Mercato (2012-2014)
- pumex
- Juventino

Nie sądzę, ponieważ jeśli Cellino chciałby Marrone, a my byśmy odmówili, to znając jego charakter, raczej na wejściu usłyszelibyśmy "nie" w sprawie Nainggolana. Zresztą, prezydent Cagliari parokrotnie mówił, że Marrone go nie interesuje. Może chodzi o jego charakterystykę piłkarską? Nie wiem, ale czas leci, spotkanie w sprawie Gilardino ciągle trwa, więc czasu na trudny temat Nainggolana jest coraz mniejmrozzi pisze:Może jest tak, że gdzieś po cichu tego piłkarza chcieli, ale my obiecaliśmy go już Sassuolo. Nie od dziś wiadomo, że bardzo nam zależało na zapewnieniu sobie w przyszłości usług Berardiego i Marotta robił wszystko, by dopiąć swego (Zaza, Ziegler, Marrone).

- Zdun
- Juventino

A mi sie przypomniał rok 2004 chyba keidy to w ostatnim dniu przyszedl Canavaro i Zlatan wiec moze i teraz bedzie jakas mila niespodzianka
Bo wymiana Fabio na Alberto nie jest wzmocnieniem raczej poziom zostalby taki sam.
- jakku1
- Juventino

Zaczynaja sie pojawiac nazwiska roznych innych pomocnikow. Az boje sie je przytoczyc
Pytanie brzmi czy to sa kandydaci do gry w naszych barwach czy w Cagliari w zamian za Nainngolana.
Edit: Kraza tez sluchy, ze byc moze Cagliari bedzie chcialo Bouy'a w druzynie. Zeby nie skonczylo sie tak jak z Verrattim.
Edit 2: A Chirico informuje, ze do porozumienia miedzy nami a Cagliari zostalo niewiele.
Edit: Kraza tez sluchy, ze byc moze Cagliari bedzie chcialo Bouy'a w druzynie. Zeby nie skonczylo sie tak jak z Verrattim.
Edit 2: A Chirico informuje, ze do porozumienia miedzy nami a Cagliari zostalo niewiele.
Ostatnio zmieniony 02 września 2013, 18:02 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- D-Rose
- Juventino

Tylko, ze wtedy u steru był Don "Santo Subito" Moggi ktory lubował sie w takim załatwianiu transferów. Marotta przewaznie pod koniec okienka sciaga szrot nie warty funta kłaków(choc czasem mu sie cos uda ciekawego wyjać np. Fabio Q. - ale to i tak mimo wszytsko nie poziom Zlatana czy tez Cannavaro) :twisted:Zdun pisze:A mi sie przypomniał rok 2004 chyba keidy to w ostatnim dniu przyszedl Canavaro i Zlatan wiec moze i teraz bedzie jakas mila niespodziankaBo wymiana Fabio na Alberto nie jest wzmocnieniem raczej poziom zostalby taki sam.

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
No oby oby.jakku1 pisze: Edit 2: A Chirico informuje, ze do porozumienia miedzy nami a Cagliari zostalo niewiele.
Wątpię, że oddamy Bouy'a, mimo tej paskudnej kontuzji.
Środek Marchisio, Pirlo, Vidal, Pogba, Nainggolan, w razie potrzeby Asamoah.
Verona zainteresowała się Peluso. De Ceglie nie łaska?
- jakku1
- Juventino

Szkoda, liczylem na Bonaventure. Przydalby sie w jakiejs rozsadnej cenie + 50% karty jakies mlodzika. Aha, a propos. Wlasnie do Atalanty na wspolwlasnosc poszedl Gouano.mrozzi pisze:Zdaje się, że Conte ostatecznie zrezygnował z walki o kogoś na lewą stronę, pewnie po dobrych występach naszego Czarnuszka.
Verona zainteresowała się Peluso. De Ceglie nie łaska?
Edit: Podobno jednak rozmowy w sprawie Nainngolana nie ukladaja sie najlepiej. Rany, jak w kalejdoskopie.
- zakiii
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
"Nie dojdzie do transferu Radji Nainggolana? Na to się może zanosić zdaniem włoskich mediów, które informują, że prezydent Cagliari, Massimo Cellino, opuszcza Mediolan i udaje się z powrotem na Sardynię. Ze spotkań wycofuje się także agent Belga, Alessandro Beltrami. "jakku1 pisze:
To jak w końcu ?
- mazi12
- Juventino

Kurde już troche napaliłem się na tego Belga. Dawać go tu! Na lewą stronę już itak nic nie znajdziemy to chociaż do środka jakieś wzmocnienie by się przydało, tym bardziej, że odeszli Luca i Giacch.
Jakieś sensowne wzmocnienie pod koniec okna zawsze spoko.
Jakieś sensowne wzmocnienie pod koniec okna zawsze spoko.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skoro i agent, i Cellino opuścili spotkanie...
Zawsze może być tak, że po prostu deal został dogadany, ale nikt jeszcze o tym nie wie.
Jeśli nie, Marotta zwróci się pewnie po jakiegoś kloca, tudzież trola.
- Lypsky
- Juventino

Nie mam nic przeciwko wymianie Gilardino - Quagliarella, o ile podpiszemy z nim kontrakt na 2 lata (nie więcej).
Nainggolan może i tak, ale nie za worek kasy (wszystko powyżej 15mln.). Nie będę miał pretensji do Marotty jeśli nic z tego nie wyjdzie.
Nainggolan może i tak, ale nie za worek kasy (wszystko powyżej 15mln.). Nie będę miał pretensji do Marotty jeśli nic z tego nie wyjdzie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jakku1
- Juventino

Cellino powiedzial, ze Nainngolan i Astori zostaja.bendzamin pisze:Skoro wygląda na to, że z Nainggolana nici, to... strzelaj!jakku1 pisze:Zaczynaja sie pojawiac nazwiska roznych innych pomocnikow. Az boje sie je przytoczyc
Juz nie pamietam wszystkich nazwisk, ktore mi sie obily o uszy, ale stawiam na kogos w stylu Parolo