Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:25

zahor pisze:Czy wiadomo coś na temat tego, na jakiej zasadzie nc+ i Orange będą się dzielić meczami? Na początku myślałem że pomarańczowi będą zbierać ochłapy, ale spotkanie Lazio-Udinese zapowiada się bardzo ciekawie, dziwne byłoby gdyby enka mając pierwszeństwo wyboru zdecydowała się na Inter-Genoa.
Ja strzeliłbym, że enceplus będzie pokazywać mecze najpopularniejszych ekip, a orencz skupi się na tych z drugiego rzędu. Nie jest wielką tajemnicą, że bardziej opłaca się pokazać Inter z Genoą czy Juve z Sampą, niż dużo lepiej zapowiadający się pojedynek Lazio z Udinese.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:29

Vincitore pisze:Mało tego - Serie A wraca do Bet365. Kto korzystał, ten pamięta...
Kiedyś korzystałem, ale potem trzeba było płacić i przestałem. :snooty:

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:36

@krab13: a kiedy Polsat miał prawa do Serie A?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:38

Też tak sądze, wydaję mi się, że NC+ wybiera pierwsza swoje 2 mecze, a później z tego co zostanie wybiera Orange, ale to tylko domysły.

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:39

Kiedyś miał wykupione prawa do kilku outsiderów i puszczał ich mecze jak grali z topami ligowymi.

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:43

Ouh_yeah pisze:
zahor pisze:Czy wiadomo coś na temat tego, na jakiej zasadzie nc+ i Orange będą się dzielić meczami? Na początku myślałem że pomarańczowi będą zbierać ochłapy, ale spotkanie Lazio-Udinese zapowiada się bardzo ciekawie, dziwne byłoby gdyby enka mając pierwszeństwo wyboru zdecydowała się na Inter-Genoa.
Ja strzeliłbym, że enceplus będzie pokazywać mecze najpopularniejszych ekip, a orencz skupi się na tych z drugiego rzędu. Nie jest wielką tajemnicą, że bardziej opłaca się pokazać Inter z Genoą czy Juve z Sampą, niż dużo lepiej zapowiadający się pojedynek Lazio z Udinese.
Z tego co pamiętam kiedy Orange Sport miało prawa do pokazywania Ligi francuskiej to zdarzało się że i na Canal+ i na Orange Sport były te same mecze w tym samym czasie. Cyfra bodajże miała prawa do dwóch spotkań a Orange do jednego spotkania Ligue 1. Ciekawe jak to będzie wyglądać z Serie A...

paveloneddar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:50

Copiczenkowiczenko pisze:Z tego co pamiętam kiedy Orange Sport miało prawa do pokazywania Ligi francuskiej to zdarzało się że i na Canal+ i na Orange Sport były te same mecze w tym samym czasie. Cyfra bodajże miała prawa do dwóch spotkań a Orange do jednego spotkania Ligue 1. Ciekawe jak to będzie wyglądać z Serie A...

To jak tak się sprawa będzie miała to kompletna masakra
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2013, 12:53 przez paveloneddar, łącznie zmieniany 1 raz.

secondo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:53

Z kolei w Orange sport w sezonie 2013/14 będzie można zobaczyć jeden mecz z każdej kolejki oraz podsumowanie ze skrótami meczów i najlepszych akcji.
Tak samo jak w przypadku Ligue 1

http://satkurier.pl/news/89210/serie-a- ... C4%99ki%29

paveloneddar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 13:00

No właśnie jakby polsat wykupił prawa do ligi włoskiej to byśmy żadnego meczu na juventus stadium nie oglądneli

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 13:12

Ouh_yeah pisze:
Podobno Orange Sport jakoś też podlega pod C+, więc jeżeli o ramówce decyduje Canal, to Orange rzeczywiście będą zbierać ochłapy. Podobnie jak w Ekstraklasie, na Polsacie Sport nigdy nie transmitują spotkań Legii czy Lecha, no chyba, że grają ze Śląskiem (to wiadomo). Podobnie z ekstraklasą jest Nsport, które podlega pod NC+ i mają je posiadacze niższych pakietów.

Po prostu, chcesz oglądać Juventus - Milan, Milan - Inter, czy Napoli - Juve, to płać tak, żebyś miał dostęp do C+ Sport, bo na Orange raczej tego nie uświadczysz. Jest jeszcze możliwość, że gdyby spotkania odbywały się o tych samych porach, to np. mecze o 20:30 pokazuje C+, a o 15:00 Orange, chociaż to mocno wątpliwe.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 13:17

Może tak byście się zdecydowali w którym temacie dyskutujecie, bo jedziecie na dwa...

Dobrze, że już wszystko wiadomo. Chociaż i tak za chwile będą żale i jęki, że zamiast naszego meczu z Livorno będą puszczać Sampdorię z Chievo, Fiorentine z Torino czy Udinese z Parmą. No i te gwoździe w temacie meczowym: "czy ktoś wie czy mecz będzie można oglądać w tv, bo jestem zbyt leniwy, żeby sprawdzić pierwszego posta, przeczytać kilka postów w temacie albo sprawdzić samemu program tv?".

krab13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 13:22

Maly pisze:@krab13: a kiedy Polsat miał prawa do Serie A?
miał prawa od 2005 do 2007 do meczów 4 drużyn z ich stadionów a od sezonu 2007 do 2010 miał prawa do 9 drużyn w tym Napoli.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 14:12

Oficjalnie TU
Piszcie komentarze na profilu C+ na facebooku, niech widzą to zainteresowanie :D

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 14:15

nie pisz komentarzy. po prostu wlacz tv..

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 14:46

@krab13 i Hoffman: rzeczywiście, całkowicie o tym zapomniałem chociaż nigdy bym nie powiedział, że to było aż 5 sezonów

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
ODPOWIEDZ