Forumowicz od A do Z - vol.3

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Kto jako kolejny napisze swój alfabet?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 19:32

Deklasacja! Dziękuję komuś tam, kto oddał na mnie głos. :D

Z Juventusem od 1997 roku.
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 20:34

grande amore pisze:
francois pisze:
yanquez pisze:Kurde za 3h mam być w kościele, mam jeszcze tort do odebrania, pranie, golenie i prasowanie, potem odebranie wroga i błogosławieństwo u niej w domu... a siedzę na Juvepoland ;)
Po oświadczynach okazało się, ze kibicuje Interowi?
Moze mial na mysli tesciowa? ;-)
O tym nie pomyślałem :prochno: W sumie to tej JEJ dom :D

Może yanqueaz jak wróci to sam powie, kogo miał na myśli :D

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Dzejs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 12:08

Oczywiście,że yanquez !!!

''Prawdziwe szczęście jest rzeczą wysiłku, odwagi i pracy.''
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 12:25

Tydzień minął, czas na podsumowanie i gratulacje :wink:

Wyniki:
yanquez 86% [ 62 głosów ]
-10- 5% [ 4 ]
Antek666 4% [ 3 ]
Bobeknaklo 4% [ 3 ]

Do kolejnej ankiety przechodzi trójka przegranych.

Ankieta na przyszły tydzień wygląda więc następująco:
Antek666
Bobeknaklo
-10-
Mate.G

Następni w kolejce są: Ouh_yeah i italismano. Proszę o zmianę obecnej ankiety. Głosujemy przez tydzień.

Powodzenia!

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 13:56

francois pisze:
grande amore pisze:
francois pisze: Po oświadczynach okazało się, ze kibicuje Interowi?
Moze mial na mysli tesciowa? ;-)
O tym nie pomyślałem :prochno: W sumie to tej JEJ dom :D

Może yanqueaz jak wróci to sam powie, kogo miał na myśli :D
Miałem na myśli Żonę mą nową... Nadałem jej nową ksywkę po ślubie ;)

Dzisiaj śmigam do Chorwacji i będę pisał. Jak wrócę to wklepię wszystko na JP. Dzięki za głosy!!!!!

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 15:08

A ja w sumie chętnie się zgłoszę do kolejki oczekujących na ankietę :v

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 00:42

No i znowu muszę napisać ze trzy posty, żeby ktoś ogarnął, że TRZEBA ZROBIĆ NOWĄ ANKIETĘ...

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 05:26

Co z kolei musisz zrobić by znalazł się jakiś nowy alfabet? :?

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 08:00

szczypek pisze:No i znowu muszę napisać ze trzy posty, żeby ktoś ogarnął, że TRZEBA ZROBIĆ NOWĄ ANKIETĘ...
Jakbyś nie był pierdoła to byś napisał po prostu pw :whistle:

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 10:01

Szczypas no wszystko jest spoko, ale Liga Europy tu powstała, nie może przechodzić cała trójka przegranych do następnej ankiety. Po mojemu -to nawet dwójka byłaby niewystarczająco świeża. Potrzeba transferów :) Magii nicków działających na wyobraźnię...

Na Yanqueza głosowałbym w prawie każdej kombinacji, no ale wygrana w takim stylu chyba się w historii tej zabawy jeszcze nie zdarzyła ( muszę sprawdzić na wikipedii aby być pewnym) i nie uważam, tego za plus.
Chyba, żeby ładować więcej zawodników do jednej ankiety.

Żeby nie było, że tylko siedzę i p-lę, to zgłaszam się do którejś tam ankietki nowej edycji "gwiazdy robią po lodzie".

No i zgłaszam też organizatora zabawy. ( najlepiej do tej samej ankiety ^^ ) I Vimesa. I Pana Mamrota i Cabriniego i Alinę i Skara i Lypskiego i Lorda i jeszcze kilku ale muszę już wyjść do roboty właśnie.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Edit:
Szczypek - kumam zasady, ale fakt, że trzech zawodników zdobyło dwa dwa i dwa i pół głosu.. powiem tak niektórzy lubią Orange T-mobile Blachy Pruszyński Mostostal Azoty Ekstraklasę bo jest wyrównana, zaś niektórzy nie gdyż Steaua... :)
Zgadzam się z Zahorowym podejściem. Tu jest Polska, tu ludzie będą się dobrze bawili jak Ty jako organizator-wodzirej pokażesz im jak.
Ostatnio zmieniony 03 września 2013, 12:11 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 10:36

