Mercato (2012-2014)
- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jak zwykle, świetne podsumowanie.Łukasz pisze:Matri, mimo wszystkich przestrzelonych okazji, to jeden z moich ulubionych grajków z obecnego Juve. Fakt - jego potencjał techniczny był dość ograniczony, a skuteczność nie była zadowalająca, ale zawsze na boisku pracował, biegał, szukał sytuacji...
Dla mnie Alessandro to naprawdę cudownie pozytywna postać, dzięki której odnalazłem w pewnym trudnym momencie radość jaką daje futbol. Mniejsza z tym. Matri do czasu dawał nam naprawdę dużo jeśli chodzi o poziom sportowy. Nawet w pierwszym sezonie mistrzowskim. Nie wiem dlaczego tak lubiłem tę osobę, a właściwie tak lubię. Ma świetną kobietę, zawsze pięknie cieszył się ze swoich bramek, jest osobą naprawdę nietuzinkową dla mnie. Czuję wręcz pewne rozbicie po tym transferze...
Podobnie jak Łukasz życzę Ale wiele dobrego. Dużo zdrowia i przede wszystkim i odnalezienia tej samej radości jaką posiadał w pewnym momencie grając dla Juventusu.
.
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mitra
Kurna. Ja nigdy nie potrafiłem skumać fascynacji Q. i na dobrą sprawę wolałbym go pchnąć z dopłatą, aby Alejandro został. Błąd władz Juventusu- i na prawdę wielka szkoda.
już tego nigdy nie usłyszę.
Oby Seba wypalił, bo jak ten karzeł się nie sprawdzi, to na szubienice, że "32" opchnęliśmy.
Kurna. Ja nigdy nie potrafiłem skumać fascynacji Q. i na dobrą sprawę wolałbym go pchnąć z dopłatą, aby Alejandro został. Błąd władz Juventusu- i na prawdę wielka szkoda.
Oby Seba wypalił, bo jak ten karzeł się nie sprawdzi, to na szubienice, że "32" opchnęliśmy.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Naprawdę to wygląda komicznie
jak nie chciał odejść do innych zespołów jak West Ham, Valladoid to narzekano, bluzgano na niego. Jak wchodził i pudlowal, kopal się po czole - narzekano.
A teraz placz. Panowie ogarnijcie się. Pewne jest to, że rowniez faqa jest na sprzedaz. Teraz tylko czekać na jakąs propozycje.
Odbiliśmy sobie hajs za Teveza, który obecnie jest w bardzo dobrej formie, fajnie jakbyśmy sprzedali jeszcze FaQa, Motte i DeCeglie, wtedy juz będzie porządek.
Zostalo 4 dni mercato, miejmy nadzieję, ze coś sie uda. Nie płakac, tylko popatrzec na to przez pryzmat ostatniego sezonu, albo i dluzej.
A teraz placz. Panowie ogarnijcie się. Pewne jest to, że rowniez faqa jest na sprzedaz. Teraz tylko czekać na jakąs propozycje.
Odbiliśmy sobie hajs za Teveza, który obecnie jest w bardzo dobrej formie, fajnie jakbyśmy sprzedali jeszcze FaQa, Motte i DeCeglie, wtedy juz będzie porządek.
Zostalo 4 dni mercato, miejmy nadzieję, ze coś sie uda. Nie płakac, tylko popatrzec na to przez pryzmat ostatniego sezonu, albo i dluzej.
- sebatiaen
- Juventino

