Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 12:17

krystiank pisze:Witajcie ! Co wy na to żeby napisać petycje do NC+ w sprawie transmitowania meczów ligi włoskiej i zarazem naszej ukochanej druzyny? Skoro Nka miała podpisana umowe z Serie A do 2015 roku to pownni dalej transmitować jako NC+ .... Przecież to jest czysta kpina z klientow

SERIE A BĘDZIE NA PLATFORMIE NC+!!!!!!!!!111111oneonoeone

Obrazek
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 12:30

Jakiś link? FelekJUVE

Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:21

http://ncplus.pl/oferta/kanaly/nsport-hd

Może się nie znam, ale tam jak byk pisze że w ofercie NC+ jest SerieA na kanale Nsport, który zapewne mi wyłączą bez powodu tak jak Canal+ Sport.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:25

Dziku1897 pisze:http://ncplus.pl/oferta/kanaly/nsport-hd

Może się nie znam, ale tam jak byk pisze że w ofercie NC+ jest SerieA na kanale Nsport, który zapewne mi wyłączą bez powodu tak jak Canal+ Sport.
Dzieki za wyręczenie. A tak w ogole wystarczy odrobine dobrej woli i można się samemu o tym dowiedziec :doh:

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:27

krystiank, serce mi się kraja jak widzę wszystkich tych szyderców, którzy chcą upupić każdą inicjatywę na forum (nie dziwota że LJ się stąd ewakuuje). Postanowiłem że pomogę Ci i napisałem za Ciebie petycję.
Szanowni Państwo
Zdaję sobie sprawę z faktu, że każda ważna decyzja biznesowa podejmowana w przedsiębiorstwie tak dużym, jak Państwa korporacja, oparta jest na dokładnej analizie przeprowadzonej przez grupę ekspertów w danej branży. Mam świadomość tego, że przed podjęciem wyboru co do kupna praw do transmisji Serie A na sezon 2013/14 dokonali Państwo badania rynku, oszacowali wpływy z tytułu ewentualnego rozszerzenia oferty o ten produkt uwzględniając popularność, jaką liga ta cieszy się w Polsce i zestawili je z kosztami, które musieliby Państwo ponieść. Jako że nie zdecydowali się Państwo wykupić praw do transmisji ligi włoskiej, rozumiem że na postawie wszelkich analiz i raportów uznali Państwo ten ruch za nieopłacalny. Niemniej jednak bardzo proszę, żeby podjęli Państwo w tej konkretnej sytuacji decyzję dla Państwa firmy nieoptymalną i nieopłacalną, gdyż ja, kibic Juventusu oraz podpisane niżej pięćdziesiąt osób, również sympatycy tego klubu, chcielibyśmy mieć możliwość oglądania spotkań tego zespołu w telewizji. Liczę że przychylą się Państwo do mojej oraz moich kolegów prośby.

Z wyrazami szacunku

krystiank

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:32

Tylko ciekawe czy to aktualny opis kanału czy nie, oby tak! Druga sprawa, że patrząc na reklamę Canal + próżno szukać ligi włoskiej, więc być może to właśnie znak, że na N Sporcie będę pokazywali spotkania Serie A, mam nadzieję, że tak będzie :).

Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:38

Obecnie żaden polski kanał nie posiafa praw do transmisji Serie A. Przetarg jest ciągle otwarty a w grę wchodzą NC+, Orange Sport oraz Cyfrowy Polsat. To że pod logo kanału Nsport jest informacja że stacja posiada prawa do tych rozgrywek to nie jest już prawda gdyż mieli umowę podpisaną tylko na sezon póki co sprawa jest ciągle otwarta i wygrać może każdy nawet już po otwarciu sezonu.

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:41

zahor pisze:krystiank, serce mi się kraja jak widzę wszystkich tych szyderców, którzy chcą upupić każdą inicjatywę na forum (nie dziwota że LJ się stąd ewakuuje). Postanowiłem że pomogę Ci i napisałem za Ciebie petycję.
Szanowni Państwo
Zdaję sobie sprawę z faktu, że każda ważna decyzja biznesowa podejmowana w przedsiębiorstwie tak dużym, jak Państwa korporacja, oparta jest na dokładnej analizie przeprowadzonej przez grupę ekspertów w danej branży. Mam świadomość tego, że przed podjęciem wyboru co do kupna praw do transmisji Serie A na sezon 2013/14 dokonali Państwo badania rynku, oszacowali wpływy z tytułu ewentualnego rozszerzenia oferty o ten produkt uwzględniając popularność, jaką liga ta cieszy się w Polsce i zestawili je z kosztami, które musieliby Państwo ponieść. Jako że nie zdecydowali się Państwo wykupić praw do transmisji ligi włoskiej, rozumiem że na postawie wszelkich analiz i raportów uznali Państwo ten ruch za nieopłacalny. Niemniej jednak bardzo proszę, żeby podjęli Państwo w tej konkretnej sytuacji decyzję dla Państwa firmy nieoptymalną i nieopłacalną, gdyż ja, kibic Juventusu oraz podpisane niżej pięćdziesiąt osób, również sympatycy tego klubu, chcielibyśmy mieć możliwość oglądania spotkań tego zespołu w telewizji. Liczę że przychylą się Państwo do mojej oraz moich kolegów prośby.

