Wszystko o Squadra Azzurra
- pan Zambrotta
- Juventino
Fake, żadna ciekawostka.
Nie wiem, w jakim celu zmontowano ten filmik, juz mogli by dac sobie spokój z Mario, wyszło podwójnie kiepsko.
Nie wiem, w jakim celu zmontowano ten filmik, juz mogli by dac sobie spokój z Mario, wyszło podwójnie kiepsko.
- juvemaroko
- Juventino
Ogladalem druga polowa po kilku zmian Wlosi zagrali lepiej wedlug komentarza. Marcheti dobrze zagralem i zapewnie w niedziele zmobilizuje sie jak podczas 1/2 final CI 2013, co powinno nam utrudnic zadanie w niedziela.Buffalo pisze:Ogladal ktos dzisiejszy Włochy-Argentyna? Jak spisali sie zawodnicy Juve?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a ja oglądałem 20-25 minut pierwszej połowy i też Włosi byli lepsi, tzn mieli większe posiadanie bo nie przekładało się to na sytuacje czy strzały, Argentyna też ich nie miała - jedna jedyna w samej już końcówce po kontrze ale też nie zakończyła się strzałem, aha i wcześniej dobrą miał higuain ale Chiellini go wyczyścił zanim oddał strzał
aha Włosi mieli jedną ale wrzutki Maggio jakimś dziwnym ułożeniem nóg nie przeciął na czwartym metrze przy krótkim słupku Marchisio
aha Włosi mieli jedną ale wrzutki Maggio jakimś dziwnym ułożeniem nóg nie przeciął na czwartym metrze przy krótkim słupku Marchisio
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Il Fenomeno
- Juventino
Osvaldo? Balotelli?dp10 pisze:Włochy zagrają 4-3-2-1 z Bułgarią, w przodzie Candreva - Giak - Gila. Nie wygląda to zbyt imponująco...myślę, że jest spora szansa na występ Gabbiadiniego - bo jest chyba jednym dostępnym zmiennikiem Alberto.
Poza tym skąd ta informacja? Mamy dopiero środę. Może w wenętrznej gierce jedna z drużyn grała takim przodem?
Prandelli na konferencji pytany o swoją przyszłość, nie okresił się. Od razu pojawiły się nowe naziwska. Tragiczne naziwska. Mancini i Allegri. Allegri odpowiedział: "czemu nie?". Ja znam powody, czemu, oby Prandelli został jak najdłużej.

- dp10
- Juventino
jeden chyba zawieszony, a drugi kontuzjowany.Il Fenomeno pisze:Osvaldo? Balotelli?dp10 pisze:Włochy zagrają 4-3-2-1 z Bułgarią, w przodzie Candreva - Giak - Gila. Nie wygląda to zbyt imponująco...myślę, że jest spora szansa na występ Gabbiadiniego - bo jest chyba jednym dostępnym zmiennikiem Alberto.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No to faktycznie jest dramat w tym ataku. 4-3-2-1 to ustawienie, które najmniej podoba mi się ze wszystkich próbowanych przez Prandellego. Wiem, że nie ma teraz w Italii klasycznej trequartisty, dlatego ustawienie 4-3-1-2 schodzi na boczny tor, ale z drugiej strony gra jednym napastnikiem jeszcze takim pokroju Gilardino...
Nie wiem, nie trafia to do mnie.
Nie wiem, nie trafia to do mnie.
- Il Fenomeno
- Juventino
Balotelli grał z PSV, grał cały mecz z Cagliari, nie słyszałem, żeby był kontuzjowany. A Osvaldo zawieszony? Pierwsze słysze, zresztą chyba nie dostałby powołania, skoro jest zawieszony, a z kadrą od poniedziałku trenuje.dp10 pisze:jeden chyba zawieszony, a drugi kontuzjowany.Il Fenomeno pisze:Osvaldo? Balotelli?dp10 pisze:Włochy zagrają 4-3-2-1 z Bułgarią, w przodzie Candreva - Giak - Gila. Nie wygląda to zbyt imponująco...myślę, że jest spora szansa na występ Gabbiadiniego - bo jest chyba jednym dostępnym zmiennikiem Alberto.

- dp10
- Juventino
Mój błąd i Osvaldo i Balo są zawieszeni na to spotkanie zgodnie z tym info. Dostali powołanie bo zagrają w drugim spotkaniu.
http://football-italia.net/39033/italy- ... a-recalled
http://football-italia.net/39033/italy- ... a-recalled
- Skibil
- Redaktor
A co z Rossim? Przecież ten facet jest teraz kadrze potrzebny jak nikt inny. Obrona, pomoc jest świetnie obstawiona, natomiast "10" bardzo brakuje od kiedy Cassano przestał grać w reprezentacji. Duet Rossi - Balotelli wygląda świetnie.
- @D@$
- Juventino
Rossi to chyba zagrał pierwszy mecz po kontuzji, więc zapewne wróci, ale trochę za szybko by z miejsca powołanie dostać.
Dziwny ten news z Prandellim dzisiaj, rozumiem, że niektórzy z Capello sobie jaja robili?
Dziwny ten news z Prandellim dzisiaj, rozumiem, że niektórzy z Capello sobie jaja robili?
- grande amore
- Juventino
Dla mnie dzisiejsze info to jakas kaczka dziennikarska i uwazam, ze ktos powinien za to beknac. Nie dajmy sie zwariowac, Prandelli nie powiedzial wprost, ze po Mundialu odchodzi. Powiedzial, ze uchyli rabka tajemnicy, kiedy Wlosi beda w 100% pewni swojego uczestnictwa w tej imprezie. Po co ta cala histeria i domniemywanie na przyszlosc?
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda