Juventini na wypożyczeniach...
- Piti
- Juventino
To bardzo fajnie, Olympique Marsylia to już konkretny rywal. Tak ogólnie to mam nadzieję, że ktoś z tercetu Zaza-Immobile-Gabbiadini wypali w swoich klubach na miare El Shaarawyego (może troche przesadziłem) i walnie te 10-15 bramek w lidze.bendzamin pisze:Na pewno. Dołożył też asystę.
- Dante93
- Juventino
Dziwne, na żadnej stronce nie widnieje, żeby strzelił chociaż jednąbendziamin pisze:Na pewno. Dołożył też asystę.

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- bendzamin
- Redaktor
Widnieje, na przykład na oficjalnej stronie Sampdorii.
http://www.sampdoria.it/4-3-per-noi-om- ... hiato.html
Edit:
I powtórki nawet znalazłem.
http://www.wawsport.com/friendly-match- ... V3VC5.dpbs
http://www.sampdoria.it/4-3-per-noi-om- ... hiato.html
Edit:
I powtórki nawet znalazłem.
http://www.wawsport.com/friendly-match- ... V3VC5.dpbs
- francois
- Juventino
OM to poważny rywal. Wygląda na to, że w lidze będzie to wyglądało podobnie.bendzamin pisze:Pół godziny Salamona, Wszołek cały mecz na ławie.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
W pucharze Włoch bramkę dla Torino strzelił Immobile a dla Sampy dwie Gabbiadini. Z tego co się dowiedziałem to Spezia wyeliminowała po karnych Genoe i tam coś obronił nasz Leali
- PlanetJuve
- Juventino
Manolo Gabbiadini zapakował wczoraj dwie bramki w pucharze Włoch.
Sampdoria 2 - 0 Benevento
half-time: (0 - 0)
match details :
73' Manolo Gabbiadini 1 - 0
83' Manolo Gabbiadini 2 - 0
Bardzo dobrze prezentuję się Manolo po przenosinach do Sampy. Narazie było to sparingi i wczesna faza Pucharu Włoch ale jego skuteczność cieszy.
Immobile też ukuł ale Torino przegrało.
Torino 1 - 2 Pescara
Na marginesie nasz były bomardiero Amauri też dwie bramki dla parmy ustrzelił
Ale te same informacje podał kolega wyżej. Po co powtarzasz? Nie czytałeś? / Dragon
Sampdoria 2 - 0 Benevento
half-time: (0 - 0)
match details :
73' Manolo Gabbiadini 1 - 0
83' Manolo Gabbiadini 2 - 0
Bardzo dobrze prezentuję się Manolo po przenosinach do Sampy. Narazie było to sparingi i wczesna faza Pucharu Włoch ale jego skuteczność cieszy.
Immobile też ukuł ale Torino przegrało.
Torino 1 - 2 Pescara
Na marginesie nasz były bomardiero Amauri też dwie bramki dla parmy ustrzelił

Ale te same informacje podał kolega wyżej. Po co powtarzasz? Nie czytałeś? / Dragon
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Obym się mylił, ale Milan i Napoli wyłowiły już chyba największe perły włoskiego ataku (Balotelli, El Shaarawy i Insigne). Cała ta trójka zaczyna grać w reprezentacji i stanowić o sile swoich mocnych zespołów, a nasi chłopcy dopiero ogrywają się gdzieś na wypożyczeniach. Oby z całej naszej trójki wyrósł chociaż jeden napastnik na poziomie Matriego/Quagliarelli, bo póki co wciąż im trochę brakuje.Bazyliszek pisze:Zaczyna mi się podobać ten wyścig szczurów 8) ciekawe kto z trójki: Immobile, Zaza, Gabbiadini zasłuży na przywdzianie koszulki Juve w przyszłym sezonie?
- Bobeknaklo
- Juventino
Zaza jest mi raczej anonimowy szczerze mówiąc, Immobile wydaje się być już na dobrym ligowym poziomie, zabrakło mu trochę regularności w Genui. Zaczął sezon nie najgorzej. Podpalił się w kilku meczach, np z Juventusem, ale odrobinę zaufania, regularnej gry i jestem pewien, że wystrzeli.
- Piti
- Juventino
@Crunny
Z tym Insigne to bym się tak nie rozpędzał bo jedynie co mi przypomina ten chłopak to Giovinco, czyli pilkarza ktory robi duzo szumu a 'gunwo' z tego wynika. Przynajmniej tak go pamiętam z gry w Napoli czy na mlodziezowych reprezentacjach nie dawno.
Balotelli to juz nie taka perła. Perłą to bym go nazwal jak jeszcze grał w Interze, teraz to już doswiadczony napastnik (mimo 23 czy tam 24 lat)
Z tym Insigne to bym się tak nie rozpędzał bo jedynie co mi przypomina ten chłopak to Giovinco, czyli pilkarza ktory robi duzo szumu a 'gunwo' z tego wynika. Przynajmniej tak go pamiętam z gry w Napoli czy na mlodziezowych reprezentacjach nie dawno.
Balotelli to juz nie taka perła. Perłą to bym go nazwal jak jeszcze grał w Interze, teraz to już doswiadczony napastnik (mimo 23 czy tam 24 lat)
- Robaku
- Juventino
Dobrze, dobrze będzie z niego pociecha albo calkiem duzy zarobek. Jeśli w tym sezonie rozwiną się i Boayke i Manolo to może bez problemu za rok odstrzelimy FaQa i kogoś jeszcze i nasz atak będzie wyglądał jeszcze lepiej.Crunny pisze:Boakye - bardzo udany debiut w Elche! Wszedł na boisko w 63. minucie, gdy jego drużyna przegrywała 1:2 i w 95. minucie strzelił wyrównującego gola:
- francois
- Juventino
Nie ma co się po jednym meczu. Jak debiutował choćby Krasić? Po roku wielu miało go już dosyć...
Ba, nawet Janczyk strzelił gola w debiucie w CSKA

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Robaku
- Juventino
Wiadomo ale liga hiszpanska to jest inna bajka niż belgijska. Inna sprawa jak gra cały mecz, a wchodzisz na ostatnie 15 min. Inna sprawa jak debiutuje 20 latek, a inna jak 24 letni zawodnik.francois pisze:Nie ma co się po jednym meczu. Jak debiutował choćby Krasić? Po roku wielu miało go już dosyć...
Wg mnie Boakye b. dobrze prezentowal sie juz w Sassuolo - dziwie się ,że go sobie tam nie zostawiali bo mogloby to ciekawie wygladac Berardi - Boakye - Zaza i w pomocy Marrone, ale coz jak widać w Elche nie powinien się zmarnować.