Sezon 2013/2014
- Robaku
- Juventino
Może jutro jeszcze uda Ci się nabyc dzisiejszy PS. Bo innego na polskim rynku chyba nie uświadczysz. Nie da rady.
Ale jeśli jednak ktoś wie o innym Skarbie Kibica niż tym dostepnym w PS. to prosze meldowac na forum.
Ale jeśli jednak ktoś wie o innym Skarbie Kibica niż tym dostepnym w PS. to prosze meldowac na forum.
- Angelu
- Juventino
Mam takie pytanie. Czy w tym sezonie godziny rozgrywania meczów będą tak jak w poprzedniej i dzisiejszo-wczorajszej kolejce tj. sobota: 18:00 i 20:45 oraz niedziela: 1 mecz o 18:00 i kolejne 7 o 20:45?
Nie będzie meczy o 12:00 i 15:00?
- wojczech7
- Juventino
Wszystko niedługo wróci do normy (mecze o 15 w niedzielę). Mówił o tym bodaj Lipiński przy okazji naszego ostatniego meczu z Sampdorią.Angelu pisze:Mam takie pytanie. Czy w tym sezonie godziny rozgrywania meczów będą tak jak w poprzedniej i dzisiejszo-wczorajszej kolejce tj. sobota: 18:00 i 20:45 oraz niedziela: 1 mecz o 18:00 i kolejne 7 o 20:45?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Angelu
- Juventino
No niestety dziś Hellas poległa w Rzymie. Bardzo dobra 2 połowa w wykonaniu Romy. Totti mimo swojego wieku dalej jest genialny. Szczególnie prostopadłe piłki, ile ich to dziś było..
Na razie ASR trudnych przeciwników nie miała, ale oddać im trzeba, że na stojąco tych 6pkt. nie zdobyli.
Bramka Miralema, palce lizać

Na razie ASR trudnych przeciwników nie miała, ale oddać im trzeba, że na stojąco tych 6pkt. nie zdobyli.
Bramka Miralema, palce lizać

- Robaku
- Juventino
Ale już widać, że w Serie A są problemy z obroną. I tutaj my możemy przewodzić pod względem najmniejszej ilości straconych goli.
Widać, że Genoa i Sassuolo będą miały duży problem, żeby się utrzymać. Nie wiem czy dojście Marrone pomoże druzynie z Sassuolo ( ktoś wie czemu Berardi nie gra) - może warto by było im jeszcze podrzucić Mottę :C - w końcu w Serie A ograny.
Na pewno te dwie kolejki niektórych trenerom i właścicielom pokazą, ze ich druzyny są zagrożone spadkiem i dzieki temu może uda się kogoś sprzedać.
Co do druzyn które bedą walczyly o top 3 to tak jak mówilo się wczesniej - Fiora, Napoli, Wydaje mi się, że Inter i Roma predzej czy później spuchną nie mają kadry, żeby przez cały sezon walczyć na tym poziomie, choc ich przewagą jest brak pucharów.
Widać, że Genoa i Sassuolo będą miały duży problem, żeby się utrzymać. Nie wiem czy dojście Marrone pomoże druzynie z Sassuolo ( ktoś wie czemu Berardi nie gra) - może warto by było im jeszcze podrzucić Mottę :C - w końcu w Serie A ograny.
Na pewno te dwie kolejki niektórych trenerom i właścicielom pokazą, ze ich druzyny są zagrożone spadkiem i dzieki temu może uda się kogoś sprzedać.
Co do druzyn które bedą walczyly o top 3 to tak jak mówilo się wczesniej - Fiora, Napoli, Wydaje mi się, że Inter i Roma predzej czy później spuchną nie mają kadry, żeby przez cały sezon walczyć na tym poziomie, choc ich przewagą jest brak pucharów.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Napoli z Violą słabo w obronie, zwłaszcza, że z tuzami nie grali. Roma zadziwiająco dobrze w tym aspekcie, moga być czarnym koniem i awansować do pierwszej trójki. Co do ich wąskiej ławki. Fiorentina z Napoli nie mają wcale o wiele szerszej, a zwłaszcza śmieciarze będą się angażowali na 100% w swoich meczach pucharowych.
Cieszy stabilność Juventusu i dobra obrona, to powinno być w tym sezonie kluczowe ( jakby w Italii kiedyś było inaczej
).
PS: Oczywiście to dopiero druga kolejka i wszystko może się diametralnie zmienić, więc to takie januszowe gdybanki
EDIT: Jednak pisanie z telefonu mnie przerasta :rotfl:
Cieszy stabilność Juventusu i dobra obrona, to powinno być w tym sezonie kluczowe ( jakby w Italii kiedyś było inaczej

