stałe. Llorente swoje okazje dostanie, nie ma sensu na siłę go wpychać i to jeszcze na mecz z Interem, bo się okaże, że przez jednego "nieprzygotowanego" zawodnika zawaliliśmy spotkanie. Za długo Conte naciskał na hiszpana, żeby teraz nie dać mu szans, po za tym jest początek sezonu spokojnie ;d duet Mirko-Carlos działał świetnie, dla mnie można i spróbować Giovinco-Tevez, ważne, żeby działało i tikało wszystko.wojczech7 pisze:No tak, bo Elia odszedł i teraz bryluje.Gotti pisze:Będzie to samo co z Elią, czyli dostanie 15 minut gry w 10 kolejce Serie A i zagra piach, no bo dziwne, żeby nie zagrać piachu będąc skreślonym przez Conte na wstępie. Później znów dostanie kilka minut, aby kibice mogli zobaczyć, że jest słaby i tak się to skończy.
Wyluzujcie z tym skreśleniem Llorente przez Conte. Hiszpan swoje szanse na pewno dostanie.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- grande amore
- Juventino
Znaczy sie - wszystko jeszcze przed namiDieego22 pisze: Ale pies to jakis rasowy powinien byc, w Serie B nigdy nie byl jak inne kundle.

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Tom_my
- Juventino
ta, baaardzo powoli. to było dwa lata temu, myślę, że większość z nas to bardzo dobrze pamięta i raczej wyłapie takie naginanie faktów pod własne tezy. Vidal podstawowym graczem był od 4 kolejki, w każdej poprzedniej notował 20 lub więcej minut na murawie. Baaaaardzo powoli, na prawdęEric6666 pisze: dodam więcej, Conte także Vidal baaardzo wolno wprowadzał do pierwszego składu. Dopiero jak zaczęło to być grzechem Vidal wskoczył na stałe.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Dawno nie było tylu postów w temacie przedmeczowym
.
Fajnie poczytać pewnego siebie kibica Interu :lol:. Podejrzewam jednocześnie, że po weekendzie się tu więcej nie pojawi
Liczę na 3:1 i totalną dominację

Fajnie poczytać pewnego siebie kibica Interu :lol:. Podejrzewam jednocześnie, że po weekendzie się tu więcej nie pojawi

Liczę na 3:1 i totalną dominację

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Co najśmieszniejsze, kundel, pies mieszany.grande amore pisze:Znaczy sie - wszystko jeszcze przed namiDieego22 pisze: Ale pies to jakis rasowy powinien byc, w Serie B nigdy nie byl jak inne kundle.
My, Włoski Klub z krwi i kości. Inter... Apeniński Kundel z 80% udziałem obcokrajowców.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- kaczy19FJ
- Juventino
Napoli to samo. W Serie A jest kilka klubów mających większą ilość Włochów w kadrze ( z tego większość to beniaminki ).iltalismano pisze:Co najśmieszniejsze, kundel, pies mieszany.grande amore pisze:Znaczy sie - wszystko jeszcze przed namiDieego22 pisze: Ale pies to jakis rasowy powinien byc, w Serie B nigdy nie byl jak inne kundle.
My, Włoski Klub z krwi i kości. Inter... Apeniński Kundel z 80% udziałem obcokrajowców.
- joker___26
- Juventino
Witam
Panowie, diego wcale nie jest pewien że Inter wygra 3:0, pisze tak dla żartu, ja myślę że w tym meczu może paść każdy wynik.
Co do śmiechu z Oknoplastu, kim trzeba być aby śmiać się z jakiejś firmy tylko dlatego że jest Polska? Przecież oni są sponsorem Interu, BVB a na dniach zostali top sponsorem Lyonu, który będzie miał ich logo na swoich koszulkach
Panowie, diego wcale nie jest pewien że Inter wygra 3:0, pisze tak dla żartu, ja myślę że w tym meczu może paść każdy wynik.
Co do śmiechu z Oknoplastu, kim trzeba być aby śmiać się z jakiejś firmy tylko dlatego że jest Polska? Przecież oni są sponsorem Interu, BVB a na dniach zostali top sponsorem Lyonu, który będzie miał ich logo na swoich koszulkach

