Wszystko o Milanie
- domooo
- Juventino
bramkowy remis u siebie to rzeczywiście niekorzystna sytuacja, ale na wyjeździe?Kimi pisze:Może to, co w cytowanym fragmencie pominąłeś? :roll:Łukasz pisze:więc wystarczy bezbramkowy remis - co tu rozumieć?
Wyraźnie tam napisałem, że każda bramka PSV sprawia, że Milan znajdzie się w ciemnej dupie (z wyjątkiem stanu 0-1 wtedy ### jest jaśniejsza). 1-2 postawi Mediolańczyków w sytuacji gdzie wyrównanie gówno im daje więc, tak jak pisałem już wcześniej - na tę jedną bramkę PSV będą musieli odpowiedzieć dwiema. Czy to faktycznie lepsza sytuacja?

I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- Dante93
- Juventino
Spójrz z drugiej strony, ze strony PSV- nawet jak nie stracą gola to są w ciemnej pupie bo muszą strzelaćKimi pisze: Czy to faktycznie lepsza sytuacja?

Milan na papierze powinien z Holandii przywieźć zwycięstwo, ale litości, wynik 1:1 i perspektywa bycia gospodarzem w rewanżu to zawsze dobra sytuacja :oops:
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- Cabrini_idol
- Juventino
Racja, ale też często okazuje się zgubne, bo teraz gole PSV będą podwójnie punktowane. Milan wykorzystal tylko raz w Eindhoven ten przywilej. PSV nie stoi na straconej pozycji.
Go Rood-witten ! ;]

Go Rood-witten ! ;]
Nie, nie powinieneśFalsoVero pisze: Wiem, powinienem być za drużynami które reprezentują Włochy w rozgrywkach europejskich ale z taką grą Milanu to tylko wstyd.

Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2013, 19:11 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- FalsoVero
- Juventino
Po tym co wczoraj oglądnąłem uważam, że Milan nie zasługuje na awans. PSV grało bez kompleksu i mam nadzieję, że na San Siro strzelą o jedną bramkę więcej. Wiem, powinienem być za drużynami które reprezentują Włochy w rozgrywkach europejskich ale z taką grą Milanu to tylko wstyd.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- juventussek
- Juventino
Ładnie Hellas sobie pogrywa z Milanem ciekawe jak się ten mecz skończy, dwie bramki Toniego z głowy ;d
Koniec meczu Ci z Werony jakby mieli więcej zimnej krwi w kontrach to ten mecz się powinien skończyć z 5-1
Balotelli wszystkie piłki tracił, zbliżał się koniec meczu ''Balo Style'' ON padanie w polu karnym ale sędzia rozegrał dobre zawody i Mario nawet kartkę zebrał. No jedyne co można napisać to Hellas mi zaimponowało walecznością, dużo biegali na skrzydłach i dobrze się bronili 
Koniec meczu Ci z Werony jakby mieli więcej zimnej krwi w kontrach to ten mecz się powinien skończyć z 5-1

Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2013, 19:55 przez juventussek, łącznie zmieniany 1 raz.
- yamakasi
- Juventino
We Włoszech w całej historii były tylko dwa przypadki żeby mistrzem została drużyna która przegrała pierwszy mecz, więc Milan własnie przegrał scudetto Smile) jednego kandydata mniej..
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak widac, sezon dla Milanistow rozpaczety z grubej rury ; )Mecz z juve możemy walkowerem oddać...
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Osgiliath
- Juventino
Niby niespodzianka, ale z tym ich pre-season wydaje mi się, że formę to oni mieli na sparingi a teraz zeszło z nich powietrze jak się liga rozpoczęła. Ciekawe, czy będzie tak, jak w poprzednim roku, kiedy to pod koniec pierwszej rundy dopiero zebrali się w całość.
Teraz liczę tylko na to, że odpadną z PSV i to z trzech powodów:
- brak kasy do budżetu, co przełoży się na...
- ...brak transferów i dalsze finansowe perturbacje klubu, który nie jest w stanie dać 4 mln na Hondę i trzyma Robsona i KPB z fest zarobkami
- sprawiedliwość dziejową za farsowny mecz ze Sieną...
Wiem, że powinienem kibicować włoskim drużynom na arenie międzynarodowej, ale tu zrobię wyjątek.
Teraz liczę tylko na to, że odpadną z PSV i to z trzech powodów:
- brak kasy do budżetu, co przełoży się na...
- ...brak transferów i dalsze finansowe perturbacje klubu, który nie jest w stanie dać 4 mln na Hondę i trzyma Robsona i KPB z fest zarobkami
- sprawiedliwość dziejową za farsowny mecz ze Sieną...
Wiem, że powinienem kibicować włoskim drużynom na arenie międzynarodowej, ale tu zrobię wyjątek.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Obawiałem się, że w końcówce meczu padnie jakaś bramka Milanu (w zeszłym sezonach mieli sporo szczęścia) bądź zostanie odgwizdany jakiś karny... Piłkarze mediolańczyków chcieli pomóc arbitrowi w podjęciu takiej decyzji, ale ten reagował prawidłowo.
Bardzo ciekawa, odważna gra miejscowych. Ilość osób na trybunach nie dziwi - już dawno nie grali w Serie A. Milan bez pomysłu, ikry, fatalne błędy w obronie - słowem lipa. Z taką grą nie mają czego szukać w rewanżu z Holendrami.
Bardzo ciekawa, odważna gra miejscowych. Ilość osób na trybunach nie dziwi - już dawno nie grali w Serie A. Milan bez pomysłu, ikry, fatalne błędy w obronie - słowem lipa. Z taką grą nie mają czego szukać w rewanżu z Holendrami.
- D-Rose
- Juventino
Ja bardzo na to licze. Choc jako kibic Legii w grupie wolałbym Lazio ale Milanem oczywiscie nie pogardze. Trzymam kciuki za odpowiedni rezultat 8)Vimes pisze:Jak myślicie, czy Milan sprawi dzisiaj wielką frajdę swoim polskim kibicom dając nadzieję na trafienie do jednej grupy z Legią i przyjazd do Polski?

- rad
- Juventino
Milan jakoś szału dzisiaj nie robi w starciu z PSV. Mimo, że wygrywa po bramce Boatenga, to ten ostatni praktycznie się nie wyróżnia względem swoich kolegów. Jakoś do tej LM się mimo to dostaną.
Dużo ciekawszym wydaje się mecz na Celtic Park. Mimo, że mało bramek jak do tej pory to Celtic walczy.
Dużo ciekawszym wydaje się mecz na Celtic Park. Mimo, że mało bramek jak do tej pory to Celtic walczy.
- Osgiliath
- Juventino
Oj dostaną się dostaną - 2:0. Galliani -> Matri here he comesrad pisze:Milan jakoś szału dzisiaj nie robi w starciu z PSV. Mimo, że wygrywa po bramce Boatenga, to ten ostatni praktycznie się nie wyróżnia względem swoich kolegów. Jakoś do tej LM się mimo to dostaną.

- gucio_juve
- Juventino
Swoją drogą, oglądam mecz Milanu 2x z rzędu i ten Poli całkiem fajnie wygląda. Nie żebym zaraz żałował, że do nas nie trafił, ale całkiem ciekawie się zapowiada. To może być niezłe uzupełnienie/wzmocnienie składu Rossonerich.