Liga Mistrzów 2013/14
- grande amore
- Juventino
Z kolei Milan przybatozyl PSV golem Faraona.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Dante93
- Juventino
Mexes to był chyba na wakacjach w piekarniku, bo taki jakiś przypieczony się wydaje :lol:
Fajny, szybki mecz jak narazie. Jak ktoś nie ma co robić to polecam. PSV ambitne, ale to chyba nie te progi dla młodych holenderskich chłopaków.
Fajny, szybki mecz jak narazie. Jak ktoś nie ma co robić to polecam. PSV ambitne, ale to chyba nie te progi dla młodych holenderskich chłopaków.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- Mozna
- Juventino
I to jaką bramkęCrunny pisze:I już Lyon stawia się w bardzo trudnej sytuacji przed rewanżem, bo stracili u siebie bramkę, a Sociedad na swoim stadionie jest bardzo mocne.

- grande amore
- Juventino
Ladna. Bramkarz nawet sie nie ruszyl :lol:
@down: mam dziwnie przeczucie, ze mecz z PSV skonczy sie jak z Celtikiem w Glasgow. Holenderski zespol tez mieli duzo takich momentow blisko bramki, ale Milan (a w zasadzie Abbiati) dobrze sie broni.
@down: mam dziwnie przeczucie, ze mecz z PSV skonczy sie jak z Celtikiem w Glasgow. Holenderski zespol tez mieli duzo takich momentow blisko bramki, ale Milan (a w zasadzie Abbiati) dobrze sie broni.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2013, 21:49 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- filippo
- Juventino
Ja tam akurat uważam, że lepiej będzie jak Milan awansuje do CL. Wiele na tym nie stracimy, a w lidze będą bardziej zmęczeni, szczególnie, że nie mają tak szerokiej ławki jak my. Poza tym, muszą ciupać pkty do rankingu 
Kto ma kciuki, niech je ściska za Sociedad, bo jak Lyon odpadnie to wchodzimy do 2. koszyka. Choć szczerze mówiąc, nie wiem na ile to poprawiłoby naszą sytuację, patrząc na siłę 3. koszyka

Kto ma kciuki, niech je ściska za Sociedad, bo jak Lyon odpadnie to wchodzimy do 2. koszyka. Choć szczerze mówiąc, nie wiem na ile to poprawiłoby naszą sytuację, patrząc na siłę 3. koszyka

forumowy ujadacz
- Piti
- Juventino
No niewątpliwie w 2 koszyku są mocniejsze zespoly od tych z 3ciego. Bardzo dobra wiadomosc, zmniejszone ryzyko wejscia do grupy smiercifilippo pisze: Kto ma kciuki, niech je ściska za Sociedad, bo jak Lyon odpadnie to wchodzimy do 2. koszyka. Choć szczerze mówiąc, nie wiem na ile to poprawiłoby naszą sytuację, patrząc na siłę 3. koszyka

Za niedlugo to jak za dawnych lat czeka na Juve 1 koszyk, to raczej kwestia czasu.
- frequenweiche
- Juventino
Lyon przegrywa już 2-0 u siebie 

- Rymar_pl
- Juventino
Oj stracimy i to kilka milionów jak nie kilkanaście milionów Euro w związku z prawami Telewizyjnymi we Włoszech w dodatku nie zasłużyli na Lige Mistrzów.Mnie nie interesuje ranking Uefa ponieważ 1 Miejsce we Włoszech zawsze będzie wchodzić bez eliminacji.Forza PSV !filippo pisze:Ja tam akurat uważam, że lepiej będzie jak Milan awansuje do CL. Wiele na tym nie stracimy, a w lidze będą bardziej zmęczeni, szczególnie, że nie mają tak szerokiej ławki jak my. Poza tym, muszą ciupać pkty do rankingu
- grande amore
- Juventino
PSV 1 - 1 ACM
Zrobilo sie goraco na stadionie Holendrow.
Racja. Moja wina :-P Poprawione.
Zrobilo sie goraco na stadionie Holendrow.
Racja. Moja wina :-P Poprawione.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2013, 22:41 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dzięki za informacje dotyczące wyników spotkań. W dzisiejszym świecie bardzo trudno o stronę z wynikami na żywo.
PSV wygląda lepiej, nie wiem na ile ma tu wpływ ich stadion, na ile to, że tam rozgrywki już trwają a we Włoszech jeszcze nie wystartowały. Nie rozumiem trochę sędziego, bowiem niektóre zagrania czy to jednych czy drugich to tak ewidentne kartki, że aż żal. Mecz w szybkim tempie, sporo sytuacji, tylko goli mogłoby być więcej.
PSV wygląda lepiej, nie wiem na ile ma tu wpływ ich stadion, na ile to, że tam rozgrywki już trwają a we Włoszech jeszcze nie wystartowały. Nie rozumiem trochę sędziego, bowiem niektóre zagrania czy to jednych czy drugich to tak ewidentne kartki, że aż żal. Mecz w szybkim tempie, sporo sytuacji, tylko goli mogłoby być więcej.
- frequenweiche
- Juventino
aś ty dowciapny, jak szczypiorek na wiosnę.szczypek pisze:Dzięki za informacje dotyczące wyników spotkań. W dzisiejszym świecie bardzo trudno o stronę z wynikami na żywo.
.
Ten temat jest właśnie do dyskutowania na temat między innymi wyników meczy.
- filippo
- Juventino
masz szczęście, że juvepolandowe modowe gestapo zluzowało przez ostatnie pare lat i przymykają oczy na niektóre próby nabijania postów, bo byś szybko musiał zawiesić karierę na forum na tydzieńfrequenweiche pisze:aś ty dowciapny, jak szczypiorek na wiosnę.szczypek pisze:Dzięki za informacje dotyczące wyników spotkań. W dzisiejszym świecie bardzo trudno o stronę z wynikami na żywo.
.
Ten temat jest właśnie do dyskutowania na temat między innymi wyników meczy.
Jeśli mam być szczery, to chyba silniejszy jest 3. koszyk niż 2.

forumowy ujadacz