transakcja wiązana ;-)
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wiem, ze to było od początku w regulaminie.ToMeK pisze:A co grudzien mamyALe przecież to weszło dopiero od Stycznia.![]()
Jesli popuscimy to bedzie to wygladalo tak jak do tej pory...ludzie nie beda czytac i beda zakladac byle gdzie, byle zalozyc...To możecie troche popuścić przez ten ostatni miesiąc(styczeń)
A tak wogóle to znowu spoko emblemat ToMeK.
(Jak zwykle Cameron Diaz)![]()
ALe tak na serio to wzieliście sie za to od nowego roku.
I odpowiadam na pytanie "A co grudzień mamy"
Nie ToMeK, styczeń.
8) 8) 8) 8)
- OskarG
- Juventino
Kiedys trzeba było zdecydowalismy się że teraz i koniec dyskusjiWicior pisze: Wiem, ze to było od początku w regulaminie.
ALe tak na serio to wzieliście sie za to od nowego roku.
I odpowiadam na pytanie "A co grudzień mamy"
Nie ToMeK, styczeń.
8) 8) 8) 8)
Nie chcesz nie będziesz pisał zródła i inni też nie muszą ale my konsekwecje wyciagniemy!!
I to jest koniec dyskusj na ten temat w tym Temacie, bo jednak odeszlismy znacznie od głównego wątku.
Jesli masz cos ważnego do zakomunikowania to zapraszam do pokoju Forum.

- ALEXDP
- Juventino
Zdąrzyłem się pogodzić już z tym, że EDGAR od nas odejdzie, a wolę żeby on odeszedł do Barcy niz do jakiego kolwiek klubu włoskiego, a w sprawie DAVIDA to mozna powiedzieć, że jestem stanowoczo na TAK :!: :!: THIAGO jest bardzo dobry a na dodatek młody, ma paszport włoski, a SAVIOLA to jest prawdziwy talencik, ja jestem za tym aby tą wymianę dokonać, za DAVIDEM wcale bym nie płakał jak by do nas przyszli THIAGO i SAVIOLA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- fighter_juve
- Juventino
nie podoba mi sie to. trezeguet ma zostac. przyda nam sie. w groznych sytuacjach nam pomogl.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- dawidpln
- Juventino
2 lata temu Arsenal oferowal 70 mln USD za Trezegueta teraz dają 40
, może jednak by go sprzedać, bo tacy piłkarze jak Saviola czy Motta nie trafiają sie zbyt często. Kluiverta nie chce nie sprawdził się w Milanie nie sprawdzi się i u nas szczególnie że ma około 30 lat. Nie dawno temu mówiło się też o przejściu do Juve Puyola ten zawodnik by się przydał :!:

- Hincha
- Juventino
Moim znadniem 40 mln za Trezegueta to i tak wygorowana cena! Kilka lat temu nie bylo takie recesji w futbolu, a na dodatek wydaje mi sie, ze David zrobil sie ostatnio troche 'drewniany'. Kluivert ma 27 lat.dawidpln pisze:2 lata temu Arsenal oferowal 70 mln USD za Trezegueta teraz dają 40, może jednak by go sprzedać, bo tacy piłkarze jak Saviola czy Motta nie trafiają sie zbyt często. Kluiverta nie chce nie sprawdził się w Milanie nie sprawdzi się i u nas szczególnie że ma około 30 lat. Nie dawno temu mówiło się też o przejściu do Juve Puyola ten zawodnik by się przydał :!:
Puyol jest nie do kupienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wara od tego pilkarza! On jest zywa legenda! Dla kibicow Barçy znaczy wiecej niz del Piero dla Juventusu! Carles jest nieoceniony!
Visca!
- hania
- Juventino
Mysle ze Juve nie powinno pozbywac sie Treze. Ale i tak jego forma w Juve skonczylaby sie a David gra juz w Turynie dosc długo. Nie jestem przekonana co do Savioli - wydalo mi sie ze w Barcie pojdzie mu znakomice, ale jednak nie sprawdza sie tak jak powinien. Ale moze w Juve Lippi znalazłby odpowiedznią pozycje dla niego, zmienil nieco styl gry druzyny. Kto wie...
