Premier League
- francois
- Juventino
Plotka i tyle. Z tej grupy prawdopodobne wydaje mi się tylko odejście Torresa.jackop pisze:Podobno Mou chce się pozbyć Maty, Davida Luiza i któregoś z dwójki Torres/Ba.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Bruce Badura
- Juventino
Mata 20 bramek i 38 asyst w minionym sezonie. Mou głupi nie jest i najlepszego gracza nie sprzeda.
Bez mrugnięcia okiem powinien pozbyć się Torresa. Nic już z niego nie będzie. Jest za gruby i zarabia ok. 200 ojro tygodniowo. Zrobił się z niego taki ociężały kloc, zero szybkości, zero zwrotności. Wiki podaje, że waży 70 kg, ale podejrzewam, że to waga z czasów Liverpoolu, kiedy wymiatał. Teraz waży co najmniej 10 kg więcej. Prawdopodobnie trenerzy zalecili mu pracę nad poprawą tężyzny fizycznej, bo na PL za chuderlawy i to się zemściło. Zniszczyli genialnego napastnika.
Szkoda, że Lewy nie chce do CFC.
Bez mrugnięcia okiem powinien pozbyć się Torresa. Nic już z niego nie będzie. Jest za gruby i zarabia ok. 200 ojro tygodniowo. Zrobił się z niego taki ociężały kloc, zero szybkości, zero zwrotności. Wiki podaje, że waży 70 kg, ale podejrzewam, że to waga z czasów Liverpoolu, kiedy wymiatał. Teraz waży co najmniej 10 kg więcej. Prawdopodobnie trenerzy zalecili mu pracę nad poprawą tężyzny fizycznej, bo na PL za chuderlawy i to się zemściło. Zniszczyli genialnego napastnika.
Szkoda, że Lewy nie chce do CFC.
- Dante93
- Juventino
:shock: to chyba włącznie z meczami treningowymi ewentualnie kierując się TM.de.Bruce Badura pisze:Mata 20 bramek i 38 asyst w minionym sezonie
Mata w zeszłym sezonie w barwach Chelsea zaliczył 16 bramek i 20 asyst w 50 meczach. Oczywiście to je nadal dobry wynik.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- zahor
- Juventino
Z meczami treningowymi nie, ale z uwzględnieniem wszystkich oficjalnych spotkań czyli Pucharu Anglii, Klubowych Mistrzostw Świata itd.Dante93 pisze::shock: to chyba włącznie z meczami treningowymi ewentualnie kierując się TM.de.Bruce Badura pisze:Mata 20 bramek i 38 asyst w minionym sezonie
Mata w zeszłym sezonie w barwach Chelsea zaliczył 16 bramek i 20 asyst w 50 meczach. Oczywiście to je nadal dobry wynik.
Te 16/20 wziąłeś chyba z whoscored.com, nie? Tam liczą tylko ligę, LM i LE. Tak czy siak, nieważne - gość jest niesamowity. Swoją drogą, kiedyś mi się śniło że nową '10' w Juve został Mata

Sugerujesz, że gole i asysty w Pucharze Anglii, Pucharze Ligi czy Klubowych Mistrzostwach Świata zaliczał w barwach reprezentacji Hiszpanii?Dante93 pisze: Dlatego zaznaczyłem, że w barwach Chelsea![]()
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2013, 17:13 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dante93
- Juventino
Dlatego zaznaczyłem, że w barwach Chelseazahor pisze:Z meczami treningowymi nie, ale z uwzględnieniem wszystkich oficjalnych spotkań czyli Pucharu Anglii, Klubowych Mistrzostw Świata itd.
Te 16/20 wziąłeś chyba z whoscored.com, nie?

Co do samego Maty to lubie i cenie tego zawodnika, ale moim zdaniem aż taki fenomen z niego nie jest. Stawiam go mniej więcej w jednym szeregu z Cazorlą.
Wybacz moją ignorację, byłem przekonany, że napisałeś coś o występach w reprezentacji :oops:zahor pisze:Sugerujesz, że gole i asysty w Pucharze Anglii, Pucharze Ligi czy Klubowych Mistrzostwach Świata zaliczał w barwach reprezentacji Hiszpanii?
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- annihilator1988
- Juventino
Gość ma 23 lata, przeciętny talent i prawdopodobnie 7 mln funtów długu 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Bruce Badura
- Juventino
W sumie szkoda chłopaka. Myślałem, że będzie to następca Ricardo a tu taki klopsik.
- francois
- Juventino
Jakiego Ricardo?Bruce Badura pisze:W sumie szkoda chłopaka. Myślałem, że będzie to następca Ricardo a tu taki klopsik.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Vimes
- Juventino
Polityczna poprawność z impetem wkroczyła na stadion Liverpoolu:

"Premier League. Na stadionie Liverpoolu nie wolno krzyknąć "Grasz jak dziewczynka!"". Inne zabronione okrzyki to m. in. "królewna" oraz zawołanie "bądź mężczyzną!". Nowy wspaniały świat
.

"Premier League. Na stadionie Liverpoolu nie wolno krzyknąć "Grasz jak dziewczynka!"". Inne zabronione okrzyki to m. in. "królewna" oraz zawołanie "bądź mężczyzną!". Nowy wspaniały świat

- baka
- Juventino
Świat co raz bardziej popada w skrajności. Anglicy niszczą swój kraj tolerancją np. poprzez przyjmowanie Islamistów.Vimes pisze:Polityczna poprawność z impetem wkroczyła na stadion Liverpoolu:
"Premier League. Na stadionie Liverpoolu nie wolno krzyknąć "Grasz jak dziewczynka!"". Inne zabronione okrzyki to m. in. "królewna" oraz zawołanie "bądź mężczyzną!". Nowy wspaniały świat.
- pan Zambrotta
- Juventino
- Vimes
- Juventino
A propos Bendera, to ta lista jest ciekawym zestawieniem słówek z angielskiego slangu, do rozszyfrowania znaczenia niektórych musiałem użyć Urban Dictionary, bo translator Google albo nie daje rady albo też jest politycznie poprawny
. Poza tym, Bender w pierwszej kolejności kojarzył mi się z robotem z "Futuramy", a teraz doszło nowe gorsze skojarzenie.

- Virgil
- Juventino
Akurat ten sezon w PL będzie nie zwykle ciekawy, nowe twarze na ławkach trenerskich (może nie do końca, ale dużo zmian) , ciekawe transfery.
Ja stawiam jednak na City mają niesamowitych piłkarzy i genialnego trenera, który już widać powoli to wszystko ładnie układa.
Ja stawiam jednak na City mają niesamowitych piłkarzy i genialnego trenera, który już widać powoli to wszystko ładnie układa.