Mecze Juve w TV
- krystiank
- Juventino
Witajcie ! Co wy na to żeby napisać petycje do NC+ w sprawie transmitowania meczów ligi włoskiej i zarazem naszej ukochanej druzyny? Skoro Nka miała podpisana umowe z Serie A do 2015 roku to pownni dalej transmitować jako NC+ .... Przecież to jest czysta kpina z klientow
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Już w poprzednim sezonie robili z kibiców idiotów, puszczając mecze wyłącznie w Canal+, ja mam tylko nsport i zostałem pod koniec sezonu olany, woleli puszczać żużel albo powtórki spotkań ligi francuskiej.
Moim zdaniem petycja nic nie da, bo większość kibiców drużyn Serie A i tak będą oglądać spotkania jakie transmitują: z ligi angielskiej, francuskiej i hiszpańskiej
Moim zdaniem petycja nic nie da, bo większość kibiców drużyn Serie A i tak będą oglądać spotkania jakie transmitują: z ligi angielskiej, francuskiej i hiszpańskiej
- wojczech7
- Juventino
Więc nie czekaj, tylko pisz.krystiank pisze:Tak nie można tego zostawić ..... takie rzeczy to trzeba naglaśniać do rzecznika do spraw konsumenta .... nie po to płacimy tyle pieniędzy .....
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- krystiank
- Juventino
A ty wolisz z złożonymi rękami siedzieć?wojczech7 pisze:Więc nie czekaj, tylko pisz.krystiank pisze:Tak nie można tego zostawić ..... takie rzeczy to trzeba naglaśniać do rzecznika do spraw konsumenta .... nie po to płacimy tyle pieniędzy .....
- Murzin
- Juventino
Skoro nie wywiązują się z umowy to z tego co pamiętam możesz ją rozwiązać. Na co więc czekasz? 
A rzecznik praw konsumenta może zmusić ich do zmiany ramówki? Ja na przykład chciałbym by do Polsatu wróciło "Idź na całość", to też rzecznik pomoże?

A rzecznik praw konsumenta może zmusić ich do zmiany ramówki? Ja na przykład chciałbym by do Polsatu wróciło "Idź na całość", to też rzecznik pomoże?

- pan Zambrotta
- Juventino
Ale Cię zgasił !krystiank pisze:A ty wolisz z złożonymi rękami siedzieć?wojczech7 pisze:Więc nie czekaj, tylko pisz.krystiank pisze:Tak nie można tego zostawić ..... takie rzeczy to trzeba naglaśniać do rzecznika do spraw konsumenta .... nie po to płacimy tyle pieniędzy .....
krystiank, jestem z Tobą, też jestem oburzony, że w ncplus nie ma Serie A! podpisałem cyrograf na 5 lat, a wyrolowali nas już po roku! Nie tak miał wyglądać moja przygoda z satelitą, nie tak... Tak się nie robi, telefon do rzecznika już wykręcony, awantura wisi w powietrzu

Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2013, 11:03 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrinho1234...
- Juventino
Załatwione:Murzin pisze: A rzecznik praw konsumenta może zmusić ich do zmiany ramówki? Ja na przykład chciałbym by do Polsatu wróciło "Idź na całość", to też rzecznik pomoże?
http://www.fakt.pl/Prezenter-Zygmunt-Ch ... 152,1.html
Walka z wiatrakami rzadko kiedy ma sens.
- Bobeknaklo
- Juventino
I tak w krótkim czasie udostępnili przecież c+ dla tych co mieli n premium.
Petycja nic nie da. Słaba oglądalność, a tysiąc podpisów nie przeniesie gór.
Petycja nic nie da. Słaba oglądalność, a tysiąc podpisów nie przeniesie gór.
- Mate.G
- Juventino
Totalnie głupi pomysł :C
Nie liczą się podpisy, liczy się ile osób będzie to oglądać.
A w dodatku Serie A jest podobno droga... Nie liczyłbym tutaj na NC+ mają już i tak sporo lig. Nie wiem gdzie by im się zmieściła liga włoska...
Moim zdaniem albo żadna stacja nie będzie transmitować naszej ulubionej ligi, albo Polsat- choć na nich bym zbytnio nie liczył...
Najbardziej sławną za to ligą piłkarską jest Polska Ekstraklasa, gdzieś nie dawno czytałem o tym na NC+...Albo jakimś forum
Więc info nie 100% ale zaraz czegoś poszukam 
Z tego roku
http://www.satelitarne.tv/images/Slider/image002.jpg
Nie liczą się podpisy, liczy się ile osób będzie to oglądać.
A w dodatku Serie A jest podobno droga... Nie liczyłbym tutaj na NC+ mają już i tak sporo lig. Nie wiem gdzie by im się zmieściła liga włoska...
Moim zdaniem albo żadna stacja nie będzie transmitować naszej ulubionej ligi, albo Polsat- choć na nich bym zbytnio nie liczył...
Rugby czy żużel mogą mieć większa oglądalność. A już na pewno są tańsze. No i mogłbyś już nie mieć palcakrystiank pisze:ALbo oni sa ślepi albo nie wiem ..... Wystarczy popatrzeć co ma wieksza ogladalność mecze Juventusu czy mecze PSG albo rugby czy zużel .... daje palca uciac ze mecze Juventusu

Najbardziej sławną za to ligą piłkarską jest Polska Ekstraklasa, gdzieś nie dawno czytałem o tym na NC+...Albo jakimś forum

Z tego roku

http://www.satelitarne.tv/images/Slider/image002.jpg
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2013, 11:23 przez Mate.G, łącznie zmieniany 4 razy.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dawaj palca!krystiank pisze:ALbo oni sa ślepi albo nie wiem ..... Wystarczy popatrzeć co ma wieksza ogladalność mecze Juventusu czy mecze PSG albo rugby czy zużel .... daje palca uciac ze mecze Juventusu
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
To byś curva nie miał palca...krystiank pisze:ALbo oni sa ślepi albo nie wiem ..... Wystarczy popatrzeć co ma wieksza ogladalność mecze Juventusu czy mecze PSG albo rugby czy zużel .... daje palca uciac ze mecze Juventusu
Bardzo mocno zaangażowałem się w tą akcję... Napisałem już kilka mejli z różnych adresów i w dwóch dołączyłem moje zdjęcia jak oglądam Juve na sopcaście i mi klatkuje - myślę, że to ich ruszy!
Zbieram na wielką flagę Juve, którą rozłożymy przed siedzibą NC+... Składka po 100pln. Pisać na pw, a prześlę Wam numer konta do przelewu!
- Bruce Badura
- Juventino
Przecież wiadomo o co chodzi. O kasę. Serie A się ceni, a w oglądalności daleko w tyle za resztą.
- wojczech7
- Juventino
A Ty co, przepraszam, robisz? Żalisz się na forum... Może Tomek Lipiński nas czyta... Jest szansa.krystiank pisze:A ty wolisz z złożonymi rękami siedzieć?wojczech7 pisze:Więc nie czekaj, tylko pisz.krystiank pisze:Tak nie można tego zostawić ..... takie rzeczy to trzeba naglaśniać do rzecznika do spraw konsumenta .... nie po to płacimy tyle pieniędzy .....
Jeszcze się nie pozbierałem.Pan Zambrotta pisze:Ale Cię zgasił !
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."