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- dawidpln
- Juventino
Takich piłkarzy już ściągaliśmy do nas: Buffon, Thuram, Nedved, biorąc pod uwagę to że macie nie najlepszego prezesa obecnie gracie słabo i możecie być zadłużeni(tak tylko napisałem) wszystko jest możliwe. A Puyol byłby świetnym wzmocnieniem, ponoć Xavi jest także ogromnym talentem.Hincha pisze: Puyol jest nie do kupienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wara od tego pilkarza! On jest zywa legenda! Dla kibicow Barçy znaczy wiecej niz del Piero dla Juventusu! Carles jest nieoceniony!
P.S. sorry za pomyłkę z kluivertem
- Lypsky
- Juventino
Nie pisz ze jakikolwiek pilkarz znaczy wicej niz Del Piero dla Juve i dla kibico Juve na swiecie nie ma drugiego tak waznego dla kibicow zawodnika jak Del Piero on jest prawdziwa zywa legenda :!: :!: :!:Hincha pisze:Moim znadniem 40 mln za Trezegueta to i tak wygorowana cena! Kilka lat temu nie bylo takie recesji w futbolu, a na dodatek wydaje mi sie, ze David zrobil sie ostatnio troche 'drewniany'. Kluivert ma 27 lat.dawidpln pisze:2 lata temu Arsenal oferowal 70 mln USD za Trezegueta teraz dają 40, może jednak by go sprzedać, bo tacy piłkarze jak Saviola czy Motta nie trafiają sie zbyt często. Kluiverta nie chce nie sprawdził się w Milanie nie sprawdzi się i u nas szczególnie że ma około 30 lat. Nie dawno temu mówiło się też o przejściu do Juve Puyola ten zawodnik by się przydał :!:
Puyol jest nie do kupienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wara od tego pilkarza! On jest zywa legenda! Dla kibicow Barçy znaczy wiecej niz del Piero dla Juventusu! Carles jest nieoceniony!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Hincha
- Juventino
Dlaczego twierdzisz, ze mamy nie najlepszego prezesa? :roll: Puyol ma w Barcelonie status intransferible , zeden z pilkarzy ktorych wymieniles przed sciagnieciem do Juve nie mial takiej pozycji w swoim bylym klubie. O Carlesie mozecie sobie tylko pomarzyc... Barcelona to inny klub niz Juventus, m.in. ze wzgledu na socios - Laporta wie, ze sprzedaz Puyola = koniec jego wladzy w klubie. Wogole nie ma o czym mowic! Przed sezonem MU oferowalo za niego ponad 40mln euro... bylby najdrozszym obronca na swiecie. Kwota byla ogromna boiorac pod uwage zastoj transferowy. Mimo tego nikt w klubie nie rozwazal nawet opcji jego oddania!dawidpln pisze:Takich piłkarzy już ściągaliśmy do nas: Buffon, Thuram, Nedved, biorąc pod uwagę to że macie nie najlepszego prezesa obecnie gracie słabo i możecie być zadłużeni(tak tylko napisałem) wszystko jest możliwe. A Puyol byłby świetnym wzmocnieniem, ponoć Xavi jest także ogromnym talentem.Hincha pisze: Puyol jest nie do kupienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wara od tego pilkarza! On jest zywa legenda! Dla kibicow Barçy znaczy wiecej niz del Piero dla Juventusu! Carles jest nieoceniony!
P.S. sorry za pomyłkę z kluivertem
Jak chcecie Xaviego to droga wolna, mamy juz jego ulepszona wersje - Andresa Inieste!
Ps. Jezeli chodzi o porownanie Alexa do naszego 'Tarzana', to bylo to troche glupie z mojej strony, bo to zupelnie inni pilkarze... zaczynajac od medialnosci, a konczac na pozycjach na jakich wystepuja w swoich zespolach....laczy ich to, ze obaj sa wielkimi rycerzami swoich druzyn! Oby byli nimi jeszcze dluuuuuuuuuuuugo!
Visca!