No matko:((((((((
ludzie wstydzcie sie, co mecz go jechaliscie i nagle teraz jak to jest w zwyczaju juvepoland forum zaczynacie plakac bo on odchodzi.
Wezcie miejscie swoj meski szacunek i sie pozamykajcie, to jest naprawde zalosne, jestescie coponiektorzy zmienni jak panienki.
Jechaliscie goscia co chwile a teraz wielce placzecie nad odejscie, to nie jest pudelek, admini powinni was banowac :evil:
ludzie wstydzcie sie, co mecz go jechaliscie i nagle teraz jak to jest w zwyczaju juvepoland forum zaczynacie plakac bo on odchodzi.
Wezcie miejscie swoj meski szacunek i sie pozamykajcie, to jest naprawde zalosne, jestescie coponiektorzy zmienni jak panienki.
Jechaliscie goscia co chwile a teraz wielce placzecie nad odejscie, to nie jest pudelek, admini powinni was banowac :evil:
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Misiu, kto narzekał, ten narzekał. Jak masz chęci i czas to możesz sobie poszukać moich nawet głupich komentów pod wiadomościami.Robaku pisze:Naprawdę to wygląda komiczniejak nie chciał odejść do innych zespołów jak West Ham, Valladoid to narzekano, bluzgano na niego. Jak wchodził i pudlowal, kopal się po czole - narzekano.
A teraz placz. Panowie ogarnijcie się.
A tak w ogóle to życzę mu powodzenia w Milanie. Teraz poczuję się jak kibice Milanu, którzy oglądają Pirlo w Juve. Straszna wizja
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Ein nie traktuj tego personalnie, po prostu pośród tego ogólnego hejtowania Matriego jak przebisniegi przebijaly się teksty broniące go. A teraz z rzadka przebiajają się glosy chwalace ten transfer- to takie niespojne.Ein pisze:Misiu, kto narzekał, ten narzekał. Jak masz chęci i czas to możesz sobie poszukać moich nawet głupich komentów pod wiadomościami.Robaku pisze:Naprawdę to wygląda komiczniejak nie chciał odejść do innych zespołów jak West Ham, Valladoid to narzekano, bluzgano na niego. Jak wchodził i pudlowal, kopal się po czole - narzekano.
A teraz placz. Panowie ogarnijcie się.
A tak w ogóle to życzę mu powodzenia w Milanie. Teraz poczuję się jak kibice Milanu, którzy oglądają Pirlo w Juve. Straszna wizja
Wiadomo było, że kogos popchniemy, popchniemy tego na kogo będą 'zamowienia'. Wyszlo na Matriego, murawy i tak by nie powąchał, Był 5 w kolejce do grania. Teraz 5 - (jak długo) jest Quag.
Odzyskujemy 10 baniek z kasy wydanej na mercato tylko to chwalic.
- Pabloz9
- Juventino

Ale jest jeszcze Quagliarella i szansa na O mamma, mamma, mamma! - to u Zulianiego uwielbiam najbardziej; po meczu z Chelsea nuciłem kilka dni.Ein pisze:Mitra![]()
Mi też szkoda Martiego, ale taka jest naturalna kolej budowania coraz mocniejszego zespołu - wymiana najsłabszych ogniw.
Saldo mercato na ok. 0, więc możemy się spodziewać mocnego akcentu na zakończenie.][/i]
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2013, 23:00 przez Pabloz9, łącznie zmieniany 1 raz.
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- meda11
- Juventino

Ci co "płaczą" (w tym ja) po Matrim nie wypisywali hejtów pod jego adresem tak jak niektórzy tutaj sugerują. Jak chcecie to znajdźcie choćby jedno takie zdanie pośród moich postów. Z drużyny wyganiałem i nadal wyganiam Sebe oraz Quaga ale nie Matriego - kosztem tych dwóch. Trochę przyzwoitości, a nie wyzywacie od zmiennych panienek i niepoważnych. 
- Castiel
- Juventino

Nie szkoda mi go. Choć facet zrobił dużo dobrego tak trzeba go pożegnać bez żalu bo w tym sezonie to by się chyba z ławki nie podniósł. Teraz trzeba szybko zainwestować te pieniądze w Naniego i kończymy mercato z malutkim wynikiem na minus. Dobre okienko.
Aha wolałbym by już odeszli Giovinco lub Quagliarella bo ci dwaj to wybitne słabiaki przy których nawet Matri wygląda całkiem przyzwoicie.
Aha wolałbym by już odeszli Giovinco lub Quagliarella bo ci dwaj to wybitne słabiaki przy których nawet Matri wygląda całkiem przyzwoicie.
- Kamex22
- Juventino

http://www.acmilan.com.pl/news/NADCHODZ ... TTORE-7005
Nawet redakcja u nich powaliła profesjonalizmem i rzuca sarkazmem na lewo i prawo ;D
No cóż. Matri prochu już nie wymyśli. Lepiej było go sprzedać teraz niż za rok za znacznie mniejszy pieniądz. Aczkolwiek szkoda go jako osoby, bo jest bardzo pozytywnym człowiekiem.
Nawet redakcja u nich powaliła profesjonalizmem i rzuca sarkazmem na lewo i prawo ;D
No cóż. Matri prochu już nie wymyśli. Lepiej było go sprzedać teraz niż za rok za znacznie mniejszy pieniądz. Aczkolwiek szkoda go jako osoby, bo jest bardzo pozytywnym człowiekiem.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2013, 00:06 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Paradoksalnie szkoda, liczyłem, że to Quagliarella odejdzie. No ale widocznie za tego nikt nie rzuci groszem. Przypadek?
Bardziej niż Naniego chciałbym sprzedaży De Cegle (spełnienie marzeń) i sprowadzenie w jego miejsce skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia.
Bardziej niż Naniego chciałbym sprzedaży De Cegle (spełnienie marzeń) i sprowadzenie w jego miejsce skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia.
- Arbuzini
- Juventino

