Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 10:06

Witajcie ! Co wy na to żeby napisać petycje do NC+ w sprawie transmitowania meczów ligi włoskiej i zarazem naszej ukochanej druzyny? Skoro Nka miała podpisana umowe z Serie A do 2015 roku to pownni dalej transmitować jako NC+ .... Przecież to jest czysta kpina z klientow

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 10:10

Już w poprzednim sezonie robili z kibiców idiotów, puszczając mecze wyłącznie w Canal+, ja mam tylko nsport i zostałem pod koniec sezonu olany, woleli puszczać żużel albo powtórki spotkań ligi francuskiej.
Moim zdaniem petycja nic nie da, bo większość kibiców drużyn Serie A i tak będą oglądać spotkania jakie transmitują: z ligi angielskiej, francuskiej i hiszpańskiej

krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 10:27

Tak nie można tego zostawić ..... takie rzeczy to trzeba naglaśniać do rzecznika do spraw konsumenta .... nie po to płacimy tyle pieniędzy .....

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 10:34

krystiank pisze:Tak nie można tego zostawić ..... takie rzeczy to trzeba naglaśniać do rzecznika do spraw konsumenta .... nie po to płacimy tyle pieniędzy .....
Więc nie czekaj, tylko pisz.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 10:36

wojczech7 pisze:
krystiank pisze:Tak nie można tego zostawić ..... takie rzeczy to trzeba naglaśniać do rzecznika do spraw konsumenta .... nie po to płacimy tyle pieniędzy .....
A ty wolisz z złożonymi rękami siedzieć?

Murzin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 10:53

Skoro nie wywiązują się z umowy to z tego co pamiętam możesz ją rozwiązać. Na co więc czekasz? :P

A rzecznik praw konsumenta może zmusić ich do zmiany ramówki? Ja na przykład chciałbym by do Polsatu wróciło "Idź na całość", to też rzecznik pomoże? :D

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 11:01

krystiank pisze:
wojczech7 pisze:
Ale Cię zgasił !

krystiank, jestem z Tobą, też jestem oburzony, że w ncplus nie ma Serie A! podpisałem cyrograf na 5 lat, a wyrolowali nas już po roku! Nie tak miał wyglądać moja przygoda z satelitą, nie tak... Tak się nie robi, telefon do rzecznika już wykręcony, awantura wisi w powietrzu :prochno:
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2013, 11:03 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 11:01

Murzin pisze: A rzecznik praw konsumenta może zmusić ich do zmiany ramówki? Ja na przykład chciałbym by do Polsatu wróciło "Idź na całość", to też rzecznik pomoże? :D
Załatwione:
http://www.fakt.pl/Prezenter-Zygmunt-Ch ... 152,1.html

Walka z wiatrakami rzadko kiedy ma sens.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 11:02

I tak w krótkim czasie udostępnili przecież c+ dla tych co mieli n premium.
Petycja nic nie da. Słaba oglądalność, a tysiąc podpisów nie przeniesie gór.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 11:13

Totalnie głupi pomysł :C
Nie liczą się podpisy, liczy się ile osób będzie to oglądać.

A w dodatku Serie A jest podobno droga... Nie liczyłbym tutaj na NC+ mają już i tak sporo lig. Nie wiem gdzie by im się zmieściła liga włoska...

Moim zdaniem albo żadna stacja nie będzie transmitować naszej ulubionej ligi, albo Polsat- choć na nich bym zbytnio nie liczył...
krystiank pisze:ALbo oni sa ślepi albo nie wiem ..... Wystarczy popatrzeć co ma wieksza ogladalność mecze Juventusu czy mecze PSG albo rugby czy zużel .... daje palca uciac ze mecze Juventusu
Rugby czy żużel mogą mieć większa oglądalność. A już na pewno są tańsze. No i mogłbyś już nie mieć palca :)

Najbardziej sławną za to ligą piłkarską jest Polska Ekstraklasa, gdzieś nie dawno czytałem o tym na NC+...Albo jakimś forum :prochno: Więc info nie 100% ale zaraz czegoś poszukam :)

Z tego roku :)
http://www.satelitarne.tv/images/Slider/image002.jpg
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2013, 11:23 przez Mate.G, łącznie zmieniany 4 razy.

krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 11:13

ALbo oni sa ślepi albo nie wiem ..... Wystarczy popatrzeć co ma wieksza ogladalność mecze Juventusu czy mecze PSG albo rugby czy zużel .... daje palca uciac ze mecze Juventusu

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 11:37

krystiank pisze:ALbo oni sa ślepi albo nie wiem ..... Wystarczy popatrzeć co ma wieksza ogladalność mecze Juventusu czy mecze PSG albo rugby czy zużel .... daje palca uciac ze mecze Juventusu
Dawaj palca!

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 11:54

To byś curva nie miał palca...

Bardzo mocno zaangażowałem się w tą akcję... Napisałem już kilka mejli z różnych adresów i w dwóch dołączyłem moje zdjęcia jak oglądam Juve na sopcaście i mi klatkuje - myślę, że to ich ruszy!

Zbieram na wielką flagę Juve, którą rozłożymy przed siedzibą NC+... Składka po 100pln. Pisać na pw, a prześlę Wam numer konta do przelewu!

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 12:01

Przecież wiadomo o co chodzi. O kasę. Serie A się ceni, a w oglądalności daleko w tyle za resztą.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2013, 12:10

krystiank pisze:
wojczech7 pisze:
A Ty co, przepraszam, robisz? Żalisz się na forum... Może Tomek Lipiński nas czyta... Jest szansa.
Pan Zambrotta pisze:Ale Cię zgasił !
Jeszcze się nie pozbierałem.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
ODPOWIEDZ