Mercato (2012-2014)
- annihilator1988
- Juventino

Ludzie, gdzie ja w swojej wypowiedzi odniosłem się do Turana? Samo "nazwanie" AM ligowym średniakiem powinno Wam dać do myślenia. Chodziło mi o podkreślenie możliwego scenariusza, w którym letnie okienko zakończy się na wyrzuceniu zbędnego balastu, oraz kupnie brakującego ogniwa w zimie
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
cagliari odrzuciło porpozycje Juve 14 mln + połówka Marrone za Radje. Kurcze czego oni oczekują? Marzę o Radji i Ibarbo i niech JUve pozbędzie się DeCeglie, MOtty, FaQa, Isli niech dorzuci im Beltrame (na nim im najbardziej zalezy) ale niech powalczy o tych dwóch.
Czuje, że obaj by się swietnie w Turynie odnaleźli - waleczni, z dobrą kondycją,uniwersalni. Nawet zmniejszenie kadry pewnie Conte by przeżył jeśli Marotta dostarczyłby im tych dwóch.
Czuje, że obaj by się swietnie w Turynie odnaleźli - waleczni, z dobrą kondycją,uniwersalni. Nawet zmniejszenie kadry pewnie Conte by przeżył jeśli Marotta dostarczyłby im tych dwóch.
- jakku1
- Juventino

Podobno chca 16 albo 17m oraz polowke Marrone.Robaku pisze:cagliari odrzuciło porpozycje Juve 14 mln + połówka Marrone za Radje. Kurcze czego oni oczekują?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Robaku
- Juventino

Czyli w praktyce 20 baniek za Radje. Kurde to jest strasznie dużo kasy, nie wiem czy na to pojdzie Marrone, Radja jest warty pewnie z 15 poza tym to nadal bedzie rezerwowy. Może by się zebrało tyle kasy ale to trzeba sprzedąc Isle. Jakoś bardziej wole Marrone w Sassuolo i zapewnić sobie prawa do Berardiego. Niech biorą Cegłe:)
- pumex
- Juventino

Ponad 20 baniek za tego łysego Belga? Już raz nas Cellino wydymał, w maju '11.jakku1 pisze:Podobno chca 16 albo 17m oraz polowke Marrone.Robaku pisze:cagliari odrzuciło porpozycje Juve 14 mln + połówka Marrone za Radje. Kurcze czego oni oczekują?

- jakku1
- Juventino

Dokladnie.
Nie tylko Agresti w tej chwili o tym mowi, ale takze jakis dziennikarz telewizji SKY potwierdzil nasze duze zainteresowanie. Z tym, ze tutaj mi sie pare rzeczy nie trzyma kupy. Tuttosport informuje, ze w zamian za polowke Marrone i zejscie z tych 5m, ktore zadalismy od Sassuolo do 3,5m otrzymamy polowe karty Berardiego. Jakim wiec cudem mozemy oferowac Cellino 14m + 50% Marrone, skoro to 50% jest na dobrej drodze do Sassuolo? Nie wierze w to, ze pozbedziemy sie calosci jego karty, nie wierze tez w to, ze ktorys z tych klubow zgodzi sie na otrzymanie niegrajacej polowki Marrone. Ale juz mniejsza o to.
Co do Nainggolana, to wedlug Agrestiego nasze zainteresowanie jest powazne i bedziemy chcieli Belga teraz kupic. Nie dziwie sie, bo mowiac szczerze po ewentualnym odejsciu Marrone nasza kadra zbyt malo obszerna na walke na 3 frontach. Potrzebujemy jeszcze co najmniej dwoch graczy: wysoko grajacego skrzydlowego oraz srodkowego pomocnika. Nainggolan jest drogi, ale dobry. Jesli kwota transferu nie przekroczy 15m (na co sie nie zapowiada niestety) to bylbym jak najbardziej za.
Nie tylko Agresti w tej chwili o tym mowi, ale takze jakis dziennikarz telewizji SKY potwierdzil nasze duze zainteresowanie. Z tym, ze tutaj mi sie pare rzeczy nie trzyma kupy. Tuttosport informuje, ze w zamian za polowke Marrone i zejscie z tych 5m, ktore zadalismy od Sassuolo do 3,5m otrzymamy polowe karty Berardiego. Jakim wiec cudem mozemy oferowac Cellino 14m + 50% Marrone, skoro to 50% jest na dobrej drodze do Sassuolo? Nie wierze w to, ze pozbedziemy sie calosci jego karty, nie wierze tez w to, ze ktorys z tych klubow zgodzi sie na otrzymanie niegrajacej polowki Marrone. Ale juz mniejsza o to.
Co do Nainggolana, to wedlug Agrestiego nasze zainteresowanie jest powazne i bedziemy chcieli Belga teraz kupic. Nie dziwie sie, bo mowiac szczerze po ewentualnym odejsciu Marrone nasza kadra zbyt malo obszerna na walke na 3 frontach. Potrzebujemy jeszcze co najmniej dwoch graczy: wysoko grajacego skrzydlowego oraz srodkowego pomocnika. Nainggolan jest drogi, ale dobry. Jesli kwota transferu nie przekroczy 15m (na co sie nie zapowiada niestety) to bylbym jak najbardziej za.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2013, 20:21 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Ivory
- Juventino