Sprzedajemy Matriego za 12 baniek i za podobne pieniądze w jego miejsce mamy Teveza, a Wy jeszcze narzekacie :roll: . Chłopaki, OGARNIJTA SIĘ!
Quag się zdrowo przyssał do koryta i już chyba do końca kontraktu nie uda nam się go sprzedać. Zresztą jakby miał odejść z rok to z racji kończącego się kontraktu realnie jesteśmy w stanie ugrać 5-7 mln E zakładając, że się jeszcze bardziej nie pogrąży kolejnym sezonem.
Transfery Teveza i Llorente oceniam pozytywnie, będziemy mieli z nich pożytek. Kolejny sezon z rzędu Szwagier będzie raczył nas swoim niechlujstwem, doprowadzając niektórych (w tym mnie) do szewskiej pasji. Generalnie atak nie jest zły, ale brakuje mi "tego trzeciego". Jednak biorąc pod uwagę jakie środki przeznaczyliśmy na to mercato to i tak jestem w szoku.
BTW.
Za dużo mamy w kadrze pereł typu Motta, De Ceglie, Padoin, Peluso, czy Isla. Za byłymi zawodnikami Atalanty nie przepadam, ale swoje zrobić potrafią, są tani w utrzymaniu i uniwersalni. W sprawie Chilijczyka wszyscy chyba patrzą w kierunku nieba i błagalnie proszą żeby jednak coś mu się w głowie i nóżkach poprzestawiało na lepsze. Statusu dwóch pierwszych panów nie rozumiem i jak nie teraz to w zimie powinniśmy ich odprawić z kwitkiem.
Mam nadzieję, że nie wyjdą z nas ostatnie dziady, w końcu LM to prestiż i pieniążki, i w końcówce mercato przeprowadzimy szturm na wahadłowego. Żadnego tam Naniego. Wahadłowego.
Quag się zdrowo przyssał do koryta i już chyba do końca kontraktu nie uda nam się go sprzedać. Zresztą jakby miał odejść z rok to z racji kończącego się kontraktu realnie jesteśmy w stanie ugrać 5-7 mln E zakładając, że się jeszcze bardziej nie pogrąży kolejnym sezonem.
Transfery Teveza i Llorente oceniam pozytywnie, będziemy mieli z nich pożytek. Kolejny sezon z rzędu Szwagier będzie raczył nas swoim niechlujstwem, doprowadzając niektórych (w tym mnie) do szewskiej pasji. Generalnie atak nie jest zły, ale brakuje mi "tego trzeciego". Jednak biorąc pod uwagę jakie środki przeznaczyliśmy na to mercato to i tak jestem w szoku.
BTW.
Za dużo mamy w kadrze pereł typu Motta, De Ceglie, Padoin, Peluso, czy Isla. Za byłymi zawodnikami Atalanty nie przepadam, ale swoje zrobić potrafią, są tani w utrzymaniu i uniwersalni. W sprawie Chilijczyka wszyscy chyba patrzą w kierunku nieba i błagalnie proszą żeby jednak coś mu się w głowie i nóżkach poprzestawiało na lepsze. Statusu dwóch pierwszych panów nie rozumiem i jak nie teraz to w zimie powinniśmy ich odprawić z kwitkiem.
Mam nadzieję, że nie wyjdą z nas ostatnie dziady, w końcu LM to prestiż i pieniążki, i w końcówce mercato przeprowadzimy szturm na wahadłowego. Żadnego tam Naniego. Wahadłowego.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2013, 00:47 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino

Jeżeli zachachmęcisz tak, że Galliani te dwanaście baniek zapłaci za krasnala, to będziesz moim guru. Ludzie, opamiętajcie się. Dostać tyle forsy za któregokolwiek z tej czwórki to jak wygrać na loterii. Do niedawna wydawało się że wyciągnięcie takiej kasy za dwójkę napastników wcale nie musi być łatwe, a tymczasem niektórzy narzekają że łysy Mikołaj, który zrobił nam megaprezent w sumie mógłby wziąć tego czy tamtego. Dać palec, a wezmą całą rękę.Buffalo pisze:Niby spoko, ale pierwszy do odstrzalu powinien isc Sebuś!