INTERNAZIONALE <--- mówi ci to coś? :roll:Co najśmieszniejsze, kundel, pies mieszany.
- Dybala 4ever
- Juventino
Kurde znowu są odczuwalne emocje przed tym meczem z obu stron. Bo póki co oba kluby idą łeb w łeb i pewnie wygrywają swoje mecze. Jednak na chwilę obecną piłkarsko jesteśmy mocni od interu. Ale nie możemy ich zlekceważyć mentalnie. Liczę, że Gigi, Chiellini- osoby pamiętające rywalizację z nimi od czasów Calciopoli nakręcą resztę ekipy na tą wojnę. Pomyśleć, że kilka lat temu bez Barzagliego, Marchisio moglibyśmy leżeć, teraz jednak mamy lepszą kadrę i dobrych zmienników. Także większość atutów jest po naszej stronie. Ogbonna-powinien mieć motywację, żeby się pokazać w meczu przeciwko drużynie takiego kalibru, to dla niego będzie wielka szansa, żeby przyprawić Conte o ból głowy w doborze składu jak wróci Barzagli. Podsumowując jak zagramy swoje to wygramy, ale należy pamiętać, że gorsza strona Mediolanu może nas skarcić w 1 spotkaniu. Pamiętne 1:3 z Turynu, bardzo bolesna porażka. FORZA JUVE!
- grande amore
- Juventino
Mam dziwne przeczucie, ze niektorzy fani sa bardziej nakreceni na ten mecz niz sami zawodnicy. Kurde, nie pozabijajta sie inoLiczę, że Gigi, Chiellini- osoby pamiętające rywalizację z nimi od czasów Calciopoli nakręcą resztę ekipy na tą wojnę.

Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- Eric6666
- Juventino
to po ilu kolejkach teraz jesteśmy naginaczu faktów? Niektórych chyba myślą, że jest połowa sezonu i Llorente zagrał tylko kilka minut... pomijając sytuacja Vidala, gdzie grał cały sezon w Leverkusen, a Llorente, który był "ławkowiczem" w Bilbao. Nie wiem co jest gorsze czytanie badziewnych gimnazjalnych informacji we włoskich gazetach, gdzie Llorente miał iść już do Barcy, a teraz już szukamy za niego zastępcy, czy czytanie na forum jak to Llorente jest słaby i że powinien już polecieć na trybuny. Dobrze, że Conte jest profesjonalistąTom_my pisze:ta, baaardzo powoli. to było dwa lata temu, myślę, że większość z nas to bardzo dobrze pamięta i raczej wyłapie takie naginanie faktów pod własne tezy. Vidal podstawowym graczem był od 4 kolejki, w każdej poprzedniej notował 20 lub więcej minut na murawie. Baaaaardzo powoli, na prawdęEric6666 pisze: dodam więcej, Conte także Vidal baaardzo wolno wprowadzał do pierwszego składu. Dopiero jak zaczęło to być grzechem Vidal wskoczył na stałe.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Michellaga
- Interista
W juve w tym początku sezonu złe wygląda sprawa kontuzji. Mam nadzieje ze będzie to co rok temu u nas. W obronie nie brakuje wam zmienników natomiast w drugiej linii już nie jest kolorowo, teraz wypadł wam marchisio a co by było jakby wypadał ktoś z dwójki vidal lub pirlo straszylibyście padoinem albo asamoahem i de ceglie na boku. W takim momencie nie bylibyście tacy groźni.
Wracając do meczu to mimo tych kontuzji macie skład mocniejszy. Na moje oko Handa jest lepszy od Gigiego i Campagnaro tez pewnie by grał w pierwszym składzie u was natomiast reszta zawodników chyba u was lepsza no może jeszcze Palcio od któregoś z waszych napastników ( poza tevezem). Jeśli uda nam się wygrać to na pewno nie duża różnica bramek jakieś 2:1 może 3:2 bo ostatnio w serie A dużo jednak pada tych bramek (ostatnia kolejka 4 razy tyle co w premierligue).
Wracając do meczu to mimo tych kontuzji macie skład mocniejszy. Na moje oko Handa jest lepszy od Gigiego i Campagnaro tez pewnie by grał w pierwszym składzie u was natomiast reszta zawodników chyba u was lepsza no może jeszcze Palcio od któregoś z waszych napastników ( poza tevezem). Jeśli uda nam się wygrać to na pewno nie duża różnica bramek jakieś 2:1 może 3:2 bo ostatnio w serie A dużo jednak pada tych bramek (ostatnia kolejka 4 razy tyle co w premierligue).