Po co pchają się po tego bandytę z Cagliari? Nam trzeba kreatywności, nieprzewidywalności na skrzydłach i w ofensywie. Vidal, Marchisio, Asa, Naingolan, Pogba. Takie coś na jeden jedyny mecz - postawienie autobusu na Camp Nou.
- Robaku
- Juventino

Ivory realy? Wypada nam Vidal powiedzmy na 2-3 mecz i jestesmy w dupie jesli chodzi o zabezpieczenie tylów, jasne mozna wpuścić Padoina /Pogbę - pod warunkiem, że wróci Markiz, ale Radja wklada tyle serca do gry, zaangazowanie, podchodzi wysoko ,podaje aysstuje, duzo widzi. Zdecydowanie by sie u nas przydal, Kasa za niego będzie potęzna, chce go pół ligi, trzebana pewno te kwote jakos obniżyc jak ? Nie wiem, sprzedać Isle, oddac Beltrame, pozbyc sie DeCeglie / Motty i zacząc kombinowac jak pozyskac Belga. bo jest nieprzecitny.Ivory pisze:Po co pchają się po tego bandytę z Cagliari? Nam trzeba kreatywności, nieprzewidywalności na skrzydłach i w ofensywie. Vidal, Marchisio, Asa, Naingolan, Pogba. Takie coś na jeden jedyny mecz - postawienie autobusu na Camp Nou.
- meda11
- Juventino

Radja już jest bardzo dobry. Bandyta? Oby jak najwięcej takich bandytów w Juve. Facet może zaliczyć podobny skok jakościowy jak Vidal i trzeba mieć go po swojej stronie, a nie pozwolić na wykupienie przez inter, Napoli czy Milan. Jak trafi do kogoś z wymienionej trójki to będziemy przeklinać dzień w którym go odpuściliśmy.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pytanie tylko czy warto dawać 18mln za rezerwowego.meda11 pisze:Radja już jest bardzo dobry. Bandyta? Oby jak najwięcej takich bandytów w Juve. Facet może zaliczyć podobny skok jakościowy jak Vidal i trzeba mieć go po swojej stronie, a nie pozwolić na wykupienie przez inter, Napoli czy Milan. Jak trafi do kogoś z wymienionej trójki to będziemy przeklinać dzień w którym go odpuściliśmy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- meda11
- Juventino

Kiedyś trzeba wydać pieniądze. Tym bardziej, że mowa tutaj o bardzo dobrym piłkarzu i zapewnienie sobie jego usług to nie tylko wzmocnienie własnego zespołu ale i "osłabienie rywali". Nie da rady w nieskończoność wzmacniać skład za free, a jeśli chcemy gonić marzenie pt. LM to musimy mieć w kadrze 20-22 gości bijących się o pierwszą jedenastkę. Chcę przez to powiedzieć - jestem fanbojem Nainggolana i basta. 
- sebatiaen
- Juventino

Zobaczcie jaka mocna lawe maja najlepsze kluby w europie.
Jezeli przyjdzie Naingolan to tylko lepiej dla nas, bedzie to napewno wzmocnienie i to spore, on bedzie pierwszym zmiennikiem Vidala i Pogby.
Pirlo,Vidal,Marchisio,Pogba i Naingolan, piekne zestawienie, na 3 fronty wsam raz.
Jezeli przyjdzie Naingolan to tylko lepiej dla nas, bedzie to napewno wzmocnienie i to spore, on bedzie pierwszym zmiennikiem Vidala i Pogby.
Pirlo,Vidal,Marchisio,Pogba i Naingolan, piekne zestawienie, na 3 fronty wsam raz.
- meda11
- Juventino

Dokładnie. Ja rozumiem, że większość z nas wychowała się na Juve gdzie zmiennikami Nedveda, Del Piero czy Thurama były takie top playery jak Olivera, Zalayeta i Zenoni ale te czasy minęły. Nie wystarczy mieć w kadrze 15 bardzo dobrych/świetnych zawodników tylko 20-23. Wielkie tak dla Nainggolana.sebatiaen pisze:Zobaczcie jaka mocna lawe maja najlepsze kluby w europie.
- wagner
- Juventino

Ty to nazywasz wydymaniem ? To co powiedzieć o Diego czy Amaurim ? :roll: Normalny deal był owego 11.pumex pisze:Już raz nas Cellino wydymał, w maju '11.
My kupimy jednego z średniaka ligi włoskiej a musimy sprzedać 3 żeby na niego uzbierać? Przedział 10-15 to i tak wymagająca oferta.sebatiaen pisze:Zobaczcie jaka mocna lawe maja najlepsze kluby w europie