Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2013, 22:09

Ja uważam, że jeśli Mitra będzie ważną postacią Milanu to te 13 bramek raczej ustrzeli. W Mediolanie będzie zdecydowanie swobodniejszy.

Pamiętajmy, że włoskie okienko trwa o jeden dzień dłużej niż w większości europejskich państwach. Ale ile Real może sobie za niego żądać? Czy Galliani będzie tyle w stanie wyłożyć?
pablo1503 pisze: :bravo: Miej pretensje do mnie...
Pisałem ogólnie, do tych, którzy praktykują to samo. Nie mam do nikogo pretensji :wink: Zachęcam do innych - wydaje się - jaśniejszych* metod
pablo1503 pisze:Więcej. Skoro nie widzisz dwóch liczb to wstaw sobie w puste pole 'X'. Jak zobaczysz, że niewiadoma 'zjada' liczbę obok, to znaczy, że 'X' jest większy. Pierwsza lekcja darmowa, po następnych będę się upominał na PW. 8)
Dzięki śliczne 8) Przed maturą się upomnę :C
pablo1503 pisze:PS. Cytujesz mnie, a w polu jest napisane Bazyliszek... :whistle:
Pomyłka, po prostu wybacz

*dla mnie - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i mi podobnych, którzy wcześniej też się skarżyli :prochno:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 00:49

Mateuszello pisze:Przed maturą się upomnę :C
Spoko, czekam :)
Strasznie denerwuje mnie 'profesjonalizm' na stronie Milanu. Ciągłe ironizowanie w stronę Matriego i wypisywanie przed jego nazwiskiem 'bombardier' nie przystoi. Rozumiem ich zdenerwowanie, bo to nie jest transfer, który pozwoli im wrócić na szczyt Serie A, ale to co wypisują, to najzwyczajniej w świecie żenada. Jestem pewien w 100%, że za kilka tygodni, po strzeleniu paru bramek, będa za nim płakali, jak teraz za Pazzinim, gdy ma kontuzje.

Obrazek
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 40 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 14:47

Jakas plota, że Milan chce kupić meksykanina Ochoe na bramke, który to piłkarz zająłby im ostatnie miejsce non-EU :rotfl: Czyli Honda by nie przyszedł w zimę za darmo? To brzmi tak absurdalnie, że aż mi szkoda ich kibiców. Takich rzeczy to nawet Secco nie wyprawiał :prochno:

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 15:07

Marat87 pisze:Jakas plota, że Milan chce kupić meksykanina Ochoe na bramke, który to piłkarz zająłby im ostatnie miejsce non-EU :rotfl: Czyli Honda by nie przyszedł w zimę za darmo? To brzmi tak absurdalnie, że aż mi szkoda ich kibiców. Takich rzeczy to nawet Secco nie wyprawiał :prochno:
Trochę racji w tym jest. Na prawdę ciężko jest być kibicem Milanu w ostatnich tygodniach. Szanuje rywala, Inter to bardziej wróg, ale Milan zawsze jakiś taki klasowy, trochę się u nich pogorszyło po tym płaczu za gol Muntariego.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 15:39

Castiel pisze:Jakas plota, że Milan chce kupić meksykanina Ochoe na bramke, który to piłkarz zająłby im ostatnie miejsce non-EU
Z tego co kojarze to Meksykanin to prze-kocur tak więc taki transfer nie jest głupi, szczególnie, że Abbiatti swoje lata ma, a i poważną wtope lubi zaliczyć.

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 15:55

Ciekawe info na temat powrotu Kaki do Milanu. Na polskiej stronie Milanu, jest relacja z ostatnich dni okienka. Otóż podali, że przedstawicile Kaki doszli do porozumienia z Milanem w sprawie długości kontraktu Brazylijczyka, z tym, że jest jeden mały problem - Kaka chce zarabiać 7,5 mln euro, a Galliani oferuje 2,5-3mln :prochno:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 11:35

W Milanie jest chyba naprawdę bardzo ciężko z pieniędzmi, bo Galliani kombinuje jak żółw pod górkę. Kaka ma przyjść na chwilę do marca, a potem przejść do Los Angeles Galaxy. W zimowym okienku przyjdzie Honda. W ten sposób Milan ma zaoszczędzić.

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 19:14

Czyżby Matri miałby już dziś zadebiutować? :prochno:

Obrazek

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 22:11

Dokładnie, właśnie pojawił się na boisku, 25 minut do końca. 3-1.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2013, 10:54

Kaka już oficjalnie w Milanie, w rzeczywistości za darmo, w fantasy lidze można kupić za 8,5 mln.

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 września 2013, 11:15

Macie jakieś detale? Wchodzi w grę LA? To było naprawdę mocne okienko dla Serie A. Oprócz tradycyjnego grabienia pięknych kwiatów wreszcie można było zaobserwować jakąś ofensywę ze strony włoskich klubów. Czekam na jakieś finansowe podsumowania.

Obrazek
Pablitto

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 września 2013, 11:20

Real może otrzymać max 5 mln euro w postaci bonusów zaleznych od dyspozcyji piłkarza. Kontrakt na 2 lata, według mediów 4 bańki za sezon.

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2013, 13:39

Wiedziałem,że Łysy go ściągnie i brawo dla Galianiego. Powrót Kaki może podnieść poziom całego Milanu,jeśli się odrodzi.W Realu po prostu nie było dla niego miejsca.
---Kaka----
Szary--Balo

nieźle to wygląda :-D

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2013, 15:31

Do czego to doszło żeby kibice Juve cieszyli się, że Milan się bardzo wzmocnił, chyba już naprawdę nieciekawie było z tą ligą :D Ale fakt, w tym roku Serie A naprawdę się wzmocniła.
Tymczasem koszulka z numerem 10 ponoć już czeka na Hondę, to jak to w końcu jest? Nie było tak, że Milan miał tylko jedno miejsce non-EU?

#AllegriOut
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2013, 15:36

jarmel pisze:Do czego to doszło żeby kibice Juve cieszyli się, że Milan się bardzo wzmocnił, chyba już naprawdę nieciekawie było z tą ligą :D Ale fakt, w tym roku Serie A naprawdę się wzmocniła.

jakie tam bardzo :)
po prostu,gdy był Kaka Serie A była silna,fajnie powspominać dawne czasy :-D ciekawe czy Kaka się odnajdzie na nowo :P
Nie zmienia to faktu,że to My jesteśmy cały czas silniejsi.
Ostatnio zmieniony 02 września 2013, 15:37 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
ODPOWIEDZ