Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2013, 13:49

No zobaczymy. Nasi dostali pewnie od Conte nieźle po tyłkach po tych ostatnich spotkaniach, ale obawiam się, że on sam... Zarządził jeszcze trudniejsze treningi. :smile: To będzie procentować w sezonie - widać wyraźnie, że Antonio chce zminimalizować ryzyko pojawienia się kryzysu w styczniu. Jakaś motywacja na Inter pewnie będzie i nie wierzę, że pojawią się ponownie klopsy w stylu Pirlo-Vidal, ale i tak trzeba traktować ten turniej tak, jak widzi to choćby Tevez. Chodzi przede wszystkim o pracę nad taktyką, wydolnością fizyczną, a gra przyjdzie sama (piłkarze, co oczywiste, nie zapomnieli nagle o swoich umiejętnościach; metody trenerskie się nie zmieniły). Nie wiem, gdzie może leżeć problem mediolańczyków. My nie radzimy sobie (co jest zrozumiałe) z tak katorżniczą pracą w okresie przygotowawczym, ale Inter? :think: Nie przypominam sobie, by Mazzarri z takowej słynął. Wydaje mi się, że w ich przypadku problem polega raczej na braku klasowych wzmocnień, a takie są niezbędne po taki kiepskim sezonie.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2013, 13:49

Nie wiem jak wy, ale my gramy o siódme, a nie ostatnie.
Znajac nasza przedsezonowa forme moze byc... roznie :prochno:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
orzeu

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2013, 13:52

mrozzi pisze:Nie przypominam sobie, by Mazzarri z takowej słynął..
Napoli Mazzarriego, czy wcześniej Sampdoria słynęły z dobrego przygotowania fizycznego. Więc też próbuję tłumaczyć sobie, że na świeżości będzie to inaczej wyglądać . Postraszymy Was jutro Pereirą, Kitajcem i Jonathanem :lol:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2013, 14:07

orzeu pisze: Napoli Mazzarriego, czy wcześniej Sampdoria słynęły z dobrego przygotowania fizycznego. Więc też próbuję tłumaczyć sobie, że na świeżości będzie to inaczej wyglądać .
Napoli zawsze fajnie śmigało po całym boisku, ale pracowali na to kilka lat. :wink:
orzeu pisze: Postraszymy Was jutro Pereirą, Kitajcem i Jonathanem :lol:
Damn it... Tego nie brałem od uwagę. :smile: W takim razie nie wiem, czy warto wystawiać parę Tevez-Llorente. :D

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2013, 14:07

orzeu pisze: Postraszymy Was jutro Pereirą, Kitajcem i Jonathanem :lol:
Padoin, De Ceglie i Peluso przyjmują wyzwanie 8) . Niby mecz o najniższą pozycję w turnieju a chyba najchętniej go oglądnę.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2013, 14:43

mrozzi pisze:My nie radzimy sobie (co jest zrozumiałe) z tak katorżniczą pracą w okresie przygotowawczym, ale Inter? :think: Nie przypominam sobie, by Mazzarri z takowej słynął.

:doh: To sobie przypomnij. Mazzarri słynie z ciężkich treningów i ciężkich okresów przygotowawczych. Przeciętna kadra to już inna kwestia.

Obrazek
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2013, 09:15

http://fcinter.pl/news/20996-rocchi-nik ... z-nie-chce

Inter zmarnował karierę kolejnemu piłkarzowi ;(

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2013, 11:00

Mnie bardziej rozbraja tabela z boku strony: Jakimś cudem wszystkie drużyny do 9 miejsca są w takiej samej kolejności jak w zeszłym sezonie, oprócz... Interu, który nie wiadomo dlaczego zamienił się miejscami z 5 Udinese :rotfl:
orzeu pisze:Pewnie redaktor jakiś wklepywał z pamięci po kolei drużyny z Serie A.

Boki zrywać :ok:
Uhm, tak to sobie tłumacz... Oczywiście zapomniał o blamażu swojej drużyny i upokarzającym 9 miejscu w tabeli, ale za to zapamiętał gdzie uplasowało się Lazio, Roma czy Fiorentina.
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2013, 12:36 przez Skibil, łącznie zmieniany 1 raz.

orzeu

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2013, 11:37

Skibil pisze:Mnie bardziej rozbraja tabela z boku strony: Jakimś cudem wszystkie drużyny do 9 miejsca są w takiej samej kolejności jak w zeszłym sezonie, oprócz... Interu, który nie wiadomo dlaczego zamienił się miejscami z 5 Udinese :rotfl:
Pewnie redaktor jakiś wklepywał z pamięci po kolei drużyny z Serie A.

Boki zrywać :ok:

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2013, 16:50

Dobra, to kiedy będzie kolejny news z serii "nadchodzą mistrzowie"?

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2013, 16:52

Podejrzewam że po nocnym tryumfie zapili ze szczęścia i tylko dlatego nie ma jeszcze żadnego njusa z tej serii :prochno:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2013, 20:09

Na stronach Interu wielkie święto.Czy My aż tak słabo graliśmy żeby nie wygrać z Interem w niemal najsilniejszym składzie?Czy są powody do niepokoju przed Super pucharowym meczem?Nie oglądałem niestety.

Obrazek
orzeu

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2013, 21:46

Piotr Juvefan pisze:Na stronach Interu wielkie święto.Czy My aż tak słabo graliśmy żeby nie wygrać z Interem w niemal najsilniejszym składzie?Czy są powody do niepokoju przed Super pucharowym meczem?Nie oglądałem niestety.
Piotrze z tego co ja widzę to raczej przeważają komentarze typu 'nie ma co się cieszyć to tylko sparing', więc Twój wniosek jest łagodnie mówiąc "z dupy wzięty". Widać, że oba zespoły mają jeszcze 'ciężkie nogi', dlatego nie ma co wysnuwać jakiś wielkich wniosków po tej wycieczce do USA.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2013, 16:12

orzeu pisze:dlatego nie ma co wysnuwać jakiś wielkich wniosków po tej wycieczce do USA.
A czy to przypadkiem nie interiści są mistrzami w wysnuwaniu wielkich wniosków po mało znaczącym, w perspektywie dłuższego czasu, meczu? Vide zeszłosezonowy mecz z Juventusem w rundzie jesiennej, po którym nastąpił tydzień zbiorowej masturbacji w czarno-niebieskich barwach.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2013, 16:14

Kimi pisze:
orzeu pisze:dlatego nie ma co wysnuwać jakiś wielkich wniosków po tej wycieczce do USA.
A czy to przypadkiem nie interiści są mistrzami w wysnuwaniu wielkich wniosków po mało znaczącym, w perspektywie dłuższego czasu, meczu? Vide zeszłosezonowy mecz z Juventusem w rundzie jesiennej, po którym nastąpił tydzień zbiorowej masturbacji w czarno-niebieskich barwach.
Chyba zapomniałeś jak kibice JUVENTUSU masturbowali się po zwycięstwach z "Mediolanami" w sezonach 10/11

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ODPOWIEDZ