Wszystko o Squadra Azzurra
- Il Fenomeno
- Juventino
Zagrał w dwóch, strzelił trzy. Ale racja, spokojnie, na następne mecze jak się nie połamie na pewno dostanie powołanie.@D@$ pisze:Rossi to chyba zagrał pierwszy mecz po kontuzji, więc zapewne wróci, ale trochę za szybko by z miejsca powołanie dostać.
Rozumiem zbulwersować się Allegrim, Mancinim czy Ranierim, ale Capello?@D@$ pisze:niektórzy z Capello sobie jaja robili?
Teraz brakuje, ale pamiętajmy, że Cassano nie zrezygnował z gry w kadrze i Parma ma mu pomóc w powrocie do reprezentacji na mundial.Skibil pisze:"10" bardzo brakuje od kiedy Cassano przestał grać w reprezentacji.

- Skibil
- Redaktor
Byłem przekonany, że po swoich problemach z sercem zrezygnował z kadry.Il Fenomeno pisze: Teraz brakuje, ale pamiętajmy, że Cassano nie zrezygnował z gry w kadrze i Parma ma mu pomóc w powrocie do reprezentacji na mundial.

- @D@$
- Juventino
http://tv-golazo.blogspot.com/p/tv-golazo-3.html dobra jakość
Balotelli ślicznie maści setki, Pirlo jakis taki niepewny, ale może się ogarnie, póki co 0:1 (obrona się nie popisała przy dośrodkowaniu), Nedved na trybunach.
Edit: już dwa niesłuszne spalone były, a przed chwilą była <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> "merda" po wybiciu Cecha.
Balotelli ślicznie maści setki, Pirlo jakis taki niepewny, ale może się ogarnie, póki co 0:1 (obrona się nie popisała przy dośrodkowaniu), Nedved na trybunach.
Edit: już dwa niesłuszne spalone były, a przed chwilą była <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> "merda" po wybiciu Cecha.
Ostatnio zmieniony 10 września 2013, 21:21 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- whitesignus
- Juventino
Mecz w wykonaniu Włochow naprawde ciekawy. Nie daja pograc pepiczkom. Ino jedna nieszczescna sytuacja
A co Ballo masci dzis to juz wgl inna bajka :naughty: Jak tak bd gral caly sezon to sie nawet ponad 10 bramek nie wybije. Tak, wiem inne sytuacje, sezon dlugi bla bla bla, ale naprawde, dzis juz powinien 2 bramki strzelic, choc w jednej sedzia dal pewnej czesci ciala :evil:

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- grande amore
- Juventino
Kielon i 1:1 :-D
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- whitesignus
- Juventino
Nasza przerosnieta malpka
w koncu cos wpadlo!! jeszcze bedzie 3:1 dla Italii :-D
Ballo w koncu! 18 karny 18 bramka, ten to ma fuksa :C

Ballo w koncu! 18 karny 18 bramka, ten to ma fuksa :C
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- grande amore
- Juventino
Bonucci dostal lokciem (tak to wygladalo na powtorkach) od Kozaka w czolo no i zostal zabrany na noszach :-|
Ups, faktycznie :-P Calkiem podobni do siebie, pewnie stad ta pomylka.
Swoja droga, Czesi graja teraz w 10-tke.
Ups, faktycznie :-P Calkiem podobni do siebie, pewnie stad ta pomylka.
Swoja droga, Czesi graja teraz w 10-tke.
Ostatnio zmieniony 10 września 2013, 22:36 przez grande amore, łącznie zmieniany 2 razy.
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- pablo1503
- Juventino
Nie wiem jak oglądasz ten mecz, ale to nie nasz Leo, lecz Pasqual, więc chill 8)grande amore pisze:Bonucci dostal lokciem (tak to wygladalo na powtorkach) od Kozaka w czolo no i zostal zabrany na noszach :-|
E:
Pogba właśnie zdobył swoją pierwszą bramkę do dorosłej kadry.

- Winner
- Juventino
Balotelli strasznie zepsuł 4 sytuacje, Pirlo dzisiaj miał problemy z przyjmowaniem i prowadzeniem piłki strasznie mu uciekała. A co sądzicie o karnym? Ja widziałem tylko jedną powtórkę i nie widziałem faulu, a jeśli był to chyba przed polem karnym
.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.