Wszystko o Milanie
- Robaku
- Juventino
na twitterze:
Well done Milan. As your Champions League present, you may purchase Federica Nargi for €12m. She comes with Alessandro Matri.
Mimo, że dostajemy 10 mln mniej przez awansu Milanu, w przypadku zakupu Matriego - zwroci się nam
Well done Milan. As your Champions League present, you may purchase Federica Nargi for €12m. She comes with Alessandro Matri.
Mimo, że dostajemy 10 mln mniej przez awansu Milanu, w przypadku zakupu Matriego - zwroci się nam

- baka
- Juventino
Haha już widzę jak Matri się tam odnajduje, w sumie obrońcy widzieliby tylko plecy, Antonio się nie popisał, że go tam nie sprawdził te rajdy, które mógł zrobić. Nie no, a tak na poważnie to w sumie Matri mógłby zostać, chyba, że jakaś na prawdę fajna oferta by wpłynęła (nie wierze, że to piszę, ale chyba w jakiś sposób go polubiłem).Robaku pisze:Podobno Milko - po meczu stwierdził w kontekscie Alessandro w Milanie, iż "Matri robi wiatr na skrzydełku". Kurda, że Conte tego nie wymyślił, że go nigdy tam nie sprawidzil.
- bendzamin
- Redaktor
Wydaje mi się, że wczoraj ta informacja obiła mi się o uszy, jak oglądałem spotkanie Śląska na Polsat Sport. Widzę, że Niemcy mają dać za niego 15 milionów. Jeśli to prawda, to dobry deal dla Milanu, a ja cieszę się, że nie będę musiał dłużej oglądać jego twarzy w Serie A, nie trawiłem gościa.D-Rose pisze:BILD, Sky Italia i Di Marzio podaja swieże infoski dotyczace Boatenga. Otoz Kevin Prince ma zostac sprzedany do Schalke - wg. nich przebywa własnie na testach medycznych :shock:
No i ciekawe, co wymyśli Galliani w kwestii jego zastępstwa. Facet lubuje się w transakcjach przeprowadzanych w ostatnich dniach mercato, więc trzeba obserwować uważnie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Transfer miałby być na kwotę około 12 milionów.bendzamin pisze:Widzę, że Niemcy mają dać za niego 15 milionów. Jeśli to prawda, to dobry deal dla Milanu, a ja cieszę się, że nie będę musiał dłużej oglądać jego twarzy w Serie A, nie trawiłem gościa.
No i ciekawe, co wymyśli Galliani w kwestii jego zastępstwa. Facet lubuje się w transakcjach przeprowadzanych w ostatnich dniach mercato, więc trzeba obserwować uważnie.
Pewnie sprowadzą Kakę, jako że on sam chce opuścić Madryt. Uważam jednak, że nic już tego okienka Milanowi nie uratuje. Po wydaniu 11/12 milionów na Matriego nie będzie ich stać na zrobienie czegoś spektakularnego. Boateng gdzieś się pogubił, ale w moim odczuciu jego sprzedaż jest błędem.
- SKAr7
- Juventino
Mówi się o Kace i Kuczce, a to już jest duo, które mogłoby coś zmienić w pierwszym składzie Milanu. Na razie to ploty, ale to byłyby dwójka, które zmieniłoby moje zapatrywania na perspektywy Milanu na ten sezon. I na przyszłość.mrozzi pisze: Pewnie sprowadzą Kakę, jako że on sam chce opuścić Madryt. Uważam jednak, że nic już tego okienka Milanowi nie uratuje. Po wydaniu 11/12 milionów na Matriego nie będzie ich stać na zrobienie czegoś spektakularnego.
Boateng pogubił się mniej więcej tak, jak Isla. Juventus jest w takim stanie finansowym, że może sobie pozwolić na trzymanie Chilijczyka na ławie i czekanie czy i kiedy się ogarnie. Boateng nie ma alternatywy w Milanie, musi grać albo odejść.mrozzi pisze: Boateng gdzieś się pogubił, ale w moim odczuciu jego sprzedaż jest błędem.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Jeśli odchodzi Boateng to sprawa jest jasna wróci Kaka...

- zahor
- Juventino
Trochę tak, ale w odnalezieniu formy raczej nie pomaga mu Allegri, który traktuje Boatenga jak zapchajdziurę i wystawia go na każdej możliwej pozycji. Nie mogę się oprzeć wrażeniu że Boateng od dwóch lat ustawiany jest zbyt blisko bramki przeciwnika, przez co nie jest w stanie pokazać pełni swoich możliwości. Dla mnie to środkowy pomocnik o charakterystyce nieco bardziej ofensywnej niż Vidal. Tymczasem u Allegriego bywa on trequartistą, bocznym napastnikiem, a kilka razy zdarzało mu się grać nawet tego najbardziej wysuniętego. Rozumiałbym tego typu kombinacje gdyby Milan miał bardzo silny środek pola i niedobór napastników, ale sytuacja była raczej odwrotna.mrozzi pisze: Boateng gdzieś się pogubił, ale w moim odczuciu jego sprzedaż jest błędem.
A skoro wraca Kaka, to co będzie z Hondą?Piotr Juvefan pisze:Jeśli odchodzi Boateng to sprawa jest jasna wróci Kaka...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przede wszystkim mają dziurawą obronę i tym się powinni zająć w pierwszej kolejności. Inwestują niemałe pieniądze w atak, pomoc wcale nie wygląda najgorzej (choć z całą pewnością dobre wzmocnienia by się i w tej formacji przydały). Za takie pieniądze mogliby pozyskać kogoś, kto dałby w obronie pewne gwarancje - obecnie mają sito. Nie mogą liczyć na to, że jakoś to będzie, bo przecież Balotelli czy inny Egipcjanin bramek zdobędą.SKAr7 pisze: Mówi się o Kace i Kuczce, a to już jest duo, które mogłoby coś zmienić w pierwszym składzie Milanu. Na razie to ploty, ale to byłyby dwójka, które zmieniłoby moje zapatrywania na perspektywy Milanu na ten sezon. I na przyszłość.
- D-Rose
- Juventino
Boateng sie pogubił ale Kaka od paru lat gra bez kolan.Ouh_yeah pisze:Jeśli Boateng "gdzieś się pogubił", to co powiedzieć o Kace?
Nie wiem co gorsze, sprzedac Kevina czy kupic Kake :lol:
Ale to nie moj cyrk, nie moje małpy. :twisted: