Serie A 13/14 (3): Inter 1-1 JUVENTUS
- grande amore
- Juventino
Znaczy sie 0:5? A nie lepiej jak Rome czy Lazio? Trzy gole w ciagu 5-10 minut i po krzyku? ;-)
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- annihilator1988
- Juventino
Niby ma nie grać, jednak ja bym się tą informacją nie sugerował. Do spotkania zostało 7 dni, w tym Czarnogórzec ma 5 dni, by w pełni dojść do siebie. Trzeba też trzymać w kciuki i za Llorente, by ogarnął styl gry we Włoszech, bo, jak widać, wystarczy głupia kontuzja, by potencjał ofensywny drastycznie zmalał. Nie lubię stylu Mirko, ale trzeba przyznać, że jednym zagraniem potrafi zaskoczyć całą linię defensywną rywala. Co do samego przyszłotygodniowego meczu, to liczę na skromne 1-0.Angelu pisze:Wiadomo w końcu coś więcej o Mirko? Poważna ta kontuzja?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Makiavel
- Juventino
Ci z Interu to się pewnie modlą i łudzą, że Vucinic nie zagra, ale trzeba trzymać kciuki za to, że jednak będzie do dyspozycji Conte. Też ciągle czekam na oficjalne info o jego stanie zdrowia. Jeśli jednak się nie uda to wolałbym w pierwszym składzie Giovinco niż Quagiarelle. Llorente raczej nie wyjdzie w podstawowym, bo mecz z Interem to nie czas na eksperymenty. Z Vucinicem czy nawet bez, powinniśmy z gorszym klubem z Mediolanu wygrać.
- Piti
- Juventino
Redaktorzy nie wrzucili na JP wypowiedzi Bonucciego? musiałem ja dopiero przeczytać na stronie interu :doh: Bonu juz podgrzewa atmosfere przed Wielkimi derbami Italii, ahh dobrze ze w końcu liga wystartowala

Proszę zaopatrzyć się w popcorn i czytać komentarze

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ta wypowiedź przemknęła dość cicho na stronach poświęconych Juve, nawet oni tam podają stronkę merdaczy jako źródło, więc widać kto się tak naprawdę napina. Inter czekał 10 lat na dwa zwycięstwa w dwóch pierwszych kolejkach, więc myślę, że nadchodzą mistrzowie i te sprawy.Bazyliszek pisze:Redaktorzy nie wrzucili na JP wypowiedzi Bonucciego? musiałem ja dopiero przeczytać na stronie interu
- grande amore
- Juventino
Notke widzialam moze 2 godziny temu i doprawdy nie mam pojecia czym sie tak podniecaja fani Interu. No, chyba nie spodziewali sie, ze Bonu bedzie ich glaskal po glowach rownie kurtuazyjnie jak Marotta? 

Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Bazyliszek pisze:Proszę zaopatrzyć się w popcorn i czytać komentarze
Głos rozsądku czy Szczypek w roli partyzanta?ktoś na fcinter.pl pisze:prawda jest taka ze gdyby nie calciopoli to nie zdobylismy mistrza a co dopiero 5 pod rzad troche powagi ludzie

- Winner
- Juventino
Na papierze nasza drużyna wygląda lepiej, ale w meczu czasem zdarzają się dziwne sytuacje, niespodziewany spadek lub zwyżka formy. Po dwóch pierwszych meczach jestem optymistą choć Inter nie stracił bramki i raczej nie będzie to spacerek. Obstawiam wygraną 2-1 choć w ostateczności remis na wyjeździe nie byłby takim złym wynikiem.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jakby nie patrzeć, cała nasza ekipa w wysokiej formie.
Gigi wyczynia cuda, obrona gra jak zwykle bezbłednie,
Asa i Lich napieprzaja w repach aż miło, Vidal dalej błyszczy.
Akurat o forme to my sie bać nie musimy
)
Gigi wyczynia cuda, obrona gra jak zwykle bezbłednie,
Asa i Lich napieprzaja w repach aż miło, Vidal dalej błyszczy.
Akurat o forme to my sie bać nie musimy

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Dieego22
- Interista
Pewna wygrana Interu w tym spotkaniu.
Juventus mial dobry poczatek sezonu, jednak z Interem w takiej formie, ktory jest swietnie przygotowany przez Mazzarriego nie maja szans.
Typuje 3:0 dla Interu.
Najwazniejsze zeby nie bylo zadnych kontrowersji, blednych decyzji sedziego i wszystko odbylo sie w zdrowej, sportowej rywalizacji.
Po ostatnim meczu w Turynie, jak widac kibice Juve mieli wielkie pretensje do sedziego za uznanie nieprawidlowej bramki Vidala :-D :-D :-D :
.
Juventus mial dobry poczatek sezonu, jednak z Interem w takiej formie, ktory jest swietnie przygotowany przez Mazzarriego nie maja szans.
Najwazniejsze zeby nie bylo zadnych kontrowersji, blednych decyzji sedziego i wszystko odbylo sie w zdrowej, sportowej rywalizacji.
Po ostatnim meczu w Turynie, jak widac kibice Juve mieli wielkie pretensje do sedziego za uznanie nieprawidlowej bramki Vidala :-D :-D :-D :
.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Skromne te oczekiwania z Twojej strony.annihilator1988 pisze:liczę na skromne 1-0.
Wyczułem Interiste. Melduję.
Pomyliłeś kluby. Jak szybko zmienisz, nikt się nie zorientuje:Dieego22 pisze:Pewna wygrana Interu w tym spotkaniu.
Pewna wygrana Juventusu w tym spotkaniu.
Inter mial dobry poczatek sezonu, jednak z Juventusem w takiej formie, ktory jest swietnie przygotowany przez Conte nie maja szans.
Typuje 3:0 dla Juventusu.