Siewier pisze:Jakbyś nie był pierdoła to byś napisał po prostu pw :whistle:
Będę!
Azazel pisze:Co z kolei musisz zrobić by znalazł się jakiś nowy alfabet? :?
Czekać, Kucharius1 napisał mi już jakiś czas temu, że jego alfabet jest w zasadzie gotowy, więc myślę, że już niedługo go ujrzymy. Smok-u zapewniał, że alfabet jest napisany, ale przegrał pierwszą ankietę, gdzieś wyjechał i przepadł na razie. Yanquez wiadomo :wink:
Supersonic pisze:Szczypas no wszystko jest spoko, ale Liga Europy tu powstała, nie może przechodzić cała trójka przegranych do następnej ankiety. Po mojemu -to nawet dwójka byłaby niewystarczająco świeża. Potrzeba transferów :) Magii nicków działających na wyobraźnię...
Są zasady, nie zawsze przechodzą trzy osoby. W obecnej ankiecie mam autentyczny problem na kogo zagłosować.
Supersonic pisze:No i zgłaszam też organizatora zabawy. ( najlepiej do tej samej ankiety ^^ ) I Vimesa. I Pana Mamrota i Cabriniego i Alinę i Skara i Lypskiego i Lorda i jeszcze kilku ale muszę już wyjść do roboty właśnie.
Powiem tak, zgłosić można byłoby każdego, ale po co skoro nie każdy później napisze alfabet. Mojego zgłoszenia być może się doczekasz.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 10:42

Ja też proponowałbym żeby nieco zmodyfikować zasady trafiania do ankiety. Ja sam przypuszczalnie bym się nie zgłosił, gdyby tego nie zasugerowali stahoo i szczypek, myślę że znajdzie się kilku innych użytkowników, którzy nie chcą się pchać przed szereg, a którzy w ankiecie dostaliby sporo głosów. Sugeruję zatem żeby wprowadzić możliwość proponowania w komentarzach czyj alfabet chcemy przeczytać. Jeżeli dana osoba zostanie zgłoszona przez, dajmy na to, trzech forumowiczów, to szczypek (albo ktoś inny) zapytałby się jej na PW czy nie ma nic przeciwko wzięciu udziału w zabawie. Jak odpisze że nie, nie chce, to nic na siłę, jeżeli nie wyrazi sprzeciwu, to trafia do ankiety.
szczypek pisze: Powiem tak, zgłosić można byłoby każdego, ale po co skoro nie każdy później napisze alfabet. Mojego zgłoszenia być może się doczekasz.
Dlatego warto by to było zrobić nie na zasadzie "słuchaj, zgłosiliśmy cię, wygrałeś ankietę, za dwa tygodnie widzę tutaj twój alfabet czy ci się to podoba czy nie" tylko "może byś wziął udział w zabawie, kilku użytkowników chętnie przeczyta coś na twój temat".

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 11:40

szczypek pisze:Mojego zgłoszenia być może się doczekasz.
czekasz na przeciwników z którymi będziesz miał szanse wygrać? :D

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 12:32

Chciałem przeprosić wszystkich za mój opóźniający się alfabet, mam dość znaczne problemy osobiste, ale wkrótce się doczekacie.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 13:38

Maly pisze:czekasz na przeciwników z którymi będziesz miał szanse wygrać? :D
:ok:
zahor pisze:Ja też proponowałbym żeby nieco zmodyfikować zasady trafiania do ankiety. Ja sam przypuszczalnie bym się nie zgłosił, gdyby tego nie zasugerowali stahoo i szczypek, myślę że znajdzie się kilku innych użytkowników, którzy nie chcą się pchać przed szereg, a którzy w ankiecie dostaliby sporo głosów. Sugeruję zatem żeby wprowadzić możliwość proponowania w komentarzach czyj alfabet chcemy przeczytać. Jeżeli dana osoba zostanie zgłoszona przez, dajmy na to, trzech forumowiczów, to szczypek (albo ktoś inny) zapytałby się jej na PW czy nie ma nic przeciwko wzięciu udziału w zabawie. Jak odpisze że nie, nie chce, to nic na siłę, jeżeli nie wyrazi sprzeciwu, to trafia do ankiety.
To znaczy ja nikomu nie ograniczam możliwości zasugerowania kto powinien napisać swój alfabet, sam nawet taką listę sporządziłem. Aczkolwiek podoba mi się Twój pomysł, myślę, że może podziałać mobilizująco na danego użytkownika fakt, iż inni chcieliby się o nim dowiedzieć czegoś więcej (w sensie, że będzie to widoczne). Tak zróbmy, a ja takie wiadomości będę się starał na bieżąco wysyłać (oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, aby i ci, którzy kogoś proponują zachęcili go do udziału w prywatnej wiadomości).
Supersonic, poczekamy jak się rozwinie sytuacja i wtedy zobaczymy co zrobić dalej.

Kucharius1, poczekamy ile trzeba będzie.

ODPOWIEDZ