Liga Mistrzów 2013/14

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:07

I już Lyon stawia się w bardzo trudnej sytuacji przed rewanżem, bo stracili u siebie bramkę, a Sociedad na swoim stadionie jest bardzo mocne.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:12

Z kolei Milan przybatozyl PSV golem Faraona.

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:14

Mexes to był chyba na wakacjach w piekarniku, bo taki jakiś przypieczony się wydaje :lol:
Fajny, szybki mecz jak narazie. Jak ktoś nie ma co robić to polecam. PSV ambitne, ale to chyba nie te progi dla młodych holenderskich chłopaków.

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
Mozna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:20

Crunny pisze:I już Lyon stawia się w bardzo trudnej sytuacji przed rewanżem, bo stracili u siebie bramkę, a Sociedad na swoim stadionie jest bardzo mocne.
I to jaką bramkę ;) http://www.101greatgoals.com/gvideos/sc ... -lyon-gif/

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:27

Ladna. Bramkarz nawet sie nie ruszyl :lol:
@down: mam dziwnie przeczucie, ze mecz z PSV skonczy sie jak z Celtikiem w Glasgow. Holenderski zespol tez mieli duzo takich momentow blisko bramki, ale Milan (a w zasadzie Abbiati) dobrze sie broni.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2013, 21:49 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:35

PSV powinien rozjeżdżać Milan po 45 minutach, a tu 0-1...

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:40

Ja tam akurat uważam, że lepiej będzie jak Milan awansuje do CL. Wiele na tym nie stracimy, a w lidze będą bardziej zmęczeni, szczególnie, że nie mają tak szerokiej ławki jak my. Poza tym, muszą ciupać pkty do rankingu :)

Kto ma kciuki, niech je ściska za Sociedad, bo jak Lyon odpadnie to wchodzimy do 2. koszyka. Choć szczerze mówiąc, nie wiem na ile to poprawiłoby naszą sytuację, patrząc na siłę 3. koszyka :)

forumowy ujadacz
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:53

filippo pisze: Kto ma kciuki, niech je ściska za Sociedad, bo jak Lyon odpadnie to wchodzimy do 2. koszyka. Choć szczerze mówiąc, nie wiem na ile to poprawiłoby naszą sytuację, patrząc na siłę 3. koszyka :)
No niewątpliwie w 2 koszyku są mocniejsze zespoly od tych z 3ciego. Bardzo dobra wiadomosc, zmniejszone ryzyko wejscia do grupy smierci :P

Za niedlugo to jak za dawnych lat czeka na Juve 1 koszyk, to raczej kwestia czasu.

frequenweiche

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:58

Lyon przegrywa już 2-0 u siebie :)

Rymar_pl

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 21:59

filippo pisze:Ja tam akurat uważam, że lepiej będzie jak Milan awansuje do CL. Wiele na tym nie stracimy, a w lidze będą bardziej zmęczeni, szczególnie, że nie mają tak szerokiej ławki jak my. Poza tym, muszą ciupać pkty do rankingu :)

Kto ma kciuki, niech je ściska za Sociedad, bo jak Lyon odpadnie to wchodzimy do 2. koszyka. Choć szczerze mówiąc, nie wiem na ile to poprawiłoby naszą sytuację, patrząc na siłę 3. koszyka :)
Oj stracimy i to kilka milionów jak nie kilkanaście milionów Euro w związku z prawami Telewizyjnymi we Włoszech w dodatku nie zasłużyli na Lige Mistrzów.Mnie nie interesuje ranking Uefa ponieważ 1 Miejsce we Włoszech zawsze będzie wchodzić bez eliminacji.Forza PSV !

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 22:04

PSV 1 - 1 ACM
Zrobilo sie goraco na stadionie Holendrow.

Racja. Moja wina :-P Poprawione.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2013, 22:41 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.

------
------
Mowcie mi Magda
Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 22:20

grande amore pisze:HSV 1 - 1 ACM
Zrobilo sie goraco na stadionie Holendrow.
Mała literówka, PSV ;)

Ogólnie to Milan nie prezentuje się zbyt dobrze, mają szczęście że nie przegrywają.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 22:21

Dzięki za informacje dotyczące wyników spotkań. W dzisiejszym świecie bardzo trudno o stronę z wynikami na żywo.

PSV wygląda lepiej, nie wiem na ile ma tu wpływ ich stadion, na ile to, że tam rozgrywki już trwają a we Włoszech jeszcze nie wystartowały. Nie rozumiem trochę sędziego, bowiem niektóre zagrania czy to jednych czy drugich to tak ewidentne kartki, że aż żal. Mecz w szybkim tempie, sporo sytuacji, tylko goli mogłoby być więcej.

frequenweiche

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 22:25

szczypek pisze:Dzięki za informacje dotyczące wyników spotkań. W dzisiejszym świecie bardzo trudno o stronę z wynikami na żywo.
.
aś ty dowciapny, jak szczypiorek na wiosnę.

Ten temat jest właśnie do dyskutowania na temat między innymi wyników meczy.

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2013, 22:32

frequenweiche pisze:
szczypek pisze:Dzięki za informacje dotyczące wyników spotkań. W dzisiejszym świecie bardzo trudno o stronę z wynikami na żywo.
.
aś ty dowciapny, jak szczypiorek na wiosnę.

Ten temat jest właśnie do dyskutowania na temat między innymi wyników meczy.
masz szczęście, że juvepolandowe modowe gestapo zluzowało przez ostatnie pare lat i przymykają oczy na niektóre próby nabijania postów, bo byś szybko musiał zawiesić karierę na forum na tydzień

Jeśli mam być szczery, to chyba silniejszy jest 3. koszyk niż 2. :) Także ew. korzyść z fatalnego Lyonu z Sociedad ciężka do przeliczenia

forumowy ujadacz
Zablokowany