Serie A: Mercato 2013
- Vimes
- Juventino
Zgasł? 16 meczów w pierwszym składzie, 1 jako zmiennik i 7 goli na koncie w Sienie to bardzo dobry wynik, a o ile dobrze pamiętam to poza tym podyktowano jeszcze dwa rzuty karne za faule na nim.Robaku pisze:Na początek oficjalne pozyskanie przez Livorno Emeghery - tego czarnoskorego napadziora ze Sieny, ktory mial b. dobry początek częsci wiosennej, póxniej zgasl, ale koniec koncow dal rade. Na pewno pokazuje to, że Livorno nie chce od razu zjechac do Serie B.
- Vimes
- Juventino
Fiorentina braku Ljaijcia nawet nie odczuje, a przy okazji trochę pieniędzy wpadnie do klubowej kasy. Zawodników ofensywnych to Viola ma akurat pod dostatkiem. Zastanawia mnie co będzie z Wolskim, bo za dużo szans na grę raczej nie dostanie. Zdecydowanie lepiej dla niego byłoby iść na wypożyczenie, bo szkoda, żeby przepadł. Ten Compper co przyszedł z Wolskim to wywalczył sobie już miejsce w pierwszym składzie czy kogoś zastępował?
- Rommanov
- Juventino
Pozycja Pizarro odpada. Zostają 2 miejsca w pomocy, a kandydaci: Valero, Aqua, Matias, Vecino, Ambro, Wolski, Bakić. Ostatnia czwórka rywalizuje o pozycję drugiego zmiennika, ale wydaje mi się, że szanse rozkładają się w podanej wyżej kolejności. Ktoś z dwójki Bakić-Wolski na 99% zmieni otoczenie, o ile nie obaj.Vimes pisze:Fiorentina braku Ljaijcia nawet nie odczuje, a przy okazji trochę pieniędzy wpadnie do klubowej kasy. Zawodników ofensywnych to Viola ma akurat pod dostatkiem. Zastanawia mnie co będzie z Wolskim, bo za dużo szans na grę raczej nie dostanie. Zdecydowanie lepiej dla niego byłoby iść na wypożyczenie, bo szkoda, żeby przepadł. Ten Compper co przyszedł z Wolskim to wywalczył sobie już miejsce w pierwszym składzie czy kogoś zastępował?
Co do Comppera to ciężko to stwierdzić po jednym meczu. Gramy też el. LE, więc Montella będzie rotował. W zeszłym sezonie Compper był w 4os. defensywie pierwszym zmiennikiem na stoperze. W przedsezonowym 3-5-2 grywali na zmianę z Saviciem na pół-lewym obrońcy. Na środku grali Gonzalo i młody Hegazi. Na pół-prawym Roncaglia i Tomović. Ostatnia dwójka jest po prostu mocno średnia, więc Montella próbował Savicia po prawej stronie. Ale jak będzie okaże się po kilku kolejkach.