PS: Oczywiście to dopiero druga kolejka i wszystko może się diametralnie zmienić, więc to takie januszowe gdybanki
EDIT: Jednak pisanie z telefonu mnie przerasta :rotfl:
Ostatnio zmieniony 01 września 2013, 23:10 przez Marat87, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Napoli z Violą słabo w obronie, zwłaszcza, że z tuzami nie grali. Roma zadziwiająco dobrze w tym aspekcie, moga być czarnym koniem i awansować do pierwszej trójki. Co do ich wąskiej ławki. Fiorentina z Napoli nie mają wcale o wiele szerszej, a zwłaszcza śmieciarze będą się angażowali na 100% w swoich meczach pucharowych.
).
PS: Oczywiście to dopiero druga kolejka i wszystko może się diametralnie zmienić.

PS: Oczywiście to dopiero druga kolejka i wszystko może się diametralnie zmienić.
- Castiel
- Juventino
Nie ma się co zachwycać zarówno Napoli jak i Violą. Drużyny te mają spore potencjały ofensywne, ale obrona i wąska ławka to problemy, które prędzej czy później okażą się nie do przeskoczenia. Zaangażowanie w pucharach spowoduje u nich zmęczenie i w lidze zaczną gubić punkty. My mamy szeroki skład i możemy wystawić np Isle, Caceresa, Ogbonne itp nie tracąc wiele i mimo to wciąż wygrywać z ligowymi przeciwnikami.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Druga kolejka i znowu tylko 1 remis!
Napoli i Fiorentina będą piekielne mocne. Mogą już nie tracić głupio tylu punktów, więc mam nadzieję, że w przeciwieństwie do zeszłego sezonu znowu zaczniemy ogrywać najlepsze ekipy w bezpośrednich pojedynkach. Milan z Kaką, Inter i Roma także mogą być bardzo niebezpieczne i powalczyć o LM. Zapowiada się niesamowity sezon!
Dodatkowo wszystkie te ekipy będą pod hasłem "bijmy króla!" spinać się na mecze z nami, żeby pokazać, że są już lepsze od nas. Szczególnie Napoli i Fiorentina będą traktować mecze z nami jak finał LM. Wielkie wyzwanie przed Conte i naszymi piłkarzami. Niby trudno wyobrazić sobie, że moglibyśmy zająć miejsce poza podium, które byłoby katastrofą, ale w tym sezonie wiele się może zdarzyć i nie można sobie pozwolić na żadne przestoje i głupie tracenie punktów.
Napoli i Fiorentina będą piekielne mocne. Mogą już nie tracić głupio tylu punktów, więc mam nadzieję, że w przeciwieństwie do zeszłego sezonu znowu zaczniemy ogrywać najlepsze ekipy w bezpośrednich pojedynkach. Milan z Kaką, Inter i Roma także mogą być bardzo niebezpieczne i powalczyć o LM. Zapowiada się niesamowity sezon!
Dodatkowo wszystkie te ekipy będą pod hasłem "bijmy króla!" spinać się na mecze z nami, żeby pokazać, że są już lepsze od nas. Szczególnie Napoli i Fiorentina będą traktować mecze z nami jak finał LM. Wielkie wyzwanie przed Conte i naszymi piłkarzami. Niby trudno wyobrazić sobie, że moglibyśmy zająć miejsce poza podium, które byłoby katastrofą, ale w tym sezonie wiele się może zdarzyć i nie można sobie pozwolić na żadne przestoje i głupie tracenie punktów.
- Bruce Badura
- Juventino
I o to głównie chodziło, ten sezon zaczął się z niezłym pierdyknięciem. Faworyci nie zawodzą, grają atrakcyjną piłkę. Nic tylko oglądać;]