Serie A 13/14 (1): Sampdoria 0-1 JUVENTUS
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Gramy koszmarnie... zbiera mi się na wymioty od tych 50-60 metrowych podań do Vucinicia z czego większość z nich ląduje jakieś 15 metrów od niego, a gdy dodamy do tego naszą przewidywalną grę "na ścianę" co akcję, nawet gdy jest kilka ciekawszych opcji na rozegranie, dostajemy cieniutkie 45min. w naszym wykonaniu. 

- Kubba
- Juventino
Sampa nie istnieje. Gra źle nie wygląda, ale kuleje przyjęcie. Wszystko przez pogodę... Wydaje mi się, że jakby tak strasznie nie lało to spokojnie strzelilibyśmy bramkę przeciwnikowi.
Chiellini tragedia na początku meczu. Potem w obronie się ogarnął. Ale...
Chiellini tragedia na początku meczu. Potem w obronie się ogarnął. Ale...
- jakku1
- Juventino
W moim odczuciu slabsza polowka Pogby i Vidala. Pirlo gra calkiem niezle, Asamoah takze. Miras poza kilkoma irytujacymi zagraniami rownie znosnie. Najlepiej zdecydowanie Tevez, potrafi przytrzymac, podac, minac, uderzyc. Widac po prostu roznice klas pomiedzy Argentynczykiem a reszta naszego ataku.
Obrona poprawnie, chociaz Chiellini znow troche niepewny. Gabbiadini tak go raz objechal, ze szkoda gadac.
Obrona poprawnie, chociaz Chiellini znow troche niepewny. Gabbiadini tak go raz objechal, ze szkoda gadac.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Piti
- Juventino
Vucinić tradycyjnie już popadł w przeciętność po tym jak Conte mianował go głównym napastnikiem czyli sprawdza się to co mówiłem - gość się bedzie starał w pre seasonie by zapewnic sobie byt w Juve, by w czasie sezonu znow grac jak skonczony przeciętniak.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2013, 21:37 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Myzarel
- Juventino
Ocho zaczyna się narzekanie na grę i tryb ninja Vidala
Nawet fajny mecz, mamy więcej z gry i liczę że w końcu coś wpadnie. Podoba mi się aktywność Teveza.

Nawet fajny mecz, mamy więcej z gry i liczę że w końcu coś wpadnie. Podoba mi się aktywność Teveza.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A strzał Teveza czy Pirlo?squinter pisze:slabo gramy, najgrozniejsi jestesmy po stalych fragmentach, z akcji praktycznie zadnej sytuacji bramkowej. Chiellini jest dzisiaj niemilosiernie objezdzany...
Gra bajecznie nie wygląda, ale kilka swoich sytuacji mieliśmy (bardzo dobre interwencje bramkarza). Sampdoria gra agresywnie, odważnie, ale też sporo biega i pytanie, czy wytrzyma w takim tempie do końca spotkania. Eramo i Eder cholernie dziś prowokują.
Oby II połowa była lepsza, tak jak z Lazio. Nasi powinni oddawać więcej strzałów z dystansu przy takiej pogodzie. Mamy przewagę, ale póki co nie przekłada się to na korzystny dla nas wynik.
Oby po 3 punkty.
- pablo1503
- Juventino
Uwielbiam Chielliniego, ale ta jego technika...
Facet nie potrafi nawet dobrze podać. Większość jego zagrać jest o wiele za mocna i w dodatku z kozłem. W ataku nic nie gramy, szczególnie nasz leniwy Mirko. Ostatnio zagrał bardzo dobry mecz, to teraz przez kilka kolejek będziemy grali w 10. Trudne warunki też dodają swoje trzy grosze.
Do tych co śledzili poczynania Gabbiadiniego w poprzednim sezonie - to 'zaszycie' Chielliniego to taki jego rzadki wybryk, czy faktycznie chłopak ma nosa do gry kombinacyjnej i zabawiania się z obrońcami?
Z meczu na mecz odnoszę wrażenie, że żaden napastnik świata nie pokaże swoich maksymalnych umiejętności - przez taktykę i Conte, który każe im bawić się w idiotyczne pięteczki.

Do tych co śledzili poczynania Gabbiadiniego w poprzednim sezonie - to 'zaszycie' Chielliniego to taki jego rzadki wybryk, czy faktycznie chłopak ma nosa do gry kombinacyjnej i zabawiania się z obrońcami?
Z meczu na mecz odnoszę wrażenie, że żaden napastnik świata nie pokaże swoich maksymalnych umiejętności - przez taktykę i Conte, który każe im bawić się w idiotyczne pięteczki.

- SKAr7
- Juventino
To normalne, Marchisio nie ma, a Vidal bardziej ogarnia ustawieniowo od Pogby, więc to on trzyma ustawienie, a nie Księciunio.Robaku pisze: Całkiem dobrze dzisiaj Pogba, który ciagnie gre. nie widać zupełnie Vidala.
Z Sampą, jak z Sampą, z Delio Rossim jak z Delio Rossim. Podoba mi się tylko, że W KOŃCU udało nam się ogarnąć te jego gwałcące kontry. Dobrze reagujemy i tym razem nie powinniśmy stracić bramki. Jak będzie szczęście, to coś wpadnie, jeśli nie, to 0:0.
Ja nie za bardzo widzęjakku1 pisze: Widac po prostu roznice klas pomiedzy Argentynczykiem a reszta naszego ataku.

Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2013, 21:40 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Sopcast Channel - 140544
- Mate.G
- Juventino
Coś czuje, że Pogba znajdzie sobie dzisiaj miejsce i ustrzeli jakąś bramkę z dystansu
Mirko świetnie spisuje się jako stoper :C

Mirko świetnie spisuje się jako stoper :C
- strong return
- Juventino
Mozliwe, ze cos w tym co pisal Pumi jest, 3:5:2 jest ciezkie dla napastnikow, Tevez b.daleko od bramki, srodek cienko, najgrozniej ze strony Lichego, Asa niezle. Wspolpraca ze strony Teveza i Vucinicia do poprawki, moze przy tej pogodzie warto wprowadzic jednak LLorente?
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Szaq
- Juventino
Pierwsze 20 minut tragiczne potem ich przycisnęliśmy. Jedna bramka rozwiąże worek. Drugie połowy zawsze mamy lepsze. Myślę, że strzelimy przynajmniej 2 bramki. Podoba mi się dzisiaj Tevez. Vidal jakby na zaciągniętym ręcznym, ale może się rozkręci. Vucinić sobie zupełnie nie radzi, przy tych długich piłkach. Inna sprawa, że Chiellini powinien dostać zakaz rzucania lag. Z jego zagrań można zrobić poradnik "jak nie podawać". Nawet jak już dogra dokładnie to albo piłka leci tak długo, że przy Mirku jest 3 zawodników, albo tak mocno, że się od Czarnogórca odbija. W defensywie na początku również dramat. Potem się trochę poprawił.
Chciałbym zobaczyć jak Llorente poradzi sobie w miejsce Szwagra.
Forza Juve !
Chciałbym zobaczyć jak Llorente poradzi sobie w miejsce Szwagra.
Forza Juve !