- francois
- Juventino
Kim są tamci pozostali trzej, że Rafał w ogóle nie gra? Jest tak słaby, czy tamci mają fory jako wychowankowie?Rommanov pisze:Pozycja Pizarro odpada. Zostają 2 miejsca w pomocy, a kandydaci: Valero, Aqua, Matias, Vecino, Ambro, Wolski, Bakić. Ostatnia czwórka rywalizuje o pozycję drugiego zmiennika, ale wydaje mi się, że szanse rozkładają się w podanej wyżej kolejności. Ktoś z dwójki Bakić-Wolski na 99% zmieni otoczenie, o ile nie obaj.Vimes pisze:Fiorentina braku Ljaijcia nawet nie odczuje, a przy okazji trochę pieniędzy wpadnie do klubowej kasy. Zawodników ofensywnych to Viola ma akurat pod dostatkiem. Zastanawia mnie co będzie z Wolskim, bo za dużo szans na grę raczej nie dostanie. Zdecydowanie lepiej dla niego byłoby iść na wypożyczenie, bo szkoda, żeby przepadł. Ten Compper co przyszedł z Wolskim to wywalczył sobie już miejsce w pierwszym składzie czy kogoś zastępował?
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Kucharius1
- Juventino
Serio nie znasz Ambrosiniego ? :roll:francois pisze:Kim są tamci pozostali trzej, że Rafał w ogóle nie gra? Jest tak słaby, czy tamci mają fory jako wychowankowie?Rommanov pisze:Pozycja Pizarro odpada. Zostają 2 miejsca w pomocy, a kandydaci: Valero, Aqua, Matias, Vecino, Ambro, Wolski, Bakić. Ostatnia czwórka rywalizuje o pozycję drugiego zmiennika, ale wydaje mi się, że szanse rozkładają się w podanej wyżej kolejności. Ktoś z dwójki Bakić-Wolski na 99% zmieni otoczenie, o ile nie obaj.Vimes pisze:Fiorentina braku Ljaijcia nawet nie odczuje, a przy okazji trochę pieniędzy wpadnie do klubowej kasy. Zawodników ofensywnych to Viola ma akurat pod dostatkiem. Zastanawia mnie co będzie z Wolskim, bo za dużo szans na grę raczej nie dostanie. Zdecydowanie lepiej dla niego byłoby iść na wypożyczenie, bo szkoda, żeby przepadł. Ten Compper co przyszedł z Wolskim to wywalczył sobie już miejsce w pierwszym składzie czy kogoś zastępował?
Wolski jest słaby fizycznie dlatego nie gra.
- francois
- Juventino
Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś na niego tak mówił. Szpaqu styleKucharius1 pisze:Serio nie znasz Ambrosiniego ? :roll:francois pisze:Kim są tamci pozostali trzej, że Rafał w ogóle nie gra? Jest tak słaby, czy tamci mają fory jako wychowankowie?Rommanov pisze: Pozycja Pizarro odpada. Zostają 2 miejsca w pomocy, a kandydaci: Valero, Aqua, Matias, Vecino, Ambro, Wolski, Bakić. Ostatnia czwórka rywalizuje o pozycję drugiego zmiennika, ale wydaje mi się, że szanse rozkładają się w podanej wyżej kolejności. Ktoś z dwójki Bakić-Wolski na 99% zmieni otoczenie, o ile nie obaj.

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Robaku
- Juventino
Lamela juz oficjalnie w Tottenham. A Ljajic w Romie.
Boaykye w Elche.
Roma walczy o finansowe scudetto z Milanem. Kurde ile oni w tym okienku zarobili to jest kosmos. Ale ich sklad mnie nie przekonuje. Ostatni sezon Tottiego, DeRossi, który pewnie zostanie, ale na jak długo. Tylko ten Garcia może zrobić im jakiś (LE) sukces.
Boaykye w Elche.
Roma walczy o finansowe scudetto z Milanem. Kurde ile oni w tym okienku zarobili to jest kosmos. Ale ich sklad mnie nie przekonuje. Ostatni sezon Tottiego, DeRossi, który pewnie zostanie, ale na jak długo. Tylko ten Garcia może zrobić im jakiś (LE) sukces.
- shaft
- Juventino
Post do przeniesienia bo pomyliłem tematyCalciobar pisze:Wg niektórych włoskich stron internetowych, bukmacher Paddy Power wypłaca już pieniądze tym, którzy postawili na przejście Naniego z MU do Juventusu. Najwyraźniej więc agencja ta uznała transfer za dokonany lub przynajmniej pewny. Warto dodać, że to właśnie Paddy Power jako pierwszy bukmacher "przyklepał" przejście do Juventusu Carlosa Teveza.

Mówili, że nie ma Jah, chcieli nas oszukać...
- francois
- Juventino
O ile pamiętam to już rok temu miał być bardzo blisko Lazio i nic z tego nie wyszłoAndryk pisze:dzisiaj mówi się, że Burak Yilmaz za €12 mln w Lazio, jesli to potwierdzi wieczorem to bardzo ciekawy transfer się nam szykuje w Seria A.

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Castiel
- Juventino
Nam nie jest w ogóle potrzebny, ale Lazio może się bardzo przydać. Dobry zawodnik.francois pisze:O ile pamiętam to już rok temu miał być bardzo blisko Lazio i nic z tego nie wyszłoAndryk pisze:dzisiaj mówi się, że Burak Yilmaz za €12 mln w Lazio, jesli to potwierdzi wieczorem to bardzo ciekawy transfer się nam szykuje w Seria A.Zobaczymy czy uda się im drugie podejście
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Podobno z Milanem negocjacje zaczyna... Kaka. Sam piłkarz ogłosił dziś chęć odejścia, w Realu ponoć nie będą robić mu problemów. Pytanie, za ile? Wszystko z realmadrid.pl.