Z wyrazami szacunku

krystiank

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Wkupie siła!!! Aż 50 Osób!!!!! :shock: :shock: :rotfl:

Ile razy Wam powtarzać że Serie A jest w NC+!!!!

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:43

Niech zgadnę, zadzwoniłeś do konsultanta i tam sympatyczna Pani Kasia sprawdziła w google, czy Serie A jest w nc+ ?

Jak dla mnie, jeśli mają być tak owocne dyskusje z tymi Włochami, którzy się ledwo znają na piłce i wcale na języku polskim, to wolę sopcasty.

Bielański: Chievo to jest bardzo dobra drużyna, dzisiaj liczę na niespodziankę z Juventusem, a Inter powolutku, powolutku...
Vito: Juventus kupił sędzia, karna niesłuszny, Fiorentina najlepszy! Przecież wszyscy wiedzieć!
Matusiak: Bo kiedy razem z Cavanim graliśmy w Palermo...
Wojtek Jagoda: Zawodnicy Juventusu Turyn są dziś fenomenalni, a wspierają ich rezerwowi Juventusu Turyn w tym ważnym meczu Juventusu Turyn.
Sergiusz Ryczel: Piiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2013, 13:52 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 2 razy.

Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:47

Jeśli nic nie jest jeszcze wiadome co do SerieA w Polsce, to cwaniaczki z NC+ powinni zmienić nieco opis kanału Nsport bo wprowadzają ludzi w błąd.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 13:59

Ouh_yeah pisze:Niech zgadnę, zadzwoniłeś do konsultanta i tam sympatyczna Pani Kasia sprawdziła w google, czy Serie A jest w nc+ ?
Nie mój starszy mial jakies biznesowe spotkanie z Christianem Antingiem i po prostu się od niego dowiedział. Pace

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 14:11

krystiank pisze:ALbo oni sa ślepi albo nie wiem ..... Wystarczy popatrzeć co ma wieksza ogladalność mecze Juventusu czy mecze PSG albo rugby czy zużel .... daje palca uciac ze mecze Juventusu
No to byś się zdziwił, bo żużel ma szerokie grono odbiorców i co sezon co najmniej kilka telewizji jest zainteresowana kupnem praw czy to do ligi, czy do Grand Prix.
Liga włoska to dla przeciętnego widza u nas w kraju zło największe. Dopóki nie zmieni się ten obraz to będzie ona tak traktowana. W tym roku sporo w Serie A Polaków, więc liczę, że to będzie jakiś punkt zwrotny.
FelekJUVE pisze:
Nie mój starszy mial jakies biznesowe spotkanie z Christianem Antingiem i po prostu się od niego dowiedział. Pace
Nie mam pojęcia kto to Christian Anting, ale mam nadzieję, że nie robisz nas w konia :)
Ouh_yeah pisze: Bielański: Chievo to jest bardzo dobra drużyna, dzisiaj liczę na niespodziankę z Juventusem, a Inter powolutku, powolutku...
Vito: Juventus kupił sędzia, karna niesłuszny, Fiorentina najlepszy! Przecież wszyscy wiedzieć!
Matusiak: Bo kiedy razem z Cavanim graliśmy w Palermo...
Wojtek Jagoda: Zawodnicy Juventusu Turyn są dziś fenomenalni, a wspierają ich rezerwowi Juventusu Turyn w tym ważnym meczu Juventusu Turyn.
Sergiusz Ryczel: Piiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
:rotfl:

#AllegriOut
Montezuma11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 14:12

Chłopacy dajcie sobie spokój. Ten temat był już przerabiany. Nie zachowujcie się jak gimby co wczoraj się narodziły i nie wiedzą jak świat działa. Od siebie mogę dodać, że bardzo liczę na to, że wykupią prawa bo lubię łapać streama z polskim komentarzem :D

FORZA JUVENTUS !!!
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 14:30

zahor pisze:krystiank, serce mi się kraja jak widzę wszystkich tych szyderców, którzy chcą upupić każdą inicjatywę na forum (nie dziwota że LJ się stąd ewakuuje). Postanowiłem że pomogę Ci i napisałem za Ciebie petycję.
Szanowni Państwo

Z wyrazami szacunku

krystiank
Dzieki ze jesteście ze mna ;) Również do nich napisałem maila dziś bo naprawde by mnie szlag trafił ogladajac 3/4 meczy w necie jak w sezonie 12/13 ..... nie po to płacimy tyle pieniedzy na abonament pokazywali nam to co nas nie interesuje

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 14:56

krystiank pisze: Dzieki ze jesteście ze mna ;) Również do nich napisałem maila dziś bo naprawde by mnie szlag trafił ogladajac 3/4 meczy w necie jak w sezonie 12/13 ..... nie po to płacimy tyle pieniedzy na abonament pokazywali nam to co nas nie interesuje
Internet jest teraz tak ogólnodostępny, że masz duże prawdopodobieństwo wykupienia jakiegoś internetu min 6mb
A to już wystarczająco dużo żeby oglądać w takiej jakości z ruskim komentarzem.(jeden z paru moich sreenow)
http://img29.imageshack.us/img29/6120/tuu2.png

ODPOWIEDZ