Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- royal'ek
- Juventino
To mi wyjdzie prawie tyle samo jakbym sam wszystko pozałatwiał bez DPL 

PORADNIK - koszulki Juve (jak odróżnić oryginał od kopii!):
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931
Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931
Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
- Bukol87
- Juventino
I dlatego pojedziesz na mecz z ogórkami, a nie na szlagier Serie A czy CL.royal'ek pisze:To mi wyjdzie prawie tyle samo jakbym sam wszystko pozałatwiał bez DPL
Jaka jest różnica między wyjazdami z DPL a indywidualną kombinatoryką? A mniej więcej taka, że jak raz pojedziesz na mecz z grupą tych wariatów i zawitasz na Curva Sud to już nigdy przez myśl Ci nie przejdzie jakakolwiek inna opcja.
I mówię to nie jako "stary wyjadacz", ale koleś, który na tego typu wyjazdach był jedynie dwa razy. Niektórzy lubią stosunki przerywane, petting i inne takie, a inni wolą full opcję. Żyjemy w wolnym kraju, dlatego nie potępiam tych, którzy będą siedzieć na stadionie i z otwartą japą patrzeć na to, co dzieje się na łukach.
- the4yeast
- Juventino
cześć!
jak pewnie wiecie, już ogłoszono rozkład jazdy na najbliższy sezon. ja natomiast mieszkam za oceanem i wybieram się odwiedzić rodzinne strony akurat wtedy, kiedy Juve gra z Milanem - lecę przez Mediolan, więc bym chętnie podskoczył do Turynu na mecz.
czy jest ktoś w stanie powiedzieć kiedy będzie wiadomo o jakiej dokładnie godzinie będzie rozegrany mecz? wiem, że bilety należy kupić na listicket - mogę kupić, nawet jeśli nie jestem członkiem klubu kibica, tak? wiadomo, kiedy będą znane dokładne ceny?
nie miałem jeszcze okazji być na meczu Juve, ale za to widziałem na żywo Alexa na meczu w Sydney
będę wdzięczny za pomoc!
jak pewnie wiecie, już ogłoszono rozkład jazdy na najbliższy sezon. ja natomiast mieszkam za oceanem i wybieram się odwiedzić rodzinne strony akurat wtedy, kiedy Juve gra z Milanem - lecę przez Mediolan, więc bym chętnie podskoczył do Turynu na mecz.
czy jest ktoś w stanie powiedzieć kiedy będzie wiadomo o jakiej dokładnie godzinie będzie rozegrany mecz? wiem, że bilety należy kupić na listicket - mogę kupić, nawet jeśli nie jestem członkiem klubu kibica, tak? wiadomo, kiedy będą znane dokładne ceny?
nie miałem jeszcze okazji być na meczu Juve, ale za to widziałem na żywo Alexa na meczu w Sydney

będę wdzięczny za pomoc!
- Arcadio Morello
- Juventino
Ja byłbym zainteresowany.Krystek pisze:Jest jeszcze ktoś chętny na moją propozycję?
Krystek pisze:Ja zapłaciłem 39 zł, a powrót teraz kosztuje 99 zł, także mi się bardziej opłaca lecieć na własną rękę niż jechać z Drughi. Przystąpiłbym do Drughi, ale ta cena za samo wstąpienie mnie odstrasza.

- Winner
- Juventino
Najpóźniej zapewne na 2 kolejki przed meczem choć wyjątkowo zdarzały się późniejsze zamiany. Nigdy tam nie kupowałem biletu, z tego co pisali inni karty nie trzeba mieć ale tam też jest chyba podział na zakupy dla premium members i reszty. Zakładając że to mecz z Milanem trzeba koczować od razu po rozpoczęciu sprzedaży i liczyć na szczęście. Na stornie Juventusu zawsze jest podane kiedy rozpoczyna się sprzedaż biletów dla każdej grupy na dany mecz.the4yeast pisze:cześć!
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Mam pytanie odnośnie sparingu Juve. Z tego co pamiętam w ostatnich latach co roku Juve grało sparing w drugiej połowie sierpnia na Stadio Arechi w Salerno. Orientuje się ktoś czy w tym roku też takie coś będzie miało miejsce? Akurat jestem tu na wakacjach i chętnie zobaczyłbym mecz z trybun.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W zeszłym roku Juventus rzeczywiście grał tam sparing z Malagą, dwa lata temu z Realem Betis. W tym roku nic podobnego na tym stadionie nie będzie jednak miało miejsca.ReinerJuve pisze:Mam pytanie odnośnie sparingu Juve. Z tego co pamiętam w ostatnich latach co roku Juve grało sparing w drugiej połowie sierpnia na Stadio Arechi w Salerno. Orientuje się ktoś czy w tym roku też takie coś będzie miało miejsce? Akurat jestem tu na wakacjach i chętnie zobaczyłbym mecz z trybun.
Obecny okres przygotowawczy:
Mecze towarzyskie:
Zgrupowanie w Châtillon:
17.07 Rappresentativa Valle d'Aosta - Juventus FC (Stadio Perucca, Saint-Vincent)
Trofeo TIM:
23.07 Juventus FC - AC Milan (Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia)
23.07 Juventus FC - US Sassuolo (Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia)
Jeep US Tour 2013:
31.07 Juventus FC - Everton FC (AT&T Park, San Francisco)
03.08 Juventus FC - ??? (Dodger Stadium, Los Angeles)
06-07.08 Juventus FC - ??? (Sun Life Stadium, Miami)
11.08 Juventus FC - Juventus Primavera (Stadio Comunale, Villar Perosa
- the4yeast
- Juventino
dzięki!Winner pisze:Najpóźniej zapewne na 2 kolejki przed meczem choć wyjątkowo zdarzały się późniejsze zamiany. Nigdy tam nie kupowałem biletu, z tego co pisali inni karty nie trzeba mieć ale tam też jest chyba podział na zakupy dla premium members i reszty. Zakładając że to mecz z Milanem trzeba koczować od razu po rozpoczęciu sprzedaży i liczyć na szczęście. Na stornie Juventusu zawsze jest podane kiedy rozpoczyna się sprzedaż biletów dla każdej grupy na dany mecz.the4yeast pisze:cześć!
- mirco
- Juventino
Jeśli zamierzasz obejrzeć mecz Juve na Stadio Olimpico nie w sektorze kibiców Juve to nie będziesz miał żadnych problemów z zakupem biletu. Bilety można kupić w punktach przypominających Kolpotera - czyli Tabacchi. Są to takie kioski z prasą, drobnymi rzeczami, totalizatorem. Byłem w tym roku na meczu Lazio - Juve, bilet kosztował coś ok 40 kilku EUR i miałem niezłe miejsce do siedzenia, bo było dużo miejsc wolnych i można było się przesiąść niemal na środek.
Niestety nie do końca było fajnie kibicować Juve kiedy obok siedzą sami kibice Lazio (trybuna wzdłuż boiska, broń Boże Curva Nord)
Niestety nie do końca było fajnie kibicować Juve kiedy obok siedzą sami kibice Lazio (trybuna wzdłuż boiska, broń Boże Curva Nord)
- Marti
- Juventino
Hej, też byłam na Lazio w tym sezonie, ale bilet miałam od Drughich. Mam jednak znajomego, którego mama i siostra nie mają kart kibica i z tego względu musiały kupić bilet na sektor Lazio, a i tak bez problemu z tymi biletami weszły na sektor gości. Trzy lata temu też miałam identyczną sytuację, kupiłam bilet na sektor Lazio(bo na Juve już nie było), potem weszłam na nim bez problemu na nasz sektor. No ale wtedy nie było jeszcze kart kibica. Tak czy inaczej, na trybunę Lazio bez problemu kupisz bilet (w oficjalnych sklepach Lazio) w Rzymie, cena też niewysoka. Z Romą nie wiem jak , ale domyślam się, że ze względów bezpieczeństwa, gorzej.
"Audaces fortuna iuvat"
- Misscrazy
- Juventino
Witam wszystkich
Czy orientuje sie ktoś jak zdobyc 2 bilety na mecz Juve-milan 06.10?
Nie posiadam karty kibica ,jest tu ktoś kto mi moze jakos pomoc albo poradzić co najlepiej zrobic?
Z góry dziekuje i pozdrawiam
Czy orientuje sie ktoś jak zdobyc 2 bilety na mecz Juve-milan 06.10?
Nie posiadam karty kibica ,jest tu ktoś kto mi moze jakos pomoc albo poradzić co najlepiej zrobic?
Z góry dziekuje i pozdrawiam
- blk01
- Juventino
Hej!
Jadę na początku grudnia z dziewczyną odwiedzić jej koleżnankę, któr jest na erasmusie. Czy może ona nam kupic np. w listopadzie bilety na Juventus-Udinese?? Jeśli tak to w jaki sposób? musi mieć mój dowód czy ksero wystarczy? jakie są ceny mniej więcej ?
a jeśli kupię przez to http://www.listicket.it/
to na jakie trybuny mogę kupować bilety, zeby nei siedzieć w sektorze gości xD
Jadę na początku grudnia z dziewczyną odwiedzić jej koleżnankę, któr jest na erasmusie. Czy może ona nam kupic np. w listopadzie bilety na Juventus-Udinese?? Jeśli tak to w jaki sposób? musi mieć mój dowód czy ksero wystarczy? jakie są ceny mniej więcej ?
a jeśli kupię przez to http://www.listicket.it/
to na jakie trybuny mogę kupować bilety, zeby nei siedzieć w sektorze